Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfatım ben çok sewiyorum bu yorganları, kışın sıcacık oluyorlar. Güle güle kullanın kocişinle canım
Benimkide turkuaz.

eda nan cok tatlusun haa hemensımarma sakınnn fıstıkım
şımarmak mı dedin şımarık benim göbek adım

sağol sapol sağol zemuszemus

hehe ben duyarım cicim
aa sen daha değişik diilmiydin kız:)
bize karanlık fotoyu göstermiştin şimdi zor tanıdım:)
o fotoyu telefondan çekmiştik
yüzümde falan da hiç makyaj yoktu
burada yüzümde profesyonel makyaj var
saçım başım yapılı ondan öyle gelmiştir

Eski meski valla anneler tutturunca oluyor. Zaten yapıldıktan sonra beğendim ben de, teşekkürler
allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :teytey:

pıtırcık sesimi bitek sen duydun cicim merci:kedi:
ahanda bu biz
yandaki de kardeşim artık onu görmeyiverin bi zahmet kaydirigubbakcemile3
Edaa nişanlın sana hayranlıkla bakmış opuyorumnanaktan
Çok hoş olmuşsun yerimseniben
Anneme göre çeyizin olmazsa olmazı saten yoganım kaydirigubbakcemile3 Sanırım bu sefer bişeyi ucuza yaptırdım kaydirigubbakcemile3 Rengi bal köpüğü ama daha sarı çıkmış burda
Hemşom yorganların ne güzel olmuşş :lepi:
Ben de bunun siyahlısına baktım. Çok hoşuma gitti. Hemencik yaptırcam. Kelkit döneri ne ki, yemek nasılsa yerim ne olsa kaydirigubbakcemile3
Siyahlısıda güzel olur yerimseniben Ama ben her gömleğiyle taksın diye sade seçtim :kedi:
Arsimam kız çok merak ettim hee öyle bi anlatmışınki zemuszemus Şimdi nerde saç makyaj görsem atlıyorum kaydirigubbakcemile3

Yaaaa topiğin etiketlerine çok güldümmmkaydirigubbakcemile3

Çılgın çeyizciler, Çeyiz, çeyiz bizim herşeyimiz, çeyiz kızları, çeyiz komitesi, çeyiz ve biz, çeyizci güzelleri :), çeyizciler buraya, çeyizciler vadisi :), çeyizinizi yiyim sizin, çeyizlenemedim doya doya, ömür biter çeyiz bitmez:), önce çeeyiz, atın, bölümü, bir, buraya, bölümü, ceyiz, Çeyizinizi, ceyizlerimizin, dantelimde gül oya, dersiniz, düzmeden, fikir, fiyatlarini, fiyatlarını, gel çeyiz git çeyiz, göz, haydi çeyizlenelim, hazırlıgı, hazırlığı, kazen bizi çeyzciye götür, koca değil çeyiz istiyoz, koyalim, koyalım, paylaşımlarımız, resimlerini, sohbet, sonra koca, yaşasın çeyiz, yazalim, yazalım, önce

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu arada uzaktan takip ediyorum çeyizlerinizi nişanlı bir KK lı olarakzemuszemus​

@Eda bacım sen çok hoşmuşsun yaaa nasıl tatlı çıkmışsın pek bi beğendim seniii :asigim:

Edaa nişanlın sana hayranlıkla bakmış opuyorumnanaktan
Çok hoş olmuşsun yerimseniben
kasten öyle foto buldum :lepi:

çoğunda ikimiz iki ayrı yere bakıyoruz en çok bunu seviyorum opuyorumnanaktan

teşekkür edetim teşekkür ederim teşekkür ederimmmmm

arsi, ben foto istiyoruuuuuuuum merak ettim .
iyi yapmışşsın kafferengi-mavi elbisen çok ciciydi zati.
çok tuhaf dimi sanki bambaşka birisi olduk..
bizim henüz nufus cüzdanlarımız değişmedi hala bekarız :)

yeşill ta şırnaktasın bacım ölemi ben bir uç sen bir uç sayılırsın

gamze ilk gelinimiz sen sonrada tubiş ve eccu ve esraydı dimi
sanki daha geçen hafta kadar yakın gibi ne kadar çabuk geçmiş zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…