nikahı vize icin erken yaptık kuzum, ekimde olcaktı dügün olmadı malesef, maddi sorunlar yüzünden, dayımda vefat etti bu arada :çok üzgünüm:
ama en büyük neden maddi sorunlar yüzündendi, k.validelerimin borcları cok malesef ee krizde vurdu onları aylardır calısmıyorlardı yavas yavas acıldı isleri ama kazanılan parayı borclara yatırcaklar, bu durumda bizim evlenmemiz seneyi buluyor :gitme:
hesap kitap yaptık sonbahar 2010 olcak gibi görünüyor, cünki nisanlım ailesini borc icinde bırakıp buraya gelmek istemiyor haliyle ki bende yapmazdım, ici rahat olsun istiyorum. zor olcak 1 sene daha beklemek malesef :sinifsinif:
olsun üzülmeyin hevinicm bak bizdekaç sene oldu beklioz ama 2010 mayıs dediler tamam dedik,
yüksek lisanslarımız tamamladık gerçi aşkımın ki daha devam bide dünyanın parasını ödüyoz kredi ve yurtlar kurumuna inş. bu eylülde ikimizin ki de bitiyoo. borçsuz evlenlim dioz bizde bekliozz, :gitme:
herşeyin hayırlısı canımm Şeniz
artık üzülmüyorum canım, basta cok anlayıssız davrandım ama akıllandım artık,
hersey öyle güllük gülistanlık olamıyor malesef, cok badireler atlattık bunuda atlatırız elbet :asigim:
en güzeli borcsuz evlenmek kuzum, cok dogru bi karar almıssınız, desene senide benden önce gelin etcez, artık topicte yalnızları oynarım seneye :gitme: :icecream:
ayy kızlar içim daraldıı vallaa
dışarı çıkıom gene görüşürüzzz
diğer kızlar gibi evlensemde gelirimm ben, hem fazla zaman aralığı yok aramızdaa
hayırlısıyla olsun herşeyimizde geç olsun beya napalımm
yılbaşı bi gelse sonra zaman su gibi akar bu aylar sancılı geçioo çok
hevınım hayrlısı olsun
bızımde seneye napalımm kader yeterkı o hep yanımda olsun
ölumden gayrı herseye çare varmafoldumben
canımmm :1hug:rica ederim mervecimm ne mutlu bana opuyorumnanaktan
canım ben tencere seti olarak karacayı önermiyorum.biz evde kullanıyoruz karaca ama memnun değiliz. ben çeyizime hisar aldım.tencere setlerimi ve çatal kaşık bıçak takımımı.jumbo da kaliteli ama karaca alma derim.memnun olmayan başaka arkadaşlarda vardı burda.bir de satıcıların gazına gelmeyin arkadaşlar.onlar prim alacakları ürünleri öncelikle satmaya bakıyorlar ve kötü bile olsa bir dünya laf ederek satmak istiyorlar bizlere
canım buda çok ciciymiş yaa hangi marka ve ne kadar acaba??densem senin için bornozumu koyuyorum.fikir olur.ben bornoz fazla kullanmıyorum o yüzden böyle bişey aldımmmmm.belki hoşuna gider
kızlar bişey sorcamm
bekonun elektrik süpürgesini kullanan var mı?
ya da nasıldır bilginiz var mı? :):)
lepi canım biim evde herşey arçelik aman maşaallah diyelim tık demedi.
ama eski bizimde 10 yıllık vardır :) eski mallar daha sağlam oluyor şimdikiler gibi değil
canımmm :1hug:
eet aynen öyle çok dırdır yapıolar kandırabilmek için..yok heryerde sahteleri var daha basit olanları var bizimkiler çok kaliteli falan diip durdular kaydirigubbakcemile3 hepsi dieri için bunu sölüo nedense kaydirigubbakcemile3 bide bilmem hatırlar mısınız kütahya porselenin yeşil puantiyeli bi kahvaltı takımı vardı kadın bana 370 tl dedi höö die kaldım :umursamaz:
canım buda çok ciciymiş yaa hangi marka ve ne kadar acaba??
canım bizim evde de fakir kullanıyoruz ve 10 yıllık tık demedi..dediğiniz gibi arcelik eski kalitesinde diil sanırım..yeni ürünlerini alan arkadaşlarımda memnun değil..çok çabuk bozuluyormuş:1ninca:
songa84 havlu bornozun çok şeker..:asigim: hatırlıyorum bunu biraz pahalıydı sankim...güle gülr klullan..hihoyyyt.
nasılsınn canım?? opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?