Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Mehtap ve zeynep listeye alindiniz. Allah gönlünüze göre versin

benide listeye alın yaaa
nazan benim ismimde

yazdim listedesin arkadasim.. dügün fotogarflarini albüm yapmak kismet olursa adini ayakkabinin altinda göreceksin allahin iziniyle.
arkadaslik gönderiyorum dügünden sonra albüme ordan bakabilirsin

yazdim listedesin arkadasim.. dügün fotogarflarini albüm yapmak kismet olursa adini ayakkabinin altinda göreceksin allahin iziniyle.
arkadaslik gönderiyorum dügünden sonra albüme ordan bakabilirsin

aa ne guzel dusunmussunhihoyyyt
bakarız canım cok gormek ısterım gelınlıkle ınsallah senı

MüebbetSevdam evine baktim baktim cok güzel allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin. Kira degil herhalde kendi eviniz ?

fıbula allah yardımcın olsun nan benım nerdeyse 1 yılım var ben strese gırdım hee

sağolun kızlar.çok canım sıkıldı bu çeyiz ,eşya olaylarına.yetişmeyecek gibi geliyo banada.stres oldum ciddi ciddi.sevgilim hala telaş yapma kontrol bende diyo.ağlayacak gibiyim.

yatak odası aynı modelın

çok güzel mobilyalar beğenmişsin tatlım.bunları çok sevdim.
ay kızlar gecen yeni aldıklarımı eklemistim ya, arasında bu önlükte vardı:

:roflol:
bu önlük çok güzelmiş.ben bunlardan bulamadım böyle önlüklerden.

şu marshallın linkini veren arkadaş kimdii ya bişey sorcaktım???
tatlım benim o marshallın linikni veren.sorabilirsinn:))

kızlar çok stressliyim.mafoldumben hiç birşey yetişmeyecek diye düşünür oldum.geçen gün yazmıştım.cuma günü yüzük bakıp alacağız diye.sevgilim askeri öğrenci.sadece haftasonları evci çıkabiliyo.hafta içi görüşemiyoruz.ne yaparsak haftasonları.cuma günü yüzük alacağımız zaman hergün 6 gibi işten çıkan ben,o gün 7.30 gibi çıktım.patronun gıcıklığı tuttu.yeni iş verdi.klava: Kızılaya inelim diyene kadar saat 8 i geçtii.ve tük kuyumculular kapanmış bakama.moralim bi bozuldu ona.:çok üzgünüm:neyse sevgilimin ailesi sanki başka zaman yokmuş gib birsürü derdimizi borcumuz olamayacakmış gibi gttiler ev aldılar.sevgilim borcun birkısmını ödeyecekmiş.ordan da bir aksaklık çıktı.taşınma olayları var yeni evlerine.cumarteside aşkım ailesinin eviyle ilgilendi.elektrik tesisat elinden geliyor.onlarıkontrol etti.o zamanda yüzük bakamadık.bugün bakalım dedik.nerdeyse heryer kapalıydı.bir yüzük bile alamıyoruz.onca eşyayı nsıl alacağız biz iki arada bi derede bilmiyorum.mafoldumbenEVLENMEKTEN VAZGEÇECEM HERALDE.çok darlandım çok.para yok,hadi parayı buluruz bi şekilde.vakit bu sefer.doluya koydum olmuyo,boşa koysam almıyo.napacam ben.CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…