Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

amin amin amin kuzuşum :Saruboceq:teşekkür ederim ayrıca Şeniz

bende aynı sebepten dolayı erken nikah yaptığımız halde bekar yazısını değiştirmiyorum çünkü şüpheci nsanda meraklı insanda çok gelinliğimi giyene kadar bekar yazacak sengözlerimebaksanab

cok dogru canım hem daha nüfus cüzdanımıda degistirmedim hala bekar yazıyor :jeyyar:
ama saka bi yana gercekten kimi görsem aynı soruyu soruyor, bıktım laf yetistirmekten :a015:

ay kızlar gecen yeni aldıklarımı eklemistim ya, arasında bu önlükte vardı:

iste ceyizlerimi catıya tasırken bi deneyim su önlügü dedim, actım bide ne göreyim, iki tane vardı icinde delikafadulden kısmete bak kızım dedim cok begenerek almıstım cünki, isarkadasımda cok begendi dedim birini sana verim istersen, yok yok kocisinle beraber takım giyersiniz dedi dedim benimki asla giymez bunu olsun o senin kısmetin dedi almadı, catıda simdi ikiside :roflol:

aa bakırköydede var bi bakarım songam teşekkür ederim zemuszemus

ay kızlar gecen yeni aldıklarımı eklemistim ya, arasında bu önlükte vardı:

ne ciciiiii :lepi:

ne ciciiiii :lepi:

sagol canım Şeniz
görmediysen bunlarda digerleri bak :asigim:

hevin mutfağın rengarenk olacak sanırım hihoyyyt hihoyyyt

tencerelerinde güzel gözüküoo benimde almam gerekioo,

hepsini iyi günlerde kullan kuşum

gecmis olsun böcük, bende basimin agrisindan

offffffff belımın ağrsından ölcemm

oyy kıyamam balıma :teselli: gecmis olsun canım

hevin mutfağın rengarenk olacak sanırım hihoyyyt hihoyyyt

tencerelerinde güzel gözüküoo benimde almam gerekioo,

hepsini iyi günlerde kullan kuşum

sagol sekercimm Şeniz
ya ben cok sade takılmak istemistim aslında ama burda böyle rengarenk seyleri görünce dayanamadım gittim bende aldım ama cok icime sindi :asigim:
alırsın canım insallah, TR'de hersey boldan var, burda böyle ucuza bulunca hemen kapman gerekiyor ondan aldım yoksa seneye kadar almazdım herhalde

gecmis olsun böcük, bende basimin agrisindan

gecmis olsun canım

hevin sizin niye seneye kaldı canım nikahı da yapmışsınız, yurt dışı diye falanmı??

nikahı vize icin erken yaptık kuzum, ekimde olcaktı dügün olmadı malesef, maddi sorunlar yüzünden, dayımda vefat etti bu arada :çok üzgünüm:
ama en büyük neden maddi sorunlar yüzündendi, k.validelerimin borcları cok malesef ee krizde vurdu onları aylardır calısmıyorlardı yavas yavas acıldı isleri ama kazanılan parayı borclara yatırcaklar, bu durumda bizim evlenmemiz seneyi buluyor :gitme:
hesap kitap yaptık sonbahar 2010 olcak gibi görünüyor, cünki nisanlım ailesini borc icinde bırakıp buraya gelmek istemiyor haliyle ki bende yapmazdım, ici rahat olsun istiyorum. zor olcak 1 sene daha beklemek malesef :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…