Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

heh aklımda beta vvardı çok güzel olmuş diycektim bende saçın için valla aynısını boyatsammı bende acaba diye düşünüyorum yani zemuszemus

canım ben tencere seti olarak karacayı önermiyorum.biz evde kullanıyoruz karaca ama memnun değiliz. ben çeyizime hisar aldım.tencere setlerimi ve çatal kaşık bıçak takımımı.jumbo da kaliteli ama karaca alma derim.memnun olmayan başaka arkadaşlarda vardı burda.bir de satıcıların gazına gelmeyin arkadaşlar.onlar prim alacakları ürünleri öncelikle satmaya bakıyorlar ve kötü bile olsa bir dünya laf ederek satmak istiyorlar bizlere

1200 canım diktiler aldm bile :gitme: çeyizi serdikya ozamn aldm.eve götrdk açtm bakıorum bakıorum bu benim istediğim deil diorum :gitme: annem ısrarla seninki diokafamçokkarıştı meğer buymş :1shok:

canim ben brillantan aldim yatak örtümü. Yatak odasi perdesi ve salon perdesi de dahil pazarlik sonucu 1200 aldik. can sagli olsun ama bi yatak örtüsüne 1200 tl cok vermisin niye öyle yaptinizki zaten brillantin örtünsünü begenmisin gitip birlantan alsaydin hem bukadar para da ödemezdin. hayirlisi olsun canim. ceyiz sonucta olsun

canım ben diğer örtüyü hatırlayamadım ama bu da güzelmişşşşş

densem senin için bornozumu koyuyorum.fikir olur.ben bornoz fazla kullanmıyorum o yüzden böyle bişey aldımmmmm.belki hoşuna gider

ı aksamlar kızlar
benım usak aradı salon bakcakmışız :1shok: ablasına gtcekmışız falan falan cok öptum ı aksamlar

evet canım bz kendi gücümüz neye elverirse alıcaz eksik olanda kalsın. dediğim gibi kalite meraklısı değilim nişanlım hep kaliteli olsun derdi ama ben o nuda bu fikrinden vazgeçirdim şimdi nerde ne uygun fiyatta ise onu alıyrz.
sadece beyaz eşylara önem vericez birz.
diğer ıvır zıvırı da ben kendim alıyrm . ama benimde annem yapmıştı vakti zamanında bişeyler . yine de devam ediyor almaya gücü yettiğince ama abartmıyrz zaten aldıklarımızı aldığım şeyler sade ve uygun fiyatta şeyler geri kalan eksikler yavaş yavaş tamamlanır inş.

barberko benim daha çok var tatlım nerdee 2010 da evlencemm benn mafoldumben

ben bunu çok beğendim... bence bu diğerinden daha güzel...içini rahatlatmak için söylemiyorum..gerçekten bu daha güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…