Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ilkki daha güzel çok beğendim onu senin ilk söylediğinden daha güzelmiş gerçekten bak iyikide o olmuş çok zarih hoş gerçekten

arkadaşım biz evimizde kullanıyoruz ama çok çabuk bozuluyor beko ve arçelik.kaçıncı süpürge değimemiz yaniiii.ben tavsiye etmiyorum

sonbahar bizim süpürge arçelik ama hala taş gibi bozulmadı.
Eski diyemi acep 15 yıllık vardır en az

ya canım burda bir kampanya var şimdi elektrik süpürges, 105 tl dio merak ettim aslında şimdi almayı düşünmüyrm ama gidip baksak beğenirsek alırdım ama merak ettim çabuk bozulur mu die.

biz arçelikten memnunuz ama aslında herşeyi arçelik istiyorum ama bakalım:)

lepi canım biim evde herşey arçelik aman maşaallah diyelim tık demedi.
ama eski bizimde 10 yıllık vardır :) eski mallar daha sağlam oluyor şimdikiler gibi değil

böcükcüüm zaten brilanttn aldm ama sanırım hazır yoktu diktiler. bide benim begendimn sadeceyatak örtüsü 1200 müş.bana yaptıkları perdesiyle beraber 1200

VAZGECİLMEZİM ben bunu kendi yatak ortumu alirken gormustum cok hos bir model buda ama fiati cok sisirmisler kuzum yaa ben sordugumda 770 gibi bi rakam soyledi kadin sen iyice bi arastir bence perdeciler carsisindaki brillant magazisinda sordum gecen ay tullerimi yaptirirken 700 den de az bi fiat verdiler bana. Bende brillanttan aldim yatak ortumu tulleride ayni gupurden yine brillanttan diktiriyorum yine soyledigin paraya gelmiyor sen birdaha arastir konus bana kalirsa tatlim

ya ben masa üstümdeki herşeyi kaldırdım tek tuşla
ama nereye bastığımı bilemiyorum
bi fikri olan var mı???

hehe bende geçende benim bilgisayrda çöp kutusunu silmiştim sora çıkarttım yine:))
ay bugun bakamadım ne çok şey yazmışınız resim eklemişiniz zaten ben burda olunca kimse eklemez olmayınca ekler herkes
nese ne dicektim he böcük sen kaşlarını aldırmıonmu aldır bak nasıl değşir yüzün
sora mandilin gördüm fotonu ama daha ayrıntılılarını beklioz
bide ben çok mutluyum bizim bay x'in akrabası geldi bugün abla allah korumuş seni dedi ondan ne geçimsiz biriymiş dedi,allahım şükürler olsun
nese bende çıkıom akşam girerim bi ara öptüm hepicinizi

selam kızlar

mandalin gelmiş hoşgelmş gördüm çok güzel bir gelin olmuşsun maşllah ne güzel sen atlattın telaşları darısı bizlerin başına

burcu resimeriniz çok tatlı maşllah birbirinze çok yakışıyosunuz gerçekten çok az kaldı sizede allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.

http://www.sunset-swimwear.com/sunsetshop/images/S.3008.jpg

kızlar bu pjama takımından alıcam sunsetten ama sadece L bedeni kalmış 58 kiloyum L benden bana çok büyük olmaz demi bu pijama takımından alan varmııydı

benim sunsett pijamalarım yıkayınca çekti boy alıcak arkadaşlar çekme ihtimalide var ona göre ayarlayın kızlar

aimecim balım şimdi gördüm yazını kuzum hemen yazıyorum....
çok basit cevap esasen...
ben 1 sene daha dayanabilirim diyorsan bırak kalsın herşeyini rahat rahat yap...
yok dayanamam, ömrümüzün ne kadar olduğu belli değil yemişim eşyasını en uygunlarından halleder bir yol yordam hallederiz ayrı kalacağımız günlere değmez diyorsanda yakın tarihte yap... bu kadar basit kuzum. cevap sende saklı.....

valla canım 2 parmak uzun bıraktır elissa 100 de yüz pamuklu olunca düdük gibi kaldılar benimkiler zamanla
tatlım çok tşk ederim şimdiye kadar sunsetten 4 ürün aldım hiç birinde kısaltma daraltma yapmadım. biri hariç az önceki pijamamın kolları ispanyol tarzı olduğu için hafif kolları daralltırıp birasda kol boyundan aldırmıştım nese kullanınca görücess bakalımzemuszemus
elısacım ıı gunlerde kullan tatlım çok seker

pınarcım çok tşk Şeniz
elisaam güle güle kullan kız pijamanı..

zeynommm tşk balım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…