ben bunu beğendim çok sade ve şık görünüyor
yorum yazan ve güzel sözler söyleyen herkese tek tek teşekkür ederim arkadaşlar
böcük pike takımı dediğin ne anlamadım, english home'daki beyaz iş üstü çiçekli nevresim takımı. benimki pembe değil, mor olanından canım.
canım çoook pahalıya almışşsın :S
tabi içine sindiyse parasını gözü görmüyor insanın :):)
mmmmmm harika bir takım turuncum:icecream:
güzel günlerde kullan , bize de yemek yedir bu güzel tabaklarda inşallaha.s.:Saruboceq:
simaer canım bende bir aralar köşe takımı istiyordum fakat bir çok kişi tavsiye etmedi.ondan vazgeçtim almaktan sana ve burdada isteyen arkadaşlara fikir olsun diye bir kaç model ekliyorum.
kızlar hangisi daha güzel bunları yeni aldık birincisi hoşumuza gitti ikisinide aynı koy dedik salak gitmiş birini farklı koymuş bende gittim değiştirmeye kalmamış ikincisini aldım
bunun sapı porselen
eve gelincede içime yatmadı kullanmak için değil süs için aldık bunun fincanlarıda var onlarıda alıp vitrine koyayım diyorum bali takım bi derece olur
çok güzellerhihoyyyt
ama köşe takımı neden tavsiye edilmiyor anlamıyorum.
bence zevk meselesi..şey gibi kimi oval ve yuvarlak hatları sever,kimi keskin ve köşeli
vallahi bende hep köşe takımı düşündüm ve allah nasib ederse öyle olsun istiyorum.
köşeli tabaklarda çok kullanışsız demişti birçok kişi ama..bence harika..
hersey içine nasıl siniyorsa öyle yap canım...:lepi:
hoş takımlar çok güzel çay yapılır bu çaydanlıkla neden süs olarak kullanıcaksın ki kullan gitsin bence gayet güzeller..yerimsenibenİyi günlerde kullan.
Ben vitrin almıcam ve vitrinide kristallerle takımlarla doldurma taraftarı değilim nacizane fikrim tabi kafamçokkarıştı
buda benim kahvaltı takımım güral porselen 220 ye aldık. 48 parça saklama kaplarıyla beraber
hoş takımlar çok güzel çay yapılır bu çaydanlıkla neden süs olarak kullanıcaksın ki kullan gitsin bence gayet güzeller..yerimsenibenİyi günlerde kullan.
Ben vitrin almıcam ve vitrinide kristallerle takımlarla doldurma taraftarı değilim nacizane fikrim tabi kafamçokkarıştı
KIZLAR NE GÜZEL ŞEYLER EKLENMİŞ. GÜLE GÜLE KULLANIN. YA BEN BU YATAK ÖRTÜSÜNE TAKTIM KAFAYI HEM UCUZ HEM GÜZEL BİŞEY NERDEN BULCAM BU ARADA DÜN ANNEM BANA GÜNLÜK YATAK ÖRTÜSÜ ALMIŞ O DA BU
canım şöyle bir durum var odam ufak olsa köşe kesin alıcaktım.Ama oturma odası normal takım koltuklar için gayet müsait.Biz birde kalabalık aileyiz hem benim ailem hemde nişanlımın ailesi epeyce kalabalık.Bi misafirim gelince pek kişi sığdıramam herkes tepiş tepiş oturur sıkışırsınız dediler.Ondan pek tavsiye edilmiyor.Ama odam küçük olsayda kesin alıcaktım.Özellikle krem köşe takımını çok beğeniyorum..:çok üzgünüm: bakalım bir kaç yer daha gezicem salona şık bir takım oturma odasınada cicili bicili bir takım istiyorum.Salona ben yemek odası takımı almıcam sadece salon takımıyla 2 tekli vitrin birde alabilirsek tv ünitesi alıcaz kısmetse sositososito
bunlarda havlu ve paspası
kızlar sonunda yatak örtüm geldi ve hemen resmini ekledim.kervandan aldım.bazı arkadaşlar tüllü sevmiyoruz demişler.zevk meselesi tabikide.bu arada tek kişilik yatağıma serdim ve örtü kendini tam gösteremedi.canlısı daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?