Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hiç birşey yapmadım cnm paketten çıkarttığım hali bu

çok iyi o zaman canım.ben çok eskiden bir kere almıştım.ama aldığım gibi takarsam cadı tırnağı gibi çok uzun oluyordu o yüzden kesme törpüleme yapmıştım o da baya zor oluyor yani

evet sülfatcım gümüşçüde :) kesinlikle yaptır damatlığı ile o kadar hoş oluyor ki

çok hoş canım.baş harflerinizimi yazdırdın?bende yaptırayım aşkıma.
kızlar dün sevgilimle oturduk düğün için eşya fiyatlarının listesini yaptık.19680tl çıktı .bunun içinde düğün parası yok.sadece eşyalar..gerçekten sizin dediğiniz gibi zor olacak galiba.iki sene yemeden içmeden taksi ödeyeceğiz galiba.evlenmek üzereo lanlar.yaklaşık fiyat söyleseler.dün forumda baktım bulamadım hep arka sayfalarda kalmış fiyatlar.beyaz eşyalar mobilyalar yaklaşık fiyatlarını yazsanız süper fikir olaracak.

evet sülfatcım gümüşçüde :) kesinlikle yaptır damatlığı ile o kadar hoş oluyor ki

Çok teşekkür ederim cnaım, ben bugün gümüşçüye uğrayayım o zaman. Eccu çok hoş olmu yaa
Oveg canım, nişanlım kol düğmesi takmaz hiç, şu renk olsun şöyle olsun gibi bi diretmesi de olmaz. Ben verdiğimde eminim çok beğenecektir :asigim:

günaydın kızlarr..
nasılsınız bugün
nişanlım geliyorr zemuszemus

kızlar albüm yaptım nişan fotolarım var bakmak istersiniz belki :)

çok güzel resimler canım.sende benim gibi zayıfsınnnnn.çok güzel yakışmışsınız birbirinize güzelim.allah mutlu etsin

eccu o senın mı bacım süperr bende yaptrcamm yaa cok kıskandım

melek h geldın salon takımı derken koltuk takımı mı

canım şu renk renk boya varya orası mutfak dimi.çok hoşuma gitti o boya.yoksa kağıtmı o ?

bilmıyomki cnm almanyada oev
kızlaaaaar size bir şey sormak isityorum.salon takımını hangi renk alayım ya siyahmı beyazmı kullanıpta bunu asla alma diyen varmı? bana bir kaçtane ekleyebilirmisinizopuyorumnanaktan

cnm herkese aynı yorum yapuıyorum ama benım fıkrım siyahı salonuna koyma kesınlıkle
tozdan olursun ıllede ıstıyorsan yatak odana koy

kızlar o almanyadaki evin duvarlarını sormuşsunuzya boyamı duvar kağıdımı diye.bana boyaymış gibi geldi. Marshall - KEY Showroom - Ücretsiz Renk ve Dekorasyon Danışmanlığı bu sitede duvar boyama teknikleri var.renk kartelası yapmışlar.hangi renkler birbirleriyle uyumlu filan gibi.ilham alın kısmında güzel fikirler var.burdan bakabilirsiniz.

hoşbulduum böcüküm yemek takımı ve koltuk olarak diyorum canım.

buketcim var ama ben beyaz istiyordum nişanlım kullanışlı olmaz diyor bilmiyorum artık fikirlerinizi bir alayım dedim.

esmacım annemde siyah al diyip duruyor şaşırdım valla ya :sinifsinif:

@esmy canım kuzenin evinin her yeri benim çok hoşuma gitti gerçekten tam benlik olmuş, erkek arkadaşıma gösterdim :) o da mutfaktaki renk boyayı beğenmemiş ve nevresim takımını beğenmedi demekki zevkler ayrılıyormuş

kızlar bende takma kirpik istiyorum ve sizler burda gösterince takma tırnakta alayım iyi olur ve o kol düğmeleri nerden yaptırlır hep aklıma takılırdı ben sormadan siz söylemişsiniz teşekkürler

@eccu bacım kelebekler senindi heralde çok güzel olmuşlar
burdaki herkes imrendiriyo beni yaaaa bende alsam ne güzel olur

canım şöyle bişey var, bu eşya olayı herkesin kesesine göre değişir
esmy nin eşyalarını gördün mü? yatak odası, yemek odası koltuk takımı 8.500 e almışlar
ben çamaşır, bulaşık makinesi ve set üstünü son ürünlerden 2840 a aldım, buzdolabına max. 2000 tl ayırmayı düşünüyoruz, lcd tv ye ise 1.000-1.5000 arası ayırmayı düşünüyoruz mesela, mini fırınıma 250 lira ayırdım elektrik süpürgesine de sanırım 800 civarı bişeyler ayırıcam halıyı da uygun bişey alırım ben, burdaki halı fabrikası çok büyük indirim yapıyor, perdeyi de max. 1000-1.500 arası bişeyler düşünüyorum, al işte sana ev bunun asgarisi max. senin elinde

ama canım senin daha kendi çeyizinde olması gerekenlerde var onlara hiiç değilse ortalama marka alsan 3.000 tl harcarsın :ecrin_bebek: Allah yardımcınız olsun

melek yemek odasını ve koltuk takımı ıse
koltuk takımını beyaz al süper duruyoo hee
yemek odasıda sıyah beyaz olabılır cam ksımları sıyah dığer yerlerı beyaz hoş olur
nan ben bıle fanatık bjk sıyah beyaz ıstemıyom sen neden ılla annene de temızlersem alırım dı sıyah cok acayıp toz topluyoo benden demesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…