Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ama tepem atmış resmen halıyı getiren adama bağırdım böyle eksik iş yapıyosunuz sinirlerimi kabartıyosunuz die

ohh ne güzel bi kısmını atlatmışsın
peki niye düğün bi hafta sonra
benim kaynımında öyle geçtiğimiz hafta sonu kına nikah oldu bu cumarteside düğün olacak inşallah
yoksa sen benim eltimmisin :roflol:

arsima kaynının yanındamı çalışıyorsun

iki kaynım eltim ve ben aynı firmadayız

Morclk anam sen evlenmedın yanı nıkahmı oldu tekk hmm
arsİ sİzİn nasıl gectı

güzeldi ama çok yoruldum bide çok üşüdüm

kızlarr annemle kızkardeşim eminönünde alışverişte :roflol: :roflol:

hepsi çok cici ama çiçek çok çok cici

30 mu amanınnnnnnnnnn:Saruboceq:
evet canım bu cumartesı düğün
daha hala ayrıyız ama aynı iş yerındeyız hersey ço komıkk
ama çok güzel

sen benim eltimsin :roflol:

ay baberko ya zor olacaksa hiç yormıım senı
netten de bakıyoeum ama karar vermek çok zor o yuzden sölemiştim ben canım ya

yok canikom şaka yaptım ben sana kıyamam :) özelden msj attım ama fazla alternatif yok oteller hep dolu

aleykum selem

kzılar duyudnuz dımı benı yanlıs anladın 24 olan mılyar degıl bılezık adetı kızlar
24 mılyarı kım takcak bana yahıuuu

esma yine güldürdün beni kaydirigubbakcemile3 nebilim anacım ben öyle sandım acaba sinopta adetmi dedim birden ümitledim :)) cünkü bizimde düğünde hep sinoprtan gelcekmşler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gerci öyle zengin aile değil

canım ben ankarada tekım aılem baska sehırde aılemın olduu yerde nıkah oldu.şimdi de ankarada düğün olacak.ayrı sehırler olduu için böle olmak zorunda oldu
eltın olabilirim canımm
:)
:)
ay yoksa eltın mıyım.hiç kımsenın eltisi olamayacaım ama senın olurum istersen

bilmem ki omusun yoksa :)
çünkü onunda hafta sonu kınası nikahı oldu ailesi başka şehirde idi orada oldu
ve bu cumartesi burada düğünleri var + kaynımla aynı yerde çalışıyorlar ama hepimiz burdayız :)

kızlar şimdi annesine telefon açtım sordum

o dediğiniz lohusa şerbetinden yapılacakmış evet

ben erkek tarafından gelenlere (misal erkeklere havlu kadınlara yazma koyacakmışım) onlarda bahşiş bırakacaklarmış :) çok sevdim bu işi bişeyler ayarlarız artık ve lohusa şerbeti malzemelerini mersinden kuzenimden isticem

ama tepem atmış resmen halıyı getiren adama bağırdım böyle eksik iş yapıyosunuz sinirlerimi kabartıyosunuz die

ohooo ben mobilyaciya bi cikismistim varya omrunde oyle bi azar yememistir eminim buna yani koskoca konsolun kaplamasi ortadan yarılmış oyle getirmislerdi montaja bizde farketmedik telasliydik o gun gorur gormez bi aradim varya o gazla sinirle cocugum gibi azarladim gık diyemedi yazık.. o yuzden cok iyi anliyorum seni buketcim o an insanin gozu gormuyo kulagi isitmiyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…