Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kısslar ne kadar şanslısınız yaa 6 gününüz kalmışş:asigim:
birde bnmkine bakınnnnnnnn:çok üzgünüm::a015::gitme:

Ayy elisa heran vazgeçebilecek konumdayımm :1ninca: Ne bilem hiç evlenesim yok sanki kaydirigubbakcemile3

elisacım bizde seni uğurlicaz burdan seninde çok az var aslında farkındamısın

buketcim çok var hemde çoookkkmafoldumben
bu arada sabahtan yoktun izne ayrıldığını biliyorum
topikte eksikliğin hissediliyo bebişim
7*24 buketimizsin sen bizim Şeniz

Evet elisa 3 ay dediğin nedir ki ? Ben takvim hazırladığımda 3 ay 17 günüm vardı kaydirigubbakcemile3 Bak şimdi 6 günüm kaldı kafamçokkarıştı

Hemşom cicilerin pek güzel güle güle giy :1hug:

Teşekkürler tatlişimŞeniz

sulfatçım , balayı için aldığın ciclerin çok hoş çok beğendim opuyorumnanaktan en çokta yeşil - beyaslı elbiseni hihoyyyt
güle güle giy tatlım hepsinidekaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim balım elisaam Şeniz Ama yeşil beyazlı olan bluz kaydirigubbakcemile3

sulfat güle güle kullan canım hepsi birbirinden şık.

Sağol canım Şeniz

Balayına giden kızlarımız, arsima, mandilin yeni gelen başka kimler vardı. Yaaa ben hijyen takıntılıyım havlunuzu yanınızda götürdünüz mü, deyin bana hele fisfisfis

Kızlar şu listemizin son hali kimde, kimler evlendi kimler kaldı. Arada evlenip de kaçırdıklarımız oldumu acaba?

buarada sulfatcım seninde çok azalmış düğün gününe :asigim:
hazırlıklar bittimi kuzum

ehehehe hiçte güleceğim yoktu betacımmmkaydirigubbakcemile3
neden tırstın son andaaakaydirigubbakcemile
Ne bileyim yaklaştıkça tırsıyorum :1ninca: Öff evden ayrılmakta zor geliyor.Daha kıyafetlerimi toplamadım sankim gitmicekmişim gibi :sinifsinif:
Balayına giden kızlarımız, arsima, mandilin yeni gelen başka kimler vardı. Yaaa ben hijyen takıntılıyım havlunuzu yanınızda götürdünüz mü, deyin bana hele fisfisfis

buarada sulfatcım seninde çok azalmış düğün gününe :asigim:
hazırlıklar bittimi kuzum

Az kaldı dimi elisa -tatlicadiarzu-, günlere düşünce bana da çok çok az geldi bugün kaydirigubbakcemile3 Yok canım yaa bitermi hazırlıklar cuma günü mobilyalarım gelcek inş. H.içi bi gün beyaz eşyalar kurdurulcak. Perde siparişi çarşamba bitiyor tamamen. Geriye evle ilgili halı ve avize kalıyor. Ama ayrıntı şeyler çok, damatlık, benim kınada giyeceğim abiye,bindallı, davetiye vs. gibi. ınşallah bu 2 haftada onlar da hallolur, yorulduuuummmmmm delikafadulden

Son düzenleme:

oyyy kuzucum bunlar sadece son rutuşlar yerimseniben
ewet yorucu olabilir ama düğünde bol bol eğlenir hihoyyyt balayında da faslası ile dinlenirsiniz kuzucum :icecream:

Önce voyage bodrum, sonra martı la perla :dance:

ozaman her iki tesis içinde diyorum plaj havlusu götürmene gerek yok boşuna taşıma voyagelerde yeşil plaj havlusu veriyolarhihoyyyt ama martı yı bilmiyorum ama martıda veriyolar havlu hatta baş havlusuna bile gerek yok bende bodruma gitmek istiyorummm delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…