Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

komşu koltuklarda benziii.ama bak benim koltuklarda kocaman oldu oda azına kadar doldu
benimki era mobilya cnm yaz gıgıla

ya buket süpersin ya bende gıgıl ney die düşünüyorum biliyormusun
çatladım gülmekten yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya buket süpersin ya bende gıgıl ney die düşünüyorum biliyormusun
çatladım gülmekten yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
biz ayıp neyin olmasın die aramızda kensini gıgıl die çağırıozda kaydirigubbakcemile3

melek azcık tuzlu nette fıyat yazıyo ama onlar doğru deıl galıba guncel deıl ben yemek odaısnı falan sormustumm
burda brı ıcın kımdı unuttum
uygun demıslerdı koltuk takımı 2bın tl cok mu sence

böcük çok güzelmiş bunun markası ne canım süper gerçekten

tskler cnm tam fıyatını bılmıom sende masasını alın vıtrını almazsın tv unıtesı alcaksan tv sehpasını almazsın ozmn dahada ındımrlı olur ben öle etcem

komşu senınkılere bakamadım hee alla alla daha once bakmıştım ama
zaten 2500 tl kesın bı koltuk takmı alırsın uzun yıllar kulanmak ıstersen genelde fıyatta budur

ben yataklı alırım cunku mısafr gelır onun ve benım aılem uzaktaya o yuzden yatak odamıda bazalı ıstıyom yoksa nere koycam onca nevrsımı

yok pahalı değil 2000 den aşağıda olmazkiine.böcük bak ben buketin dediği era mobilyaya baktım ilk takım çok hoşuma gitti siyah beyaz sende bir bak hele.

Son düzenleme:
benimde yatak odam bazalı iyikide öyle almışım.çok kullannışlı. salondaki koltukları yataksız aldım çünkü bizimkiler hep aynı yerdeyiz bir tek oturma odasındakiler açılıo

buket bu era mobilyada hoş şeyler varmış ya nerde bunu şubesi falan varmı.kaça aldın sen salon takımı yatak odası koltuk takımı falan ben çok sevdim ya

bende salon takımını yatklı düşünmüyorum sadece oturma
odasındakiler açılsın yeter bend euzakta olcağım için misafirim çok olur.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…