- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ay ben butun altınları bozdurdum
işyeri için lazımdı
4 tane bılezık kaldı
ne dicem benm kocıs bı cıragınındugunune gıtmıs bagcılarda 3000 kısılk salon bitek orda varmışş
acayip kalabalkmıs 20-30 mlyar nakıt toplanmış
niğdelilermiş hemdee
bende sadece kadınlardan oluşan kına pek duymamıştım :) ama sade kadınlardan oluşan kına hakkat görmedim ben
erkekler kınada oynamasa bile en dışta kalıp kesinlikle izlerler yani buralarda :ecrin_bebek:
benim çeyizim bornoz takımı ile başlamıştı biliyormusun :)
sonra çelik tencere seti
sonra telfon tencere seti, çatal kaşık bıçak takımı, cezve takımı, yemek takımı ile devam etti
en son aldıklarım nevresimler ve beyaz eşyalar diyebilirim
20 30 cok deılkı benım patron evlendı gecen yıl
30 bın tl nakıt 20den fazla bılesık kucuk altınları saymıyom ustelık okadr kalabalık deıldı
22 bın tl düğün fıgaro dıe bı yer var cağyalayanda orayı tutular yaa dedım yazık gunahh 22 bın tl bı salona verılr mı onlarda adetmış kucuk düğün salonnu yada nıkah yapanı tuhaf karsılarlarmış mesela düğünü para getrmesı ıcın deıl akrabalrını doyurmak ıcn tutarlarmışş
hemsolarıma bak be cırağan haa
ya kızlar bişi sorayım aklıma gelmişken
bizim sözümüz olacak ya şimdi
sevgilimin annesi demişki sözde şerbet yapılır, neyden yapılıyo bu şerbet bilen var mı :S
ben şerbeti dağıtacakmışım onlar bardağı alırken para bırakacaklarmış :) bu yönünü çok sevdim de işte neyden yapılır nasıl olur bilmiyoruz ki :S
kıslar siz çeyizlerinize nelerden alarak başladınız ben hala yemek takımı çkb takımı falan almadım..ev tekstillerinden nevresimden falan başladım..açıkçası hangisini öncelikle almam gerektiğine bi türlü karar veremiyorum bakıp bakıp duruyorum :sinifsinif:
ahh ahh hemso aynen öle ıste baskasının yanında yasamak kötudur elbette bu onu cok yaralıyoo eskıden sözlu deıldıkı bıraz fazla kalsam demez bu şeye benzıyo düğün bellı sevmeldığın ısyerınden cıkcan gunu saymak gıbı düşün ogun cıkamazsan 3 5 ay ıdare et desen eder msın cok zordur demı ölum gıbı gelır ınsana
sımdık ona desemkı 1 yıl bekle olmaz der haklıda borcla falan evlencez bırlıkte oduycez sanırım
nışan ıcınıde beraber konusulcaz düğün salonu tutarsak nışan ıstemıyorum
artık kabarık elbısemıde kınada gıyerım nışanda ayrı altın takmaz hepsını düğüne kadr yaapr takar onunla konuscaz bakalım aıleler ne dıycekk
sanada kolay gelsın cnm yaa :gitme:
oh şerbet dağıt para al
ne güzel iş bu da
bişi dicem selenaycım
anam bunlarda madem para yok
tepsi altına para sıkıştırmak ne anlamadım ki ben
bu arada bizim nişanda da kızkardeşim tepsiyi tuttu
sevgilimin babası kesti bizim kordelamızı
neyse kestikten sonra böyle tepside işli yastıktaydı yüzükler ve makas
hoop yastığın altına bi 100 lük sıkıştrıdı
biz hiç bilmiyorduk o adet
kardeşim dio ki oooh
ver dedim çabuk bizim paramızı
vermem diyo eşek
gitti kendine bikini aldı o parayla
o bikini benim diyorum
yok lülülülülülü diyo eşşek
Ben Lohusa serbetini biilirim cnm ;=)
LOHUSA ŞERBETı - LOHUSA ŞERBETı Tarifi
Böyle kirmizidir
canım bende mesela bornoz begeniyorum alsam tuhaf mı olur acaba diyorum hani daha elle tutulur bişi yok vazgeçiyorum aklım onda kalıo :bbo: ama bööle yaparak işi daha zora sokuorum farkındayım bu gidişle tamamlayamıcam kaydirigubbakcemile3
bizim orada şerbet çok yapılır. su, şeker ve gıda boyası katıyorsun. genelde kırmızı oluyor.
şerbet verdiğinin para vermesi süpermiş
selenaycım benim ablamın sözündede şerbet die dağıtıldı.şöyle sölim onun mantığı kız werildi ağzımız tatlansın die dağıtılıyo şerbet.sen bunu istersen lousa şerbeti yapıyolarya onun gibide yapabilirsin istersen gazoz meyva suyu türü bişe de werebilirsin veya kompostu gibi bişede yapabilirsin.maksat içecek tatlı bişe ikram etmek.he bide biz ikram ettik onlarda iki tepsi baklava yaptırmışlardı sadece söz için.sadece bi tanesinin yarısı yenmişti kaydirigubbakcemile3
böcük 22000 salono verınce desene takılar oraya gıttı
20-30 bın naıt cok degılmı ooo
anam bızım ceyrekler+nakıt 8000 tl olmustu
bılezıklerde 22 mi 24 mü neydi
bende şimdi bunu aldım kızlar bizim burda bi züccaciyeci vardı 5 tl ye satıyodu bedava alıyomuş gibi sevindim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?