22 Temmuzda güneş tutulcakmış :çok üzgünüm:
ayyy bilmiyorum çok korkuyorum pirinç pilavıyla tavuk yapıyım diyorumsinay bugun ilk iş günün mü bakim? akşama ne yemek yapcan?
evet cnm 3 hafta iznim var.bugun başladıı
valla hiç fırsat olmadı canım zaten evle başım dertte heryer pamuk tüy süpürüyorum 10 dk sonra yine aynı kafamçokkarıştı ilk fırsatta eklicemSinay, tatlım hoşgeldin Şeniz Herşeyin yolunda gittiğine sevindim. Nerde hani evin fotoları, gelinliğin kaydirigubbakcemile
hafta sonu muhtemelen CADIARZUsahi sinay hani fotolarklava:
herkes foto soruyor ama inanın ben bile daha albümümü göremedim en yakın zamanda eklicem söz kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin kısçem
nasılsın bakalım resim fln varmı :)
bu arda sinaycım hoşgeldin
ne var ne yok :jeyyar:
ama türkiyeden görünmücekmiş22 Temmuzda güneş tutulcakmış :çok üzgünüm:
Evet bende çok şaşırdımm o görüntüyeee:1shok: Acaba oradan geçen birinin gölgesi olabilirmiii:uhm:
aman yok be adamın biri geçiyordur ordan
yeşil bu arada avatarındaki sen isen burçin terzioğlunu anımsattığını söyleyen olmuşmuydu
ayy ben görmedim gölgee
yeşill ta şırnaktasın bacım ölemi ben bir uç sen bir uç sayılırsın
suan ne mok yıycem bılmıyomm
zaten aılelerımız gelcek kasıma kadr onlarlada konusulcak
sımdık hem eksı hemde artıları var
nışan ıcın en az harcasak 4 bın abartmıyom bı yer 1000 tl bohca takı derken
düğün salonlarından sorduk bı kac tane 2500 3000 tl dedıler:bbo: araba kıralancak 1000 tl öle
kına gecesıde gene nışan yaparsam yaptığım yerde olcak 2bın falanda öle bındallısı abıyesı kınası kuruyemıs falan fstık
eğer o yanımda olcaksa asla keskem demem bu benım düğünüm tabıkı ve eğer ona ayy keskem düğün olsaydı demem neden mı cunku dun kendısıde bana dedı
düğün yaparız nışan kına ama enaz 1,5 yıl beklerız bekler msın dedı ben sustum cunku zmn bana korkutucu gelıyo helekı 1,5 yıl offffffffffffffff kafam karısıkkk
eh zamanla alışırsın artık :jeyyar::jeyyar::jeyyar:iyiliikkk:jeyyar: tek sıkıntım uykusuzluk o da zamanla düzene girer inşallah :roflol::roflol:
ya bak bişi dicem böcüüm
bu işler uzatmaya gelmez
herkes aynı şeyi diyor
sen zaten harala gürele bi işe girdin
sen seninkinden eminsen eğer
bence nişan yerine kına yap gitsin
peşine de evlenirsin
kına için de mekan tutmana gerek var mı bilmiyorum
bi arkadaş dedi burda
evnin bahçesi olan bir tanıdık kapılarını mutlaka açacaktır size
böylece herşeyi daha ucuza getirmiş olacaksınız
hem de çok beklememiş olacaksınız
kız bendne önce gitcne bu gidişle he
beta bana kınalığını vercektı:kedi:böcük bişey dicem nişan yapma sözün oldu zaten kınayıda dısarda yapmak zorundamısın evde yap kadın kadına mahmutpaşada bindallıların fiyatları 30 liradan başlıyo.hem fiyatı uyguna indirgersiniz. sabah nikah aksam aile arasında yemek. ama kasımda cok erken değilmi enazından kışı atlasaydınız
Böcük kız o kadar pahalı nişnamı yapılır biz 30 kişilk yemekli müzikli bir eğlence yapıcaz orduevinde olcak bitcek, para kolay mı kazanılıo canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?