kızlar benim çay setimde böyle en son bunu aldım ay hiç bitmiyo incik gıncık şeyler bile bitmiyor evden çıkana kadar bu çeyiz bitmez
evlensem artık yaa sıkıldım nişanlılıktan :çok üzgünüm: evimizde tadilatta inşallah kısa sürede tparlanırda biter işi oooofff offff Allah yardım etsin herkese hayırlı geçim versin
bende sadece kadınlardan oluşan kına pek duymamıştım :) ama sade kadınlardan oluşan kına hakkat görmedim ben
erkekler kınada oynamasa bile en dışta kalıp kesinlikle izlerler yani buralarda :ecrin_bebek:
günaydın çeyizci fıstıklar güzeller
Tubiş noldun sen böleeee delikafadulden
kızlar bu hafta sonu gelinlik işini en sonunda netleştirdimmm o kadar mutluyum ki anlatamam. benim istediğm gelinliğin biraz daha değişiği olacak nettek resmi bir türlü kaydedemiyorum becerince göstereceğim
hafta sonu çokı yoğun geçti
nişanlımın ailesinin tanıdının oğlu tır şoförü ve almanya ya gidiyor du pazar günü kolilerle felan uğraştık ay ama en sonunda yetiştirdik
çeyizimin büyük bir kısmı almanya yolunda :a015:
birde iki arada bir derede bunu da aldık ki kolilerle beraber gitsin diye
165 TL dainty home
hatta mesela ben burada kapalı arkadaşlarımın kınalarına gittim birkaç kere
bende sadece kadınlardan oluşan kına pek duymamıştım :) ama sade kadınlardan oluşan kına hakkat görmedim ben
erkekler kınada oynamasa bile en dışta kalıp kesinlikle izlerler yani buralarda :ecrin_bebek:
ben dahah hala kullanmadım
H.sonu çeyiz alışverişi yerine balayı için birkaç bişey aldım. Uzun bir aradan sonra kendim için alışveriş yapmak çok keyfiliydi. Nasılsa çeyiz dışında da herbişey ekliyoruz diye eklemekte sakınca görmüyorum kaydirigubbakcemile3
selenay kınada erkek hiç duymamışım ya
bu arada bernardo kim sordu
anadolu yakasında da palladium, içerenköy carrefourda da var
aa olurmu bizdede olmaz
kınanın anlamı kızlar arasında
ama bazı yerlede oluyor
bizde erkek sinek bile istemız bizz
hatta mesela ben burada kapalı arkadaşlarımın kınalarına gittim birkaç kere
onlarda erkek hiç girmediği için
herkes daha rahattır
oooh oynayan oynayana
kıyafetleri falan bi rahat bi rahat
mesela bizde
sadece kına yakılırken
erkek ve işte en yakın 1-2 arkadaşı*akrabası gelir
ona d akına yakılır
geri giderler
tabi oh kafa arhataa olurmu bizdede olmaz
kınanın anlamı kızlar arasında
ama bazı yerlede oluyor
bizde erkek sinek bile istemız bizz
Bosnak göcmeni mi cnm? Beni nisanlim Bosnak göcmenide. Onlarda var öyle bir adet.CADIARZUya kızlar bişi sorayım aklıma gelmişken
bizim sözümüz olacak ya şimdi
sevgilimin annesi demişki sözde şerbet yapılır, neyden yapılıyo bu şerbet bilen var mı :S
ben şerbeti dağıtacakmışım onlar bardağı alırken para bırakacaklarmış :) bu yönünü çok sevdim de işte neyden yapılır nasıl olur bilmiyoruz ki :S
anlamadım cnm sıkacagınamı gormedım benkizlar kimse yorum yapmamis sIkacagima mafoldumben
caniniz sagolsun... :sinifsinif:
bu arada farkeden oldu mu bilmiyorum ama takvimimi degistirdim... icimde bir umut "Belki" diye...
Belki seneye olur.... Kendimi fazla kaptirmak istemiyorum... Yoksa sonra cok üzülürüm....:çok üzgünüm:
kıslar siz çeyizlerinize nelerden alarak başladınız ben hala yemek takımı çkb takımı falan almadım..ev tekstillerinden nevresimden falan başladım..açıkçası hangisini öncelikle almam gerektiğine bi türlü karar veremiyorum bakıp bakıp duruyorum :sinifsinif:
Bosnak göcmeni mi cnm? Beni nisanlim Bosnak göcmenide. Onlarda var öyle bir adet.CADIARZU
kız hemşerim olduğun nasıl belli kaydirigubbakcemile5
kızlar alınmayın bizim burda harbi nikahtan gidilmez çok ayıplarlar
ayrıca o çeyreklere borç çok değilse bilezik alınır gerçekten
şu yaşadığun durumu biliyorum böcük diyorum ya neredeyse aynı durum bizde de var
benim aşkımda akrabasının yanında kalıyo ve bir an önce kendi evi olsun istiyorlar
ama bizim tek dezavantajımız ailesi düğünü bile şu an yapamıyo :çok üzgünüm: altınlar çok bellerini büküyo (ki biz şu kadar istiyoruz demicez bile) hiç hazırlıkları olmadığından böyle,
düğünü biz yapamayız, çünkü kaldıramayız onca şeyi beyaz eşyaları alıyoruz zaten, mobilyayı da alalım düğünden sonra öderiz diyoruz, öyle olunca düğünü nasıl yaparız yani, biz ailesine bağlıyız anlıcan :gitme:
hem bi de bözük sizde kınaya erkekler gelmez mi
bizim burda kınaya erkeklerde giderde, kendi aranda küçük bişey yapabilmen olanaksız gibi de :S
ayyy çok teşekkür ederim beğenileriniz o kadar hoşuma gittiki anlatamam.uzun zamandr içime sinen bir takım bulamamıştım.bu takımı beğeniyordum ama pahalı geliyordu.bernardoda indirim varmış.hemen gittim.100 tl ye 25 tl hediye çeki veriyorlar.indirim dediğim bu yani.böylece 250 tl ye geldi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?