Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

croiselle cim alintilardan gordum nikah sekerini tacini ve gelin cicegini cok güzeller hepsi ama gelin cicegine bittim tatlim valla nerden yaptirdin bunu sorsam acaba ayipmi etmis olurum :)

rica ederim hayatım neden ayıp olsun
annemle kızkardeşim eminönünde alışverişte şu an kardeşim çekmiş resimleri sanırsam ordan bir yerden almışlar
eminim bir sürü dükkan vardır bu çiçekten bulabileceğin orda

bu arada düğündaşımın elbiselerini mi gördüm sanki
kız sende ne kokoşsun aynı ben Şeniz

nişanlım bu ayın sonunda geldiğinde nikahtan sonra düğün olmadan önce bir günde balayı alışverişini yapmayı planlıyoruz bizde :lepi: opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ya ben sevgilime çok para takılırsa evin bir kısmını öderiz diyorum
o da yok diyor
durduğu yerde dursun biz ne de olsa krediye baş koyduk
en azından güvencemiz olsun diyor elimizin altında

benim ablama da epeyi çok takıldı kızlar
burada söylesem inanmazsınız
ama hem ilk çocuk hem annemler yıllarca millete iyi taktıkları için ona gelenler çok iyiydi
hem de kalantor misafirimiz çoktu
hem d eçok kalabalıktı düğün

ben 30u ryamda göremem
çünkü sevgilimin ailesinin de durumları belli sonuçta

oof keşke 30 takılsa yaaaa

aa olurmu bizdede olmaz
kınanın anlamı kızlar arasında
ama bazı yerlede oluyor
bizde erkek sinek bile istemız bizz
wallahi ben de öyle istiyorum misss

eda aplaa sen nerde oturcaksın ev hazırmı?yoksa kiramı olcekk :ecrin_bebek:
bebişim biz evimizi daha ailelere ilişkimizi söylemeden aldık
84 ay krediyle ama olsun
sanırım evlenene kadar 1 yılı geçmiş bile olacak
biraz zorlanıyoruz şimdiden ama olsun ilerde rahat ederiz umarım

ev kısmen hazır gibi
şöyle ki
sıfır olduğu için içi pis
bi temizlettim
sonra işte beyaz eşyaları yerleştirdik

şimdilik duruyor bakalım mobilyaları alınca bi daha temizletcem
öyle yni ben işin büyük bi kısmını atlatıp öyle nişanlandım anlicaaan:lepi:

Ne rakkamlar ama.. benim hic ümidim yok cok takilmaz nisanlimin ailesinin durumu iyi degil bizim taraf desen onlardanda ümitli degilim bizim akrabalar olsada takmaz.

Bi koltuk takimi
bi avize
bide nisanlim almanyada ehliyetini yeni yapmasi gerek eliyet parasi
dil kursu
bunlari karislicak para takilsa öper basima koyarim.. Bilmiyorum bizim akrabalar bi acayip. Nisanda tek kurus vermediler.. böyle seyler konusmak ayip belki ama zoruma gitmisti.. kücümsedikleri erkek tarafi takti yine ne taktiysa.

ohh ne güzel yaa bizde inş kendi evimizi görürüz bigün..ev olmadan çok zor yaa mafoldumben Allah güle güle huzur içinde oturmayı nasip etsin..

ay bende çok beklemiyorum valla çok kalabalık olacak düğünüm ama bu krizde kim nerde takcak yaaa

hiç bağlamadım ben işleri takılara

vay be sendekide iyi cezaretmis daha nisanlanmadan ev almak.. hayirlisi olmus iyi yapmisiniz ama 84 ev kredisi icin bana göre cok degil. Almanyada 20 sene filan oluyor.
Allah agiz tatiyla oturmayi nasip etsin

benimde abimin düğününde 30 bilezik takılmıştı k.altın para haricinde ama benimde umudum yok

Ablamin dügününde de bir poset dolusu para bir de bir sürü altin takilmisti.. ama enistemin abisi saolsun zilnik koklatmadi bunlara.
Miktari bilmiyorum ama cok cok büyük bir para toplanmisti hepsini abisi aldi.. ablamda safdi demek biraz simdi bana bilmislik tasliyor

Son düzenleme:
yaa kımdı 5 tl kase alan yaa unuttumm baberko sen mıydın yaa
ı gunlerde kullansın kımse

seni yerim bennn
hepinize yetecek kadar almışlar nikah şekerinden :roflol:
canım senin saçın okadar hoşuma gittiki çorludaki nikahımda seninki gibi yapmayı düşünüyorumm valla direk kopyaa hihoyyyt

canım benim Şeniz inşallh seninki çoook daha cücel olur, prensesler gibi herkes sana hayranlıkla bakıcak :1rolleyes:

mandilincimm hepimiz öyle olacağız Allahın izniyle daha 29 gün var ama içimdeki heyecanı bi bilsen
hiç bir şeye konsantre olamıyorumm iş yapamıyorum yaa

böcükcüm teşekkür ederim canım

ama sen niye sıkılıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…