Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcükcüm ben tamda öle yaptım işteeee ama yinede ister istemez bütçeyi zorluyo.senin açından diil onun açısından.iki bilezik taksa 2000tl desen elbise ıvır zıvır..ben ğişman oldum desem yeridir.şimdide zaten borç wardı üstüne bindi daha çok bekle evlilik için..durumlar kötü mafoldumben

sulfatcım cicilerin çok güzelmiş o terliklerden bende alcaktım ama mafoldumben

Sağol tatlım Şeniz Al canım sen de, çok sevdim ben. Nişanlım kendine sandalet aldı, 2. ye % 50 indirim olunca ben de kaçırmayıp bu terliği aldım kaydirigubbakcemile3

uğur böcüğüm seninde benim gibi iki ayağın bi pabuca girmiş.:1shok:senin kocaman bir artın var.çeyizin tamam hiç değilse.allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:bende senin yaptıklarından yapayım.nişan ,düğün nikah için.bizde komşunun tükanı tutarız artk.nişana.

birsürü alıntı yapmıştım.internet hata verdi.silindi gitti hepsi.yeni evlilerin allah ömür boyu mutluluklarını sürdürsün.bi arkadaşımız yatak odasında dolaba kıyafetlerini koyunca nişanlısı duygulanmışokuyunca bende duygulandım.ne farklı bir duygudur değilmi.

Sulfatcim nasılsın gecmisi okuyamadim nasil gidiyor hazirliklar 29 guncuk kalmis seninde -tatlicadiarzu-

aaaa ayni anda yazdik sanirim sulfatcim benim hazirliklar bitti sayilir en son tullerimde geldi ekledim resimlerini bakmak istersen tatlim. gün sayiyorum ama daha cok varrr mafoldumben

Sulfatcim nasılsın gecmisi okuyamadim nasil gidiyor hazirliklar 29 guncuk kalmis seninde -tatlicadiarzu-

Eveeeet günlere düştüm artık ben de delikafadulden İyi tatlım yaaa ne olsun, evde halı, perde ve aydınlatmalar dışında hepsi tamam. Şuan mobilyaların gelmesi için beklemedeyiz işte. Bugün perdeyi halledip akşam üstü avizeleri alcaz inş. Geriey halılar kalıyor.

Ama ev dışında daha çok eksik var, kınayla ilgili bişey yok ortada daha, benim hala listemde eksikler var bu hafta halledicem inş. Yine çok da fena durumda değilmişim canım şimdi yazınca ferkettim -tatlicadiarzu-

bakcaz cnm 2 aldrmam 1 aldırım yeterkı borca sokmayım onu sonucta gene bız oduycez
zaten benım 4 bılesığım var kendım aldım
ablalarım abımlerde takcak aılem takcak onun yakınlarıda altın taksa
benım patronum takar babaası takar yanı o yonden sıkıntım yok
bıraz once patronum babasıda araı hayrlı olsun dıo cok tatlu ya kızı gıbı sevr benı onun torunundan ayırmaz torunununda bayramdan sonra düğünü var kzım dıo ne alırsam ıkınızde aynısı alcam
benım burda calısan toruna 5ı bır yerde yapmıstı bıde kırmızı kurdeleye takmıştı
koca cumrurıyet altınlarını kaydirigubbakcemile3

olur cnm dugun takılarınızda esyalrı odersınız

aaaa ayni anda yazdik sanirim sulfatcim benim hazirliklar bitti sayilir en son tullerimde geldi ekledim resimlerini bakmak istersen tatlim. gün sayiyorum ama daha cok varrr mafoldumben

İstemez miyim hemen gidiyorum Maşallah canım, herşey erkencikten bitti

evt bırazcık ceyısım var o artı bızezemuszemus ama onları alalıdır ne gıysı alabıldım negezebıldım bana sor bıde
ama bıde kardes cok onlarda alcak allah razı olsun ceyıs sorun deıl
mobılya ve kalan beyaz esyalarımız var tv buzdolabı kaldı tek fırını ben alcam set ustu pahalı deıl
halı perde dekorasyon kaldı ınş halolur

olur cnm dugun takılarınızda esyalrı odersınız

düğün takıları derken paraları zaten ona vercem düğün salonuna odemesı ıcn en kötu ıhtımal
eğer onceden odemıs olursak esyaların taksıtını oderız dıom
altınları harcamam asla zaten ev almak ıcn yatırım cunku zarar ederım bozdurursam bızde ceyrek bıle bozdurulmaz ancak bılesık yapmak ısetdığınde bozdurursun

ohh maşallah.

uyy azcık rahatladım komşumuz köye gtmeden dukkanı bıze verse dıe dua edım sımdıden

böcük ben hala nişan yapmamanı tavsiye ediyorum
nişan için harcayacağın para-enerji-zaman snein için kına emeği olur

hem tükan fikri süpe rişte
orada kadınlar çalar söyler

derneğe yok diosan vardır bi bildiğin tabi sustum
bostancya gelseniz bizim derneği bi sordururum

müebbet sevdam evinde huzur ve mutlulukla otur cnm herşey çok güzel

Son düzenleme:
eda cnm benım nışan benım eve yakın olmalı cunku akrabalar burda bostancı desem kımse gelmez bahane eder falan hem o dukkan olursa tam evın karsısında otobuste tutmayız erkek tarafınında coğunun aracı var zaten

sulfatçım aldıkların çok güzelmiş cnm. böcük 38'e büyük diyorsan benimkini duy 40 nümero

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…