Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yeşil bu arada avatarındaki sen isen burçin terzioğlunu anımsattığını söyleyen olmuşmuydu

sinay bugun ilk iş günün mü bakim? akşama ne yemek yapcan?
ayyy bilmiyorum çok korkuyorum pirinç pilavıyla tavuk yapıyım diyorum
evet cnm 3 hafta iznim var.bugun başladıı

bugun başladı cnmm

sinayyyyy kaydirigubbakcemile2 hoşgeldin cnmmm daha dün betayla çınlattık kulaklarını[/QUOTE]
evet canım sizde hep benim aklımdaydınız hatta balayında laptop olmadığı için çatladım birinden ödünç istesem mi die düşündüm bile kaydirigubbakcemile5
Sinay, tatlım hoşgeldin Şeniz Herşeyin yolunda gittiğine sevindim. Nerde hani evin fotoları, gelinliğin kaydirigubbakcemile
valla hiç fırsat olmadı canım zaten evle başım dertte heryer pamuk tüy süpürüyorum 10 dk sonra yine aynı kafamçokkarıştı ilk fırsatta eklicem
sahi sinay hani fotolar klava:
hafta sonu muhtemelen CADIARZU

hoşgeldin kısçem
nasılsın bakalım resim fln varmı :)
herkes foto soruyor ama inanın ben bile daha albümümü göremedim en yakın zamanda eklicem söz kaydirigubbakcemile5
bu arda sinaycım hoşgeldin
ne var ne yok :jeyyar:

iyiliikkk:jeyyar: tek sıkıntım uykusuzluk o da zamanla düzene girer inşallah :roflol::roflol:

elisacım elimizdeki fotolar çok az başkasının çektikleri buraya koyduğum en belirgin olanlardı. Bi fotolar ulaşsın elimize ekleyeceğim bende.

günaydın hanımlar
evlenenleri Allah bir yastıkta kocatsın. Darısı bekarların başına

4 bin nişan 2 bin kına ne yapıyosun sen böcük :1shok: çocuk kafayı yer o kadar masraf
düğün salonu yemekli benim arkadaş geçen sene 13000 e anlaşmıştı. 2500 nikah salonuna istiyorlar.

araba 1000 tl ne öyle akrabalardan birinin arabasını süsleyin limuzin mi istiyorsun yoksa CADIARZU

kınayı en kral yerde yapsan 2000 tutmaz. küçük bir yer evin yakınında bir dükkan bile olabilir ya da evde sadece kız arkadaşların arasında kına yeter. 500 e rahat rahat kına yaparsın.

1,5 yıl bekleme hayırlı işe şeytan çok karışır arayı çok bozarmış. en kısa sürede en az hasarla ama mutlu olacağın içine sinecek şekilde yap her şeyi

ya ben göremiyorum yaaa
pıtırcık tam bi sitenin adını linkini bişeyini saniyesini falan özel mesaj atsana yaa merak ettimmmm

offfffffff yani geçmişi okumaktan anca gelebildim.günaydın dicem ama öğlen oldu anca yetiştim hızınıza lmaz:
sinay h.g canım.
yeni cici alanlar ii günlerde kullansın inş..
buketin yokluğu ne kdr kötü ya mafoldumben
böcükkkk canım nişan fln inan çok gereksiz canım benim yaa..

evt cok guvenıyorum dedığım gıbı nıkah olsada ılerde demem asla ona keske düğün olsaydı dıe onu uzmem pısman olmam
bız yerı tutcaz aıleler gelınce ona gore hareket edılcek
acık mekan yok ve sokakta yasak eğlence ve bahcelı ev yok
bakalım cnm kısmet zmn herseyın ılacı cok tskler cnm

hee bu arada aynen kınanın 2000 olacağı yer çok baba bi restoran falan olacaktır ki bu darlıkta ona gerek var mı aceba

böcük sna diyoruz huuu

beta bana kınalığını vercektı:kedi:
nışan olcak ama ıste nıkah olursa nışan olur düğün olursa evdede olsa nışan olcak gıbı

Böcük kız o kadar pahalı nişnamı yapılır biz 30 kişilk yemekli müzikli bir eğlence yapıcaz orduevinde olcak bitcek, para kolay mı kazanılıo canım ya

sırf ıs arkdasım 80 kişi yarısı gelse 40 aılem 20 kısı torun torbalarla kardesler falan
ee yakın akrabalar gelse halaalar amcalar yanı evde olmaz
ve ben normal fıyat dedım altını yer mekan davetıye nışanlık bu kadr eder bohca falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…