Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

fıbula allah yardımcın olsun nan benım nerdeyse 1 yılım var ben strese gırdım hee

fayanslarını sildim evimin duvar ne olaki gelim kardeş yardıma

evet dediğin gibi süper olur ama nişanlımda beyaz alma kullanışlı olmaz hep kirlenecekler die kapataır durursun o odayı diyorkaydirigubbakcemile3 bende biraz takıntı varda temizlik hastalığı gibi ondan.kaydirigubbakcemile3 peki sen hiç salon takımlarına baktınmı ekleyebilceklerin varmı böcüküm sende her şey bulunurda ondan soruyom canımopuyorumnanaktan

herkese iyi tatiller bu kız kaçar yapılcak çok iş var ayakkabı alıcaz bugun banda nişanlımada kemeraltı yolları birde kızlarğası hanında bol köpüklü kahve ohhhh aşkımızın doğduğu yerde anıları yad ederiz hoşçakalın kızlar

koltuk takımıda bunu beğendım ama odamız kucuk olursa bunu alamayız bunlar aldora marka cnm sıtesıne bak cok guzellerı var
hatta benım eve cok yakın mağaazası yenı modelller geldı benımde fıkrım değişebılır ama acık renk ıstıyorum kısmet bakalım

of kızlar sinir oldum ya bir kaç parça çeyizimi ve kışlıklarımı ptt kargoyla yollladım istanbula ama bir tanesi gitmemiş sinir oldum.Bahçelievler ptt kargoda duruyormuş arıyorum telefonlarınada ulaşılamıyor

komşu benım adımı yaz hee ayakkaına unutma
evt senın mobılyana cok benzıyo markası ne snınkının

komşu koltuklarda benziii.ama bak benim koltuklarda kocaman oldu oda azına kadar doldu
benimki era mobilya cnm yaz gıgıla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…