Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük kızım bak gel sen beni dinle aaaa

nişan gereksiz
nişan gibi bi kına aparsın düğün gibi çalgı çengi olur
sonra da nikah yaparsın
en az5bin lira tasarruf edersin
hem nikah olunca daha çok insan çağırırsın daha çok takı takılır:lepi:

böcük nişanlı kalmak bir tanıma aşamasıdır ki insanları buzamnda tanırsın.ailenle karar verin bu günlerin dönüşü yok insan 1kere evlenir hiçbişey aklında kalmasın.

evet canım kesinlikle güvenilir ve hemen ertesi gün gönderdiler ben çorludayım istanbuldan düşün

bu arada düğündaşım biz nerdeyiz bugün bizde şehirlerden sayalım kaydirigubbakcemile5

Tamam canım, teşekkür ederim alıcam ben de hemen. Gümüşhanedeyiz canım bugün kaydirigubbakcemile5

kızlar cok yoğundummmm yaa gerı sayfalara artık bı ara bakcamm
sınayım h geldınnnn

galba bız kasımda nışan değil düğün yapcaz-tatlicadiarzu-

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Hakkınızda hayırlısı.

Son yazdığın uzun olanı pek anlamadım ama damadın başkasının yanında kalmak istememesi normal.
Sen düğün istemiyormuydun. o dönemde salonlar çok pahalı olmaz.
Ailelerin katkısı olacak ise önce onlarla konuşun bence sonra ortak karar alırsınız.

ya kızlar HAYATIM nerelerde, hiç girdimi meraklandım CADIARZU
naptı nası geçti acep ..

Hiçç gelmedi izini bitmedi galiba haber yok.

böcük bence kendi aranızda evde minik bi nişan yapın hemen. Masrafları abartmayın.
kına gecesini müsaitse açık havada evinizin önünde yapın. Birde nikah tamamdır.
Hem yakın zamanda evlenmiş olursunuz hemde dediğin gibi paranızla eşya almış olursunuz.
Ama içinize sinmeyecekse yani sonradan ahh ahh bir yıl daha bekleseydimde düğünümü şurda yaptırsaydım keşkelerinden emin değilsen o zman bekle derim. Yani herşey senin isteğinde iki dudağının arasında.

böcük resmen şaşkınlık içersindeyim :1shok:
kız valalhi korkuyorum sabahları KK yı açmaya ben evlendm dicen diye:roflol:
nasıl hayırlı olacaksa senin için öyle olsun canım:1hug:

canım şimdi o da haklı, biliyorum bu durumu çünkü bizimkide aynı mesele
yani nişan için salon tutacaksın, o parayı kına için ver haklı yani (başkasının yanında kalma sıkıntısını emin ol çok iyi biliyorum)
eğer kasıma düğün yapabilecek durumları var ise hiç uzatmayın
bizimkiler yapabilse düğün kasıma ben hiç hayır demicem, çünkü bizde bi de uzaklık faktörü var

betacım nikah şekerin ve kalemin çok güzel kalemi nerden aldın kendinmi yaptın cnm

ben kaçırdım

hoşgeldin kısçem
nasılsın bakalım resim fln varmı :)

arsi, canım senin kaynının düğünü geçen haftasonumuydu yoksa önümüzdeki mi karıştırrdım unuttum ben -tatlicadiarzu-

ikiside kaydirigubbakcemile3
geçen hafta sonu atlattık çok şükür
ama yol beni çok yordu
cumarteside düğün olacak

pıtırcık sesimi bitek sen duydun cicim merci:kedi:

ahanda bu biz

yandaki de kardeşim artık onu görmeyiverin bi zahmet kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
Anneme göre çeyizin olmazsa olmazı saten yoganım kaydirigubbakcemile3 Sanırım bu sefer bişeyi ucuza yaptırdım kaydirigubbakcemile3 Rengi bal köpüğü ama daha sarı çıkmış burda

nikahta takı düğünden daha az olur.
Nikaha bir çok insan gelmez 5 dklık bir şey gerek yok diye eve hediye götürürüm düşüncesindedir.

suan ne mok yıycem bılmıyomm
zaten aılelerımız gelcek kasıma kadr onlarlada konusulcak

sımdık hem eksı hemde artıları var
nışan ıcın en az harcasak 4 bın abartmıyom bı yer 1000 tl bohca takı derken
düğün salonlarından sorduk bı kac tane 2500 3000 tl dedıler:bbo: araba kıralancak 1000 tl öle
kına gecesıde gene nışan yaparsam yaptığım yerde olcak 2bın falanda öle bındallısı abıyesı kınası kuruyemıs falan fstık

eğer o yanımda olcaksa asla keskem demem bu benım düğünüm tabıkı ve eğer ona ayy keskem düğün olsaydı demem neden mı cunku dun kendısıde bana dedı
düğün yaparız nışan kına ama enaz 1,5 yıl beklerız bekler msın dedı ben sustum cunku zmn bana korkutucu gelıyo helekı 1,5 yıl offffffffffffffff kafam karısıkkk

Anneme göre çeyizin olmazsa olmazı saten yoganım kaydirigubbakcemile3 Sanırım bu sefer bişeyi ucuza yaptırdım kaydirigubbakcemile3 Rengi bal köpüğü ama daha sarı çıkmış burda

yorganda en sevdiğim renk göbekli çarşafın varsa çok güzel durur.

ben toz pembe yaptırmıştım annemin çeyizinden bu renk vardı.

eda yolcam senı hee sımdık sana bı eksı rep verımde gör sn gununu:mymeka:

nikahta takı düğünden daha az olur.
Nikaha bir çok insan gelmez 5 dklık bir şey gerek yok diye eve hediye götürürüm düşüncesindedir.
ya demek istediğim şu

diyelim ki 300 kişilik bir düğün yapacaksın
aile başı sayınca tahmini o da max 250 kişi gelecek ve bunlar takacak

ama nikaha daha çok kişi davet edebilirsin
ben öyle düşünüyorum

yani en azından bizim için geçerli durum bu
sevgilimin ailesinin oturduu yer istanbulda bir sayfiye köyü

düğün olursa oradan çok az kişi çağırcaz
ama nikah olursa bütün köyü davet etcez nerdeyse:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…