yaa kımdı 5 tl kase alan yaa unuttumm baberko sen mıydın yaa
ı gunlerde kullansın kımse
kizlar kimse yorum yapmamis sIkacagima mafoldumben
caniniz sagolsun... :sinifsinif:
bu arada farkeden oldu mu bilmiyorum ama takvimimi degistirdim... icimde bir umut "Belki" diye...
Belki seneye olur.... Kendimi fazla kaptirmak istemiyorum... Yoksa sonra cok üzülürüm....:çok üzgünüm:
esmacim bilezikler 24 milyarmi tuttu toplamda 30 kusuryani vay anasını yaaa :bbo:
esma şaka değil dimi 30 milyar mı topladınız kafamçokkarıştı
30 mu :bbo:
ben o kadar para çıkacağını bilsem heprşeyi borç alır öderim valla
esma :1ninca:
ya ben de öyleyim böyle buradaki kızlar beğenince hoşuma gidiyor çokteşekkür ederim canım
kızlar beğenmeniz o kadar mutlu ediyor ki beni yaa :enbuyukkk:
poff çok zor yaaaNe rakkamlar ama.. benim hic ümidim yok cok takilmaz nisanlimin ailesinin durumu iyi degil bizim taraf desen onlardanda ümitli degilim bizim akrabalar olsada takmaz.
Bi koltuk takimi
bi avize
bide nisanlim almanyada ehliyetini yeni yapmasi gerek eliyet parasi
dil kursu
bunlari karislicak para takilsa öper basima koyarim.. Bilmiyorum bizim akrabalar bi acayip. Nisanda tek kurus vermediler.. böyle seyler konusmak ayip belki ama zoruma gitmisti.. kücümsedikleri erkek tarafi takti yine ne taktiysa.
wallahi şekercim bu işler risk almadan olmuyorohh ne güzel yaa bizde inş kendi evimizi görürüz bigün..ev olmadan çok zor yaa mafoldumben Allah güle güle huzur içinde oturmayı nasip etsin..
offf insan düşünmeden de edemiyor ama:teytey:ay bende çok beklemiyorum valla çok kalabalık olacak düğünüm ama bu krizde kim nerde takcak yaaa
hiç bağlamadım ben işleri takılara
ya iyi de almanyada insanların hayat boyu güvenceleri varvay be sendekide iyi cezaretmis daha nisanlanmadan ev almak.. hayirlisi olmus iyi yapmisiniz ama 84 ev kredisi icin bana göre cok degil. Almanyada 20 sene filan oluyor.
Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin
he işte büyüklere ilk evlenenlere çok gidiyorbenimde abimin düğününde 30 bilezik takılmıştı k.altın para haricinde ama benimde umudum yok
kızlarr annemle kızkardeşim eminönünde alışverişte :roflol: :roflol:
bu nikah şekerini almışlar sanırsam beta da vardı belkide yanlış hatırlıyorumm CADIARZU
bunu da öylesine almışlar daha henüz belli değil taç mı takacağım yoksa çiçek mi bilmiyorum :lepi:
bu da çiçeğimmmm
bu arada ilk defa çoklu resim yükledim inşallah olmuştur
yaa kımdı 5 tl kase alan yaa unuttumm baberko sen mıydın yaa
ı gunlerde kullansın kımse
ay evet yaajacksın beyni olmadan gömülcekmiş adam 10 gün olmuş öleli daha gömülmemiş şu ızdıraba bakın ya
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...klenen-son-san305r305m-ger231ekle351iyor.html
bunu okudunuzmu tüylerim ürperdi mafoldumben
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...klenen-son-san305r305m-ger231ekle351iyor.html
bunu okudunuzmu tüylerim ürperdi mafoldumben
hepici pek güzel,taca bayıldım sen takmazsan ben takarım:)
ama şey yap bi akşam taç tak bi akşam çiçek:)
croiselle çok cici şeyler eklemişsin kuzum bayıldımm
ya kızlar bodrum ya da marmarıse balayınıa giden ya da gidecek olan var mı
fikir versenız
balayımızın tam ortasında esımın muğlada ıhaleye katılması gereklı
o yuzden buralar olsun ıstıyoruz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?