Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kız hemşerim olduğun nasıl belli kaydirigubbakcemile5
kızlar alınmayın bizim burda harbi nikahtan gidilmez çok ayıplarlar
ayrıca o çeyreklere borç çok değilse bilezik alınır gerçekten

şu yaşadığun durumu biliyorum böcük diyorum ya neredeyse aynı durum bizde de var
benim aşkımda akrabasının yanında kalıyo ve bir an önce kendi evi olsun istiyorlar
ama bizim tek dezavantajımız ailesi düğünü bile şu an yapamıyo :çok üzgünüm: altınlar çok bellerini büküyo (ki biz şu kadar istiyoruz demicez bile) hiç hazırlıkları olmadığından böyle,
düğünü biz yapamayız, çünkü kaldıramayız onca şeyi beyaz eşyaları alıyoruz zaten, mobilyayı da alalım düğünden sonra öderiz diyoruz, öyle olunca düğünü nasıl yaparız yani, biz ailesine bağlıyız anlıcan :gitme:

hem bi de bözük sizde kınaya erkekler gelmez mi
bizim burda kınaya erkeklerde giderde, kendi aranda küçük bişey yapabilmen olanaksız gibi de :S

Son düzenleme:
ay ben butun altınları bozdurdum
işyeri için lazımdı
4 tane bılezık kaldı
ne dicem benm kocıs bı cıragınındugunune gıtmıs bagcılarda 3000 kısılk salon bitek orda varmışş
acayip kalabalkmıs 20-30 mlyar nakıt toplanmış
niğdelilermiş hemdee

böcük annem o zaman hep birlikte karşı tükanın boşalması için dua etcez mecbur

morçileğiiiiiiim hoşgeldin kuzum nasılsın bakim nasıl geçti herşey hadi anlatta dinleyelim.

selenay kınada erkek hiç duymamışım ya

bu arada bernardo kim sordu
anadolu yakasında da palladium, içerenköy carrefourda da var

songacım bende eğer 6 limonata bardağı almasam 12 şarah kadehi 12 su bardağı bide karaf alsam nekadara mal olur sence tahminen cnm?

canım şimdi şöyle : 6 adet su bardağı 48 di galiba. 6 şarap bardağı 75 karafda 68 tl.hesaplayınca seninkiler 315 yapıyor canım.ama her 100 tl ye 25 tl lik indirim oluyor.o indirimle seninkide 200 lü fiyatlara gelir tahminimce.benim aldıklarım normal olarak 347 tutuyordu ben 250 verdim o indirimlerle.

sulfat, cicilerini güle güle giy elbiseni çok sewdim.
birsürüüü cici götürün balayına kızlar emi

Annem Babam nezamandan beri türkiyede yasiyorlar, böyle ayri olmak zor aklim sürekli onlarda annemin rahatsizliklari hastaliklari var allahim dua ediyorum annemi babami sevdiklerimi hepimizi korusun.
canim acil sifalar annen icin... umarim en kisa zamanda düzelir... ayri yasamak cok zor... kim olursa olsun icinde bir özlemle yasamak kolay degil

ablacim umarim ceyizin kazasiz belasiz gelir buralara....
gelinlik isini halletmenede cok sevindim....

nickimi değiştirdim. işyerinde sayfaları açık bırakıyorum yerimde olmayınca tehlikeli olabiliyor. o yüzden değiştirdim.

yeni nickin hayirli olsun canim

canim senin icin dua edicegim insallah yagmur yagmaz ve dügününüz muhtesem olur

kızlar cok yoğundummmm yaa gerı sayfalara artık bı ara bakcamm
sınayım h geldınnnn

galba bız kasımda nışan değil düğün yapcaz-tatlicadiarzu-

hizina yetisemiyorum bile artik canim... allah mutlulugunu bozmasin

ay kızlar haber sitelerinde michael jackson'ın evini gösterirken bi gölge geçio gördünüzmü tırstım çok yaa:S

ya sorma dün gece yatmadan önce benimki anlatti bunu bana ve ben korkudan uyuyamadim

kizlarrrr ben geldimmmmmmmm

hosgeldinnn kaydirigubbakcemile5

aime senin için cnaikom

gördüm cok sekersin ablacim tsk ederim ekledigin icin

morcilek canim hosgeldin, evliligin hayirli olsun bu arada, ömür boyu mutluluklar diliyorum

sulfat cicilerin cok seker... güle güle giyin canim

bardak takımın süper
çok zarif ve asil duruyo yaaa :lepi: nede güsel yakışır sofraya kaydirigubbakcemile5 güle güle kullan cnmŞeniz ne kadara aldın kuzum bu takımı :uhm:

ayyy çok teşekkür ederim beğenileriniz o kadar hoşuma gittiki anlatamam.uzun zamandr içime sinen bir takım bulamamıştım.bu takımı beğeniyordum ama pahalı geliyordu.bernardoda indirim varmış.hemen gittim.100 tl ye 25 tl hediye çeki veriyorlar.indirim dediğim bu yani.böylece 250 tl ye geldi canım

selenay kınada erkek hiç duymamışım ya

bu arada bernardo kim sordu
anadolu yakasında da palladium, içerenköy carrefourda da var

bende sadece kadınlardan oluşan kına pek duymamıştım :) ama sade kadınlardan oluşan kına hakkat görmedim ben

erkekler kınada oynamasa bile en dışta kalıp kesinlikle izlerler yani buralarda :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…