kızlar fiyatı 204tl croiselle kısa derken anlamadım cnm?
bunun gibi demek istedim canımm
softcotton dan alıntı
Kızlar elektrik süpürgesi alıcam, tavsiyeleriniz var mı?? CADIARZU
kızlar selam..ya dün tencere seti almak için dısarı cıktım kafamı karıstırdılar elim boş geri döndüm..
karacanın tencereleri çatal bıcakları kararıo demişti birileri burda..satıcı adam çeyiz seti olarak alınanların karardıgını ama ayrı alındıgında karamadıgını söyledi..yok efendim bniri daha kaliteliymiş biri daha basit..siz nasıl aldınız??
1200 canım diktiler aldm bile :gitme: çeyizi serdikya ozamn aldm.eve götrdk açtm bakıorum bakıorum bu benim istediğim deil diorum :gitme: annem ısrarla seninki diokafamçokkarıştı meğer buymş :1shok:
kızlar daha önce buraya yatak örtümü eklemiştim . . . ama meğer onu yapmamışlar siparişini verirken kadın onun üzerindeki tüyler pahalı die yapamam demiş mafoldumben benim aklım o zamn neredeydi bilmiorm tabi duymamşm öle bişey.bunu yapmş .annemde dioki kadın söledi :gitme: yoksa yine istediğimi zorla yaptırırdm mirmirmirmir diğeri daha güseldi dimi senağlama
benim begendiğimde buydu
böcükcüüm zaten brilanttn aldm ama sanırım hazır yoktu diktiler. bide benim begendimn sadeceyatak örtüsü 1200 müş.bana yaptıkları perdesiyle beraber 1200
kızlar ben bunu almaya karar werdim.sizce nasıl??bi değerlendirme yapın hele :ecrin_bebek:
ı aksamlar kızlar
benım usak aradı salon bakcakmışız :1shok: ablasına gtcekmışız falan falan cok öptum ı aksamlar
ı aksamlar kızlar
benım usak aradı salon bakcakmışız :1shok: ablasına gtcekmışız falan falan cok öptum ı aksamlar
kızlar ben bunu almaya karar werdim.sizce nasıl??bi değerlendirme yapın hele :ecrin_bebek:
bende bende varııım hihoyyyt hihoyyyt bahar ya da yaz gelinleri içerisinde inş :Saruboceq:
kendi gücünüz yettiğince alıyorsanız ne güzel size canım
bende kendi çeyizimi bu zaman kadar kendi gücüm neye yetiyorsa aldım canım
yalan olmasın bikaç parça eşyamı annem ve arkadaşlarım aldı
şimdi de çamaşı bulaşık ve set üstü aldık erkek arkadaşımla ödüyoruz inş, diğer beyaz eşyalarımızı da alıcaz, düğünden önce bitirelim diyoruz, düğünden sonraya da mobilya taksiti kalsın istiyoruz ama nasip bakalım
kızlar daha önce buraya yatak örtümü eklemiştim . . . ama meğer onu yapmamışlar siparişini verirken kadın onun üzerindeki tüyler pahalı die yapamam demiş mafoldumben benim aklım o zamn neredeydi bilmiorm tabi duymamşm öle bişey.bunu yapmş .annemde dioki kadın söledi :gitme: yoksa yine istediğimi zorla yaptırırdm mirmirmirmir diğeri daha güseldi dimi senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?