Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Morcılek ne cabuk geldın kız
en hızlı gelınımız sensınnn
barı sen resım ekleee

kız acemi peri sen ne zamandırrrr uğramıon buraya hoşgeldin:)

hoşbulduk canım

bende fol yok yumurta yok yazacak bie şeyim yok ki. çeyiz de almıyoruym bu aralar.

düğün mevsimi herkes evlilik konuşuyor baydı beni evlilik muhabbeti. sıkıştırıp duruyorlar

izindeydim gezip tozuyordum bir de nete giremedim pek

müebbetsevdam evin çok güzel olmuş maşallahhh Allahım ağız tadıyla geçirceğiniz bi ömür nasip etsin inşallah..darısı başıma mafoldumben

yaa kına yapan ark soralım bıde
kucuk bı mekan var bızım burda 750 tl ıstıyo sonra gece kıyafetı bınldalısı kınası cerezı falan tutar bence
ya bana bak
benim ablam bi yerd eyaptı kınayı
neyse mekan pahakıydı birazcık ama onu da annem istedi
ablamın düğünü böyle biraz alengirli olacak diye
neyse işte diyeceğim
mekana para verdikten sonra mesela içinin süslemesi taş çatlasın 100 lira oldu
çünkü annemin bi arkadaşı eli çok beceriklidir
sağolsun bütün salonu kırmızı tüllerle donattı
gitti eminönünden annemle aldı tülleri
bisürü boncuk aldı
hepsini öyle bi güzel yaptı ki
salon bi organizatörün elinden çıkmış gibi oldu
bindallıya gelince beta verecek diosun
ordan da yırttın
içinin elbisesini de kesin ucuza ayarlarsın sen

mekanla ilgili de
knına yaparsan daha az kişi gelir
malum - erkek olmaz-
nişan yaparsan herkesin seviglisi nişanlısı derken ekle babam ekle

nikahtan sonra da yakın öevreyle bi yemek yediniz mi
oldu da bitti maşallah

h.g

ben dahah hala kullanmadım

böcük bunebuya katılyıorumö
resmınızde cok cıcı edaaa

bız bostan korkuluyumuyzz:sinifsinif:
ay teşekkür ederim teşekkür ederimmm

kızlaaaaar ben geldımmmm
evlendımmmm .baaşım göğe erdi :)

hee kına yaktın mı

yani eline demek istiyorum :lepi:

hakket naber ben de en çok nasıl olduunuzu merak ediyorum

anlarsın ya :jeyyar:

sinay uykusuzluktan dert yandı delikafadulden

böcükcüüm sen neyaptn uçmuşun be canm .o kadar pahalı olurmu düğün salonu mafoldumben
bizim düğn salonu 1200 tl yinede pahalı gelio.ki benimkide çengelköy gibi bi yerde.bence biraz daha araştırın .illa düğün salonunun çok lüks olmasına gerek yok. kınanıda dernek gibi bi yerde ypman çok daha iyi olur.olmadı sadece arkadaşlarını çağır evde yapın.bekarlığa veda partisi tadında olur. . .
ben nikahları pek sevmiorm başladığı gibi bitio hemen .nikahı düğünden bi iki hafta önce kıyarsınız.sadece aile yakınlarınız olur yanınzda . . . evinizn eşyalarınıda spotçulardan alırısnız . sonuçta hiçbişey ömürlük deil .biz nasıl eskiyorsak onlarda eskiyip gidio. . ileride durumunuz daha iyi olduğu zamn daha güsel mobilyalar alırısnz kendinize.bohçayla falan kasma kendini.siz sadece dmada yapın damatda size .sonuçta imkanlar sınırlı.boşuna masraf yapıpta kasma kendini . . dmat setleride hazır zaten onlarnda en iyisi 150 milyon civarı .tanıdıklarınızn arabası yokmu birini düğün arabası yapsanız olmazmı.kuaförlerin anlaşmalı çiçekleri ve fotoğrafçıları war gelinlikde dahil 500-600 milyona çıkartırlar bence sizi

tskler fıkırlerınız ıcın kızlar saolunn

aslında dıom şuraya bı masa atak sızlerde sahıt olun olsun bıtsın:roflol:

1200:1shok: bızm burda o paraya salon yok kıcı kırık salonlar 2 bın tl nıkah yapsak kımse gelmeskı bızım sulalede nıkahı olan yok kacan kızlara yada 2. evlılıklerde oluyo sakın yanlış anlamanda
aılemle konusmak en ıyısı zmn herseyın ılacı ınş hersey süper olur

efferimmm :lepi:

Düğündaşımmm çok güzel yorganın rengi benim ki yeşil hiç beğenmiyorum ben mafoldumben

Canım yeşil de çok güzeldir severim ben çok yerimseniben Teşekkür ederim, sen de iyi günlerde kullan

sulfatım ben çok sewiyorum bu yorganları, kışın sıcacık oluyorlar. Güle güle kullanın kocişinle canım
Benimkide turkuaz.

Teşekkür ederim mandilinam Şeniz Sen e güle güle kullan kaydirigubbakcemile5

allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :teytey:

Amin canım, sağol

Hemşom yorganların ne güzel olmuşş :lepi:

Teşekkürler hemşocuuummm Şeniz

kızlaaaaar ben geldımmmm
evlendımmmm .baaşım göğe erdi :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Hoşgeldin, nasıl geçti anlat bakalım

morcılek h geldın adım sılınmış mı onu de senn:jeyyar:

eda derneğımız var düğün salonumuz bıle var ama ben beğenmıyom yapım asamasında hala ısıklandrma yok pıst desek kucuk ayy hıc sevmıyom yoksa var yanı ona vercem 1bın tl yazık olur anlaıycann
araba dedımse nışan düğün arabası kolay bızım var onu demıyom otobus dıom tutmak sart artık onuda abayla ortak hallederız

bıraz once patronum esı aradı ne alam neyın eksık dedı bısey eksık deıl dedım

böcük ozaman nişan yapma cnm evlenmek ıcın dunyanın borcuna gırdıkten sonra o evlılıkte huzursuzlklar cıkması an meselesi

H.sonu çeyiz alışverişi yerine balayı için birkaç bişey aldım. Uzun bir aradan sonra kendim için alışveriş yapmak çok keyfiliydi. Nasılsa çeyiz dışında da herbişey ekliyoruz diye eklemekte sakınca görmüyorum kaydirigubbakcemile3

Hem beli lastikli uzun etek, hem de göğüs kısmı lastikli straplez elbise olan etek-elbise karışımı bişey Anneme uzun etek deyince şok oldu kadın zaten, sen hiç uzun etek giymezsinki diyor :roflol:

Son düzenleme:
sulfatt cok guzeller ayakların büyükmuş benımkınden o almaz ama elbıselerden alım yolla bana kucak actım bakk

Kızlar yaaa pembe elbise bi defa eklenmesine rağmen iki defa çıkıyor ve silinmiyor. Özür

böcük ozaman nişan yapma cnm evlenmek ıcın dunyanın borcuna gırdıkten sonra o evlılıkte huzursuzlklar cıkması an meselesi

cok haklısın
karsı komsumuzun dukkanı var herkes nışanı kına gecesını orda edıyo
hemde beleşkaydirigubbakcemile3
bı askımla konusum sonrada aılemle olursa nışanı orda yaparız dıom
nışanlık dıktrmek yerıde duz abıye alırım
cok yakın akrabalarımı cağırırm dıom
hem ordan gelcek takılarlada düğün salonu cıkar gıbı bısey olur
esyalarıda takstle alırız olmadı evlenıncede öderız olma mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…