artık eskidim ama stüdyoları eklicem akşam cdyi almayı unutmazsam :)
eda nan cok tatlusun haa hemensımarma sakınnn fıstıkım
o fotoyu telefondan çekmiştikhehe ben duyarım cicim
aa sen daha değişik diilmiydin kız:)
bize karanlık fotoyu göstermiştin şimdi zor tanıdım:)
allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :teytey:Eski meski valla anneler tutturunca oluyor. Zaten yapıldıktan sonra beğendim ben de, teşekkürler
Edaa nişanlın sana hayranlıkla bakmış opuyorumnanaktanpıtırcık sesimi bitek sen duydun cicim merci:kedi:
ahanda bu biz
yandaki de kardeşim artık onu görmeyiverin bi zahmet kaydirigubbakcemile3
Hemşom yorganların ne güzel olmuşş :lepi:Anneme göre çeyizin olmazsa olmazı saten yoganım kaydirigubbakcemile3 Sanırım bu sefer bişeyi ucuza yaptırdım kaydirigubbakcemile3 Rengi bal köpüğü ama daha sarı çıkmış burda
Siyahlısıda güzel olur yerimseniben Ama ben her gömleğiyle taksın diye sade seçtim :kedi:Ben de bunun siyahlısına baktım. Çok hoşuma gitti. Hemencik yaptırcam. Kelkit döneri ne ki, yemek nasılsa yerim ne olsa kaydirigubbakcemile3
Arsimam kız çok merak ettim hee öyle bi anlatmışınki zemuszemus Şimdi nerde saç makyaj görsem atlıyorum kaydirigubbakcemile3
saçta makyajda dayandı :)
ve makyajımı süper yaptı adam yaaaaa
kahveli turkuazlı bi elbise giydim göğüs altında bakır işleri olan
turkuazımsı bi makyaj yaptı kirpik diplerini ve kirpiklerimi bakır simle süsledi
süperdi :)
iyiki öle yapmışım çünkü orda kimse yardımcı olacak değildi
hani şehri bilmeyiz diye
nikahta başımın çaresine baktım çünkü
gittim otelde fön çektirdim makyajımıda kendim sadecik ettim
kasten öyle foto buldum :lepi:Edaa nişanlın sana hayranlıkla bakmış opuyorumnanaktan
Çok hoş olmuşsun yerimseniben
ondandır ondanolabiler bunebu:)
ay teşekkür ederim canım benim :kedi:@Eda bacım sen çok hoşmuşsun yaaa nasıl tatlı çıkmışsın pek bi beğendim seniii :asigim:
ay kızlar haber sitelerinde michael jackson'ın evini gösterirken bi gölge geçio gördünüzmü tırstım çok yaa:S
ay kızlar haber sitelerinde michael jackson'ın evini gösterirken bi gölge geçio gördünüzmü tırstım çok yaa:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?