Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Herkese merhaba kızlar opuyorumnanaktan

Eccu kelebeklere bayıldım, çok güzel olmuş

Esma eve bayıldım, harika görünüyor

benim gideceğim kuaförde bulunmaz:)
memlekette olucak düğün o yüzden hiç umudum ya kuaförden ama bakalım
makyajımı falan hep kendim yapıcam malzemlerimi alıcam.

Kızlar, şu kol düğmelerini nerde yaptırmıştınız gümüşçüde filan mı? Ne zamandır istiyorum yaptırmayı düğün öncesi hazır olsun

sulfatcım bende yaptrcam
bıde bız 22 kasımı nışan ıstıyoruz benım uşağun doğum gunu o gune özel ne yapabılırım acep

[
esma resim göremiyom benfisfisfis
kaldırdım kusum yaa
evet duvar boyalrı felan superer

esma gerçekten kuzenin evi güzelmiş renk uyumu falan hoş güle güle otursun
evet bencede

Herkese merhaba kızlar opuyorumnanaktan

Eccu kelebeklere bayıldım, çok güzel olmuş

Esma eve bayıldım, harika görünüyor
dımı yaaa

kımler beım adımı yazcaktı
morcılek
gulccnn

komşu sende yaz bakemm ılk sıraya

Kızlar bize yardımcı olsun böcük, nerde ne kadara yaptırmışlar diye

sulfat cnm ben gümüşcüde 70TL ye yaptırdım sevgililir gnünde
düğünde takmasını hayal etmiştim
nişanlım çok beğendi arada takıyor ama düğünde siyah taşlı takıyım takımla daha uyumlu olur diyor
sen sorda nişanlına siyah taşlı istiyorsa o tarz yaptır derim

bende sormak ıstıyordum hep unutuyorum

ben arkadaslarımla bugun buluscam süprıs ne yapabılırız dıe
genelde kendı grubumuza aıt tşörtler gıyınıyoruz
acep benım nışanda ıkımızın ılk tanısma resımlerınden bastrsak mı nasıl olur sızce

benim sunsett pijamalarım yıkayınca çekti boy alıcak arkadaşlar çekme ihtimalide var ona göre ayarlayın kızlar

en nefret ettiğim şeydir şu pijamaların çekmesi.... bende bir sürü pijama alıyorum bir yıkayışta hepsi çekiyor.ama bir nebze çekmesi az olan bir pijama markası buldum.artık hep o marka alıyorum pijamalarımı. marilyn marka. loya mağazalarında bulabilirsiniz.beşiktaşta ve şişli de de kendi mağazaları var.bunun ürünleri çok çekmiyor

kızlaaaaar size bir şey sormak isityorum.salon takımını hangi renk alayım ya siyahmı beyazmı kullanıpta bunu asla alma diyen varmı? bana bir kaçtane ekleyebilirmisinizopuyorumnanaktan

günaydın kızlarr..
nasılsınız bugün
nişanlım geliyorr zemuszemus

kızlar albüm yaptım nişan fotolarım var bakmak istersiniz belki :)

Kızlar, şu kol düğmelerini nerde yaptırmıştınız gümüşçüde filan mı? Ne zamandır istiyorum yaptırmayı düğün öncesi hazır olsun

evet sülfatcım gümüşçüde :) kesinlikle yaptır damatlığı ile o kadar hoş oluyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…