fmk dugun gunu yada kınadan sonra yazarsın canım...
benıde ekle canım:))
tamam yazarim.. bana ismini yazarmisin
benide ekle bari canım yaa lütfenn:):)
mehtap canımkaydirigubbakcemile5
allah mutlu mesut etsın canım..hersey gonlunce olsun
herseyın tatlılıkla olsun
bende söyleyeyim mi? zemuszemus
benide listeye alın yaaa
nazan benim ismimde
lıste kabarıyo fmk:)
sevaba gırcen valla:)
yazdim listedesin arkadasim.. dügün fotogarflarini albüm yapmak kismet olursa adini ayakkabinin altinda göreceksin allahin iziniyle.
arkadaslik gönderiyorum dügünden sonra albüme ordan bakabilirsin
@
canım şöyle bişey var, bu eşya olayı herkesin kesesine göre değişir
esmy nin eşyalarını gördün mü? yatak odası, yemek odası koltuk takımı 8.500 e almışlar
ben çamaşır, bulaşık makinesi ve set üstünü son ürünlerden 2840 a aldım, buzdolabına max. 2000 tl ayırmayı düşünüyoruz, lcd tv ye ise 1.000-1.5000 arası ayırmayı düşünüyoruz mesela, mini fırınıma 250 lira ayırdım elektrik süpürgesine de sanırım 800 civarı bişeyler ayırıcam halıyı da uygun bişey alırım ben, burdaki halı fabrikası çok büyük indirim yapıyor, perdeyi de max. 1000-1.500 arası bişeyler düşünüyorum, al işte sana ev bunun asgarisi max. senin elinde
ama canım senin daha kendi çeyizinde olması gerekenlerde var onlara hiiç değilse ortalama marka alsan 3.000 tl harcarsın :ecrin_bebek: Allah yardımcınız olsun
fıbula allah yardımcın olsun nan benım nerdeyse 1 yılım var ben strese gırdım hee
yatak odası aynı modelın
koltuk takımıda bunu beğendım ama odamız kucuk olursa bunu alamayız bunlar aldora marka cnm sıtesıne bak cok guzellerı var
hatta benım eve cok yakın mağaazası yenı modelller geldı benımde fıkrım değişebılır ama acık renk ıstıyorum kısmet bakalım
bu önlük çok güzelmiş.ben bunlardan bulamadım böyle önlüklerden.ay kızlar gecen yeni aldıklarımı eklemistim ya, arasında bu önlükte vardı:
:roflol:
tatlım benim o marshallın linikni veren.sorabilirsinn:))şu marshallın linkini veren arkadaş kimdii ya bişey sorcaktım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?