Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

he evt o tatlım kaca aldın bende ctesı alcam 85 tl dedılerde gule gule kullan cnm havlularıda cok guzel oranın bu arada:1rolleyes:

canım çoook pahalıya almışşsın :S
tabi içine sindiyse parasını gözü görmüyor insanın :):)

bende fazla bulmuştum normalde erkler ilgilenmez çeyizle benimki ilgili bi erkek olunca ve beğenince bişey denmiyor aa tabi bende beğenerek aldım ama tek başıma olsaydım o parayı asla vermezdim :1no2:

mmmmmm harika bir takım turuncum:icecream:
güzel günlerde kullan , bize de yemek yedir bu güzel tabaklarda inşallaha.s.:Saruboceq:

libra 55 yemek takımların cok güzel güle güle kullan nerden siperiş ettin bana bildirirsen sevinirim a.s.

çok güzellerhihoyyyt
ama köşe takımı neden tavsiye edilmiyor anlamıyorum.
bence zevk meselesi..şey gibi kimi oval ve yuvarlak hatları sever,kimi keskin ve köşeli
vallahi bende hep köşe takımı düşündüm ve allah nasib ederse öyle olsun istiyorum.
köşeli tabaklarda çok kullanışsız demişti birçok kişi ama..bence harika..
hersey içine nasıl siniyorsa öyle yap canım...:lepi:

hoş takımlar çok güzel çay yapılır bu çaydanlıkla neden süs olarak kullanıcaksın ki kullan gitsin bence gayet güzeller..yerimsenibenİyi günlerde kullan.

Ben vitrin almıcam ve vitrinide kristallerle takımlarla doldurma taraftarı değilim nacizane fikrim tabi kafamçokkarıştı

canım şöyle bir durum var odam ufak olsa köşe kesin alıcaktım.Ama oturma odası normal takım koltuklar için gayet müsait.Biz birde kalabalık aileyiz hem benim ailem hemde nişanlımın ailesi epeyce kalabalık.Bi misafirim gelince pek kişi sığdıramam herkes tepiş tepiş oturur sıkışırsınız dediler.Ondan pek tavsiye edilmiyor.Ama odam küçük olsayda kesin alıcaktım.Özellikle krem köşe takımını çok beğeniyorum..:çok üzgünüm: bakalım bir kaç yer daha gezicem salona şık bir takım oturma odasınada cicili bicili bir takım istiyorum.Salona ben yemek odası takımı almıcam sadece salon takımıyla 2 tekli vitrin birde alabilirsek tv ünitesi alıcaz kısmetse sositososito

bir sürü çaydanlık var tencere takımlarının çaydanlıkları var 2 tane 1 tane hediye var bide çaycı alırsam bunlar süs olsun dedim vitrine koymasam bile artık mutfak dolaplarınında vitrin gibi bölümleri var oralara koyarım

bende sevmıyorum hemde hıc ama yemek odası alırken kucuk vıtrını takımdan ayırmak ıstemem ama ıcıne ne koyarım bılemıyom ama cam esya ıle doldurmak ıstemıyrom

köşe takımı ıcınse evın musaı ıse yanı ayrı bbı salonun varsa(oturma gruplu)köşe takımını kucuk odana koyabılırısn ve kucuk bıde kutuphane normal zmnlarda esınle vakıt gecrmek ıcın bırebır

canım bu tarz pike takımından uğur böcüğü arkadaş da alacak.bakırköyde english home da var.ama aynısı değil.benzerinden

büyük salonlarda oluyor ya
koca açık renk köşe takımları
geniş büyük
ben onardan demiştim
salon yada oturma odası istemiyorum ya ben
tek olsun,en güzeli olsun diyorum
hatta evi bile 1+1 istiyorum yada en fazla 2+1
çünkübunun birde ödemesi ve sıkıntısı var
aileden gelen bir para olmayacagından az ve öz olması da gerekli zaten.

Yaaaa bu süper ilk adreste olan favorim :1shok: ama alıp ta kullanamam ki kızlarr daha spor yatak odası düşünüyorum ben valla bu tip bişey de lazım diyorum yaa hani özel geceler için falan ne bilim aklım karıştı

hepsini istiyorummmmmmm:dance:​
Sen hangisini aldın canım????​

bunlarda havlu ve paspası

Kuşum iyi günlerde kullan bence tüllünün yeri de ayrı spor modellerin yeri de ayrı düşünüyorum ben yaa yeni gelinler şatafatlı sermeli dio annecimdeyerimseniben.

Halında şık ve zarif gözüküyoa.s, Havlularına bayıldım fiyatlarını ve nerden aldığını yazarmısın benim için​
sırnaşık şey​

teşekkür ederim pashmina arkadaşım.bir tane günlük yatak örtüsü almıştım.bu da abiye olsun istedim.kervandan aldım.hepsi takım.nevresim seti de var içinde.1000 tl

songa güle güle kullan cnm. ben tülle sevmem demedim tüllü çok ağır duruo ben hani fırfır yapıolar ya kabarık yanlarda onu sevmiyorum.param yetse bende böle bişi alabilirim ama bu pahalıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…