Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

olsun üzülmeyin hevinicm bak bizdekaç sene oldu beklioz ama 2010 mayıs dediler tamam dedik,

yüksek lisanslarımız tamamladık gerçi aşkımın ki daha devam bide dünyanın parasını ödüyoz kredi ve yurtlar kurumuna inş. bu eylülde ikimizin ki de bitiyoo. borçsuz evlenlim dioz bizde bekliozz, :gitme:

herşeyin hayırlısı canımm Şeniz

artık üzülmüyorum canım, basta cok anlayıssız davrandım ama akıllandım artık,
hersey öyle güllük gülistanlık olamıyor malesef, cok badireler atlattık bunuda atlatırız elbet :asigim:
en güzeli borcsuz evlenmek kuzum, cok dogru bi karar almıssınız, desene senide benden önce gelin etcez, artık topicte yalnızları oynarım seneye :gitme: :icecream:

hevınım hayrlısı olsun
bızımde seneye napalımm kader yeterkı o hep yanımda olsun
ölumden gayrı herseye çare varmafoldumben

diğer kızlar gibi evlensemde gelirimm ben, hem fazla zaman aralığı yok aramızdaa

hayırlısıyla olsun herşeyimizde geç olsun beya napalımm

yılbaşı bi gelse sonra zaman su gibi akar bu aylar sancılı geçioo çok

ahh şu paranın gözu kör olsunn
bızde hemen evlensek dıyorus ama olmuyoo
neyse hayrlısı ınşş
bızmde borcumuz olur evlenınce sanrım ama o olsunda yanımda onemlı deıl bırlıkte calısırız oderız

ayy kızlar içim daraldıı vallaa

dışarı çıkıom gene görüşürüzzz

görüsürüz canım Şeniz

öyle valla yılbası gelse su gibi akacak günler, amaan dur su yazı bi güzel yasayalım günes görmeyeli uzun zaman olmustu :roflol:
hayırlısı olsun gec olsun canım dedigin gibi, hem sonunda askımıza kavusmak var bi ömür gecirmek var daha ne olsun dimi :asigim:

hevınım hayrlısı olsun
bızımde seneye napalımm kader yeterkı o hep yanımda olsun
ölumden gayrı herseye çare varmafoldumben

öyle balım, saglık sıhhat olsun gerisi elbette olur, bu günlerde gecmeye mahkumm :lepi:
Barısı özledin dimi kuzum kıyamam sana :teselli:

bende cıkıyorum yemek yicez sonra arkadaslarla buluscaz kafa dagıtmak lazım az :içelim: görüsürüz sonra canlarım

Ayakkabıların altına yazılacak isimler, burdan eklemeye devam :lepi:

1.yeliz
2:Zarif
3.Reyhan
4.Deniz
5.nereus
6.Bahar
7.Gülcan

görüsürüzz

hevın uuzlmek ne demekk burnumun dıreğı sızlar barışın adı gecsın yeter melek yuzlumm kokunu ozledım ınş mezarına gtmek naısp olurr ınşşş onun yerıne toprağını koklarımmmmafoldumben

rica ederim mervecimm ne mutlu bana opuyorumnanaktan
canımmm :1hug:

eet aynen öyle çok dırdır yapıolar kandırabilmek için..yok heryerde sahteleri var daha basit olanları var bizimkiler çok kaliteli falan diip durdular kaydirigubbakcemile3 hepsi dieri için bunu sölüo nedense kaydirigubbakcemile3 bide bilmem hatırlar mısınız kütahya porselenin yeşil puantiyeli bi kahvaltı takımı vardı kadın bana 370 tl dedi höö die kaldım :umursamaz:

densem senin için bornozumu koyuyorum.fikir olur.ben bornoz fazla kullanmıyorum o yüzden böyle bişey aldımmmmm.belki hoşuna gider

canım buda çok ciciymiş yaa hangi marka ve ne kadar acaba??

kızlar bişey sorcamm

bekonun elektrik süpürgesini kullanan var mı?
ya da nasıldır bilginiz var mı? :):)

lepi canım biim evde herşey arçelik aman maşaallah diyelim tık demedi.
ama eski bizimde 10 yıllık vardır :) eski mallar daha sağlam oluyor şimdikiler gibi değil

canım bizim evde de fakir kullanıyoruz ve 10 yıllık tık demedi..dediğiniz gibi arcelik eski kalitesinde diil sanırım..yeni ürünlerini alan arkadaşlarımda memnun değil..çok çabuk bozuluyormuş:1ninca:

güzelim bornozun markası home sweet home dan aldım. 150 ydi galiba.ama unuttum canım ya.baya oldu ben alalı.pembesi falan da var.cevahire falan uğrarsan bir uğramanı tavsiye ederim

merhabalarrr

ben buraları çok özlüyorum uff yaaa daha 1 hafta yokum ama aranız da malesef

1.yeliz
2:Zarif
3.Reyhan
4.Deniz
5.nereus
6.Bahar
7.Gülcan
8.pınar
9,sinem

benide unutmayınn

selam kızlarr nasılsınız.
bugün çeyiz alışverişi yaptık nişanlımla 12 kişilik çay seti aldık ,
ve kadeh aldık .
english home gittik süper havlular vardı kızlar çok beğendim pembe pembe ama yeteri kadar havlum var belki sonra alırım o tarz bişeyler banyonun rengine uygun bayıldımm amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…