- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
yorganda en sevdiğim renk göbekli çarşafın varsa çok güzel durur.
ben toz pembe yaptırmıştım annemin çeyizinden bu renk vardı.
ay bu eski usulden annem de tuttturdu sana da yapcam diye
Evet demekki kulaklarını iyi çınlattık kaydirigubbakcemile3 Buketlede konuşmuştuk kaydirigubbakcemile5Hangisinden aldın sen hemşom, bi ton çeşit var.
Dün biz de hemşomla hayatım ve sinayı konuştuk. Sinay geldi, hayatım da gelir diye düşünüyorum ama demekki hala tatilde kaydirigubbakcemile2 Bi ay izin demişti sanırım birkaç gün daha var
Tamam canım, teşekkür ederim alıcam ben de hemen. Gümüşhanedeyiz canım bugün kaydirigubbakcemile5
yorgn süper ama benım hala yokk
gule gule kullan cnm
ay bu eski usulden annem de tuttturdu sana da yapcam diye
vallahi götürmem diyorum ben
ama seninki acaip otantik etnik artık ne dersen öyle görünüyor
ya bak bişi dicem böcüümsuan ne mok yıycem bılmıyomm
zaten aılelerımız gelcek kasıma kadr onlarlada konusulcak
sımdık hem eksı hemde artıları var
nışan ıcın en az harcasak 4 bın abartmıyom bı yer 1000 tl bohca takı derken
düğün salonlarından sorduk bı kac tane 2500 3000 tl dedıler:bbo: araba kıralancak 1000 tl öle
kına gecesıde gene nışan yaparsam yaptığım yerde olcak 2bın falanda öle bındallısı abıyesı kınası kuruyemıs falan fstık
eğer o yanımda olcaksa asla keskem demem bu benım düğünüm tabıkı ve eğer ona ayy keskem düğün olsaydı demem neden mı cunku dun kendısıde bana dedı
düğün yaparız nışan kına ama enaz 1,5 yıl beklerız bekler msın dedı ben sustum cunku zmn bana korkutucu gelıyo helekı 1,5 yıl offffffffffffffff kafam karısıkkk
sacın dayandımı arsima
bunebu koy
böcük ben cross a katılıom cicim
sulfatcım yorganın çok gusel rengıde çok gusel olmus mutlu gunlerde kullan canım
ya yeni gelinler foto eklemicenizmi beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?