zemuszemus
sımdık bı acıklama yapayım sıze
benımkkısının aılesı burda deıl ve ablasında kalıyordu suan anadolu yakasına gectı halasında kalıyo
baskalrının evınde kalmak onu cok rahatsız ettığı ıcn evımmız olsun ıstıyo
kendı yuvam olsun dıo
sonra kımse yardım edemıycek bıze
oyuzden nışana masraf yapmayalım askım dıo onunla esya alalım nıkahlada evlenelım dıo
benımde kafam cok karısık
ıkı secenek var ve o ay aılelerımız gelınce konusulacakk
nışan olursa 22 kasımda 1 2 ay ıcınde nıkahla evlencezkı düğün salonları 3 4 bın tl burda veremeyız okadr
düğün olursa gene aynı gun tutcaz salonu kına olup 1 hafta sonrada düğün olcak yanı nıkah
sımdık onada hak verıyom kendımede
eğer nkah olursa nışanı ve kına gecesınde eğlencelı olcak sızce napmamız lazım akıl verın nolurr
evet canım kesinlikle güvenilir ve hemen ertesi gün gönderdiler ben çorludayım istanbuldan düşün
bu arada düğündaşım biz nerdeyiz bugün bizde şehirlerden sayalım kaydirigubbakcemile5
kızlar cok yoğundummmm yaa gerı sayfalara artık bı ara bakcamm
sınayım h geldınnnn
galba bız kasımda nışan değil düğün yapcaz-tatlicadiarzu-
ya kızlar HAYATIM nerelerde, hiç girdimi meraklandım CADIARZU
naptı nası geçti acep ..
dün k babam ve ananemızı yolcu ettım onlarla otobuse bındım haremde ındım uskudara gectım halam ve enıstem almaya geldı benı zaten askım aramıs halasını hem babamızı yolcu etmek ıcn hemde onlara gotrmesı ıcın
neyse cok yağmur yağdı karsıya camlıca tepesı cok guzeldı
uskudarı gezdık
sonra evde oturduk evlerde süper bahcelı falan
galıba bızde karsıda oturcazz askımın işi orda vee
benım kafam cok karısıkk nolcak bılmım
22 kasım ıcn yer tutcam ya nışan olcak yada kına gecesıı
zemuszemus
sımdık bı acıklama yapayım sıze
benımkkısının aılesı burda deıl ve ablasında kalıyordu suan anadolu yakasına gectı halasında kalıyo
baskalrının evınde kalmak onu cok rahatsız ettığı ıcn evımmız olsun ıstıyo
kendı yuvam olsun dıo
sonra kımse yardım edemıycek bıze
oyuzden nışana masraf yapmayalım askım dıo onunla esya alalım nıkahlada evlenelım dıo
benımde kafam cok karısık
ıkı secenek var ve o ay aılelerımız gelınce konusulacakk
nışan olursa 22 kasımda 1 2 ay ıcınde nıkahla evlencezkı düğün salonları 3 4 bın tl burda veremeyız okadr
düğün olursa gene aynı gun tutcaz salonu kına olup 1 hafta sonrada düğün olcak yanı nıkah
sımdık onada hak verıyom kendımede
eğer nkah olursa nışanı ve kına gecesınde eğlencelı olcak sızce napmamız lazım akıl verın nolurr
betacım nikah şekerin ve kalemin çok güzel kalemi nerden aldın kendinmi yaptın cnm
Ben geldiiiimmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
yoğun, yorucu bir o kadar da eğlenceli evlilik hazırlığı ve 1 haftalık balayından sonra yine aranızdayım profilime msj bırakan ve benim okuyamadığım iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım benim ŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.
arsi, canım senin kaynının düğünü geçen haftasonumuydu yoksa önümüzdeki mi karıştırrdım unuttum ben -tatlicadiarzu-
böcük kızım bak gel sen beni dinle aaaa
nişan gereksiz
nişan gibi bi kına aparsın düğün gibi çalgı çengi olur
sonra da nikah yaparsın
en az5bin lira tasarruf edersin
hem nikah olunca daha çok insan çağırırsın daha çok takı takılır:lepi:
geçen hafta sonu atlattık çok şükür
ama yol beni çok yordu
cumarteside düğün olacak
eda yolcam senı hee sımdık sana bı eksı rep verımde gör sn gununu:mymeka:
ya demek istediğim şunikahta takı düğünden daha az olur.
Nikaha bir çok insan gelmez 5 dklık bir şey gerek yok diye eve hediye götürürüm düşüncesindedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?