- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
:1shok: 40 mı nann butun kk uyelernın adını yazarsın artık
eda cnm benım nışan benım eve yakın olmalı cunku akrabalar burda bostancı desem kımse gelmez bahane eder falan hem o dukkan olursa tam evın karsısında otobuste tutmayız erkek tarafınında coğunun aracı var zaten
bernardo istanbulda nerelerde var?
benim bildiğim bernardolar : cevahir,metrocity,bakırköy carrusel yada capacity.ben metrocitydekinden aldım kızlar
h.g
bız bostan korkuluyumuyzz:sinifsinif:
songacım bende eğer 6 limonata bardağı almasam 12 şarah kadehi 12 su bardağı bide karaf alsam nekadara mal olur sence tahminen cnm?
çok şıklar canım güle güle kullan
HE TAMAM OZAMAN KUŞUMMMbostan korkuluuu deeelsin arkidişim.
onlar peşin sıra evlendi diye öyle yazdım, hatta yazarken aklıma geldin ama esma daha yeni evlendi dedim kendimce. Şeniz
canim acil sifalar annen icin... umarim en kisa zamanda düzelir... ayri yasamak cok zor... kim olursa olsun icinde bir özlemle yasamak kolay degilAnnem Babam nezamandan beri türkiyede yasiyorlar, böyle ayri olmak zor aklim sürekli onlarda annemin rahatsizliklari hastaliklari var allahim dua ediyorum annemi babami sevdiklerimi hepimizi korusun.
günaydın çeyizci fıstıklar güzeller
kızlar bu hafta sonu gelinlik işini en sonunda netleştirdimmm o kadar mutluyum ki anlatamam. benim istediğm gelinliğin biraz daha değişiği olacak nettek resmi bir türlü kaydedemiyorum becerince göstereceğim
hafta sonu çokı yoğun geçti
nişanlımın ailesinin tanıdının oğlu tır şoförü ve almanya ya gidiyor du pazar günü kolilerle felan uğraştık ay ama en sonunda yetiştirdik
çeyizimin büyük bir kısmı almanya yolunda :a015:
birde iki arada bir derede bunu da aldık ki kolilerle beraber gitsin diye
165 TL dainty home
nickimi değiştirdim. işyerinde sayfaları açık bırakıyorum yerimde olmayınca tehlikeli olabiliyor. o yüzden değiştirdim.
ne oldu yawruşum sanaa :uhm:
kızlar hani herşeyde bir hayır vardır derler ya ne kadar doğru bir söz olduğunu daha iyi anladım dün...
bizim önümüzde iki seçenek vardı ya ayın 5 de yani dün düğün yapacaktık yada hafta içi olan 16 temmuz perşembe ben hafta sonu diye 5 ini çok istiyordum aşkımda 16 sını istiyordu maaş almış olsun diye. neyse 16 sı oldu düğün tarihimiz. ve dün burayı sel götürdü. :1shok: resmen şimşek fırtına ve sel boyutunda yağmur. edimki allahın sevgili kuluymuşum a.s İnşallah düğün günümde yağmaz kızlar dua edin bana:1rolleyes: Kocaelinin havasına hiç güven olmuyor. Yaz ayında bile böyle yağmur çamur alışkınız biz :çok üzgünüm:
kızlar cok yoğundummmm yaa gerı sayfalara artık bı ara bakcamm
sınayım h geldınnnn
galba bız kasımda nışan değil düğün yapcaz-tatlicadiarzu-
ay kızlar haber sitelerinde michael jackson'ın evini gösterirken bi gölge geçio gördünüzmü tırstım çok yaa:S
kizlarrrr ben geldimmmmmmmm
aime senin için cnaikom
bardak takımın süper
çok zarif ve asil duruyo yaaa :lepi: nede güsel yakışır sofraya kaydirigubbakcemile5 güle güle kullan cnmŞeniz ne kadara aldın kuzum bu takımı :uhm:
selenay kınada erkek hiç duymamışım ya
bu arada bernardo kim sordu
anadolu yakasında da palladium, içerenköy carrefourda da var
kızlar bende bunu aldın hisar4dan nasıl sizce bide çay bardakları hediyeydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?