Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende melek sandıydım gorumcemın adıydıı bıde komşu annemın adıı
bende m oldumm

bktbb güzel mobilyalar varmış aldığınız yerde ve uyguna da almışsınız

of ben yapıcam bi karar veremedim yaaa

selam canlarım a.s.

1.yeliz
2:Zarif
3.Reyhan
4.Deniz
5.nereus
6.Bahar
7.Gülcan

bende ekledim kendimi kabul edersiniz insallah :kedi:

Bu arada kızlar benim durumumu biliyorsunuzdur cogunuz, ekimde dügünümüz olcak diye subatta nikahımızı kıydırmıstık ama evdeki hesap carsıya uymadı malesef ve maddi nedenler yüzünden dügün ertelendi seneye, askımla konustuk seneye 02.10.2010 tarihi olcak gibi duruyor, tam belli degil ama kendimizi en kötüsüne hazırlayıp seneye sonbahar dedik, simdi üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum nasıl beklicem bir sene daha :gitme:

Profildeki Evli kısmınıda Bekar olarak degistircem, dügünden önce niye nikah kıydınız, ee dügün ne zaman falan sorulardan bıktıgım icin :çok üzgünüm:

bende aynı sebepten dolayı erken nikah yaptığımız halde bekar yazısını değiştirmiyorum çünkü şüpheci nsanda meraklı insanda çok gelinliğimi giyene kadar bekar yazacak sengözlerimebaksanab

Gecmise biraz göz attım dün yazmayı unutmusum,
Burcu'cum resimleriniz o kadar güzel ki, o kadar askla bakıyorsunuzki birbirinize anlatamam, Allah mutlulugunuzu daim etsin seker cok yakısıyorsunuz birbirinize
Beta'cım sacların harika olmus güle güle kullan canım,
Böcügüm Barısı ne kadar cok sevdigini biliyorum bebegim, Allah rahmet eylesin nur icinde yatsın. :Saruboceq:
eccu bayıldım kelebeklere ya süper olmus vallahi güle güle kullan canım
esmy kuzeninin evi ne kadar hos olmus öyle :kedi:
Buketcim yatakodana bayıldım harika bir secim güle güle kullanın canım
mandilinim masallah kırk bin kere cok güzel bir gelin olmussun tatlım

Unuttuklarım varsa affola, aklımda kalan bunlardı :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…