kız acemi peri sen ne zamandırrrr uğramıon buraya hoşgeldin:)
kızlaaaaar ben geldımmmm
evlendımmmm .baaşım göğe erdi :)
ya bana bakyaa kına yapan ark soralım bıde
kucuk bı mekan var bızım burda 750 tl ıstıyo sonra gece kıyafetı bınldalısı kınası cerezı falan tutar bence
ay teşekkür ederim teşekkür ederimmmh.g
ben dahah hala kullanmadım
böcük bunebuya katılyıorumö
resmınızde cok cıcı edaaa
bız bostan korkuluyumuyzz:sinifsinif:
kızlaaaaar ben geldımmmm
kızlaaaaar ben geldımmmm
kızlaaaaar ben geldımmmm
böcükcüüm sen neyaptn uçmuşun be canm .o kadar pahalı olurmu düğün salonu mafoldumben
bizim düğn salonu 1200 tl yinede pahalı gelio.ki benimkide çengelköy gibi bi yerde.bence biraz daha araştırın .illa düğün salonunun çok lüks olmasına gerek yok. kınanıda dernek gibi bi yerde ypman çok daha iyi olur.olmadı sadece arkadaşlarını çağır evde yapın.bekarlığa veda partisi tadında olur. . .
ben nikahları pek sevmiorm başladığı gibi bitio hemen .nikahı düğünden bi iki hafta önce kıyarsınız.sadece aile yakınlarınız olur yanınzda . . . evinizn eşyalarınıda spotçulardan alırısnız . sonuçta hiçbişey ömürlük deil .biz nasıl eskiyorsak onlarda eskiyip gidio. . ileride durumunuz daha iyi olduğu zamn daha güsel mobilyalar alırısnz kendinize.bohçayla falan kasma kendini.siz sadece dmada yapın damatda size .sonuçta imkanlar sınırlı.boşuna masraf yapıpta kasma kendini . . dmat setleride hazır zaten onlarnda en iyisi 150 milyon civarı .tanıdıklarınızn arabası yokmu birini düğün arabası yapsanız olmazmı.kuaförlerin anlaşmalı çiçekleri ve fotoğrafçıları war gelinlikde dahil 500-600 milyona çıkartırlar bence sizi
efferimmm :lepi:
Düğündaşımmm çok güzel yorganın rengi benim ki yeşil hiç beğenmiyorum ben mafoldumben
sulfatım ben çok sewiyorum bu yorganları, kışın sıcacık oluyorlar. Güle güle kullanın kocişinle canım
Benimkide turkuaz.
allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :teytey:
Hemşom yorganların ne güzel olmuşş :lepi:
kızlaaaaar ben geldımmmm
böcük ozaman nişan yapma cnm evlenmek ıcın dunyanın borcuna gırdıkten sonra o evlılıkte huzursuzlklar cıkması an meselesi
sulfatt cok guzeller ayakların büyükmuş benımkınden o almaz ama elbıselerden alım yolla bana kucak actım bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?