Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ütü götürün demişler :bbo:
Babamda minik bi ütü var ufacık minicik bişi antikalarının içinde onu gizli gizli alsam mı nee çalışıyorda :jeyyar:

Sıranı bekle, evlenince gidersin :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

baberkocummm ekimde antalyada hangi semti ve oteli önerirsin kuzum sen turizmciydin dimi yanlış hatırlamıyorum umarım :)))

baberkocummm ekimde antalyada hangi semti ve oteli önerirsin kuzum sen turizmciydin dimi yanlış hatırlamıyorum umarım :)))

side ya da alanya biraz daha sıcak olur ama alanya cok güzel değil sadece long beach var balayına uygun ama onu bile beyenmedim voyage side derim :lepi: ya da amara beach derim :lepi:

Ben kaçtım kızlar, sırtım ağrıyor yaaa. Halammı gelcek acaba -tatlicadiarzu- Gelmesini hiçbu kadar istediğimi hatırlamıyorum.Allahım ne olur yaaaa

Aboww bunu duyduğum iyi oldu baberkom Şeniz Ben baş havlusuda koyucaktım saçlarım boyalı yaa akar mafederim havluları bana küfretmesinler sonra kaydirigubbakcemile3

bende kaçıyorum benim halam 2 gün sonra gelcek kaydirigubbakcemile3 hadi iyi geceler hepinize öpüldünüz

Ben kaçtım kızlar, sırtım ağrıyor yaaa. Halammı gelcek acaba -tatlicadiarzu- Gelmesini hiçbu kadar istediğimi hatırlamıyorum.Allahım ne olur yaaaa

İnşallahh tez zamanda gelir halacınn hemşomm kaydirigubbakcemile3 Yafs ben ne halt yicemm korkuyorum yafs :sinifsinif:

ayy kızlar başıma ne geldi bu akşam anlatayım, 15 gün önce sir ağda ila bacaklarımı aldırdım gerçi yıllardır kullanırım ağdayı, şimdi yaz şort yada etek giyiyorum ya yarında havuza gidicez dedimki epilatörle çıkanları toplayayım.

toplamaz olaydım bi alerji yaptı sinek ısırığı gibi kabardı bacaklarım şu an. buz falan koyduk ateşini aldı

dalga dalga ve kırmızı kırmızı kaldı şimdilik umarım geçer yaa

aman boşver hergün değişiyo zaten herkes senin gibi düşünceli olsa :):asigim:

O kadar para verdik pisletelim azcuk dimi kaydirigubbakcemile3 Hatta hiç unutmuyorum ben 10 yaşlarındayken bedava otelde kaldık ailecek o zamanın 3 mü 4 yıldızlılarımı ne.Annem bütün havluları almıştı oteldeki kaydirigubbakcemile3 bize veriyolar sanmış kadıncağız sonradan aklına gelmişti evde baya kullandık şimdide yer bezi oldu kaydirigubbakcemile3

:teselli: Of pashminam ne acırr oo..Bende hiç sevmiyorum o epilasyon aletlerini benimde koltuk altlarımı tahriş ediyor :sinifsinif: Ablama verdim hiç sevemedim kafamçokkarıştı
Pudra sürr iyi geliyorr pudrayla iyice ovala :teselli:

Ayyy evde var hemen süreyim bari beta, bidaha kullanmam mahvetti yaa

babam bile geldi baktı, kovanın içindeydi bacaklarım

bişeymi yaptın diye soruyo, annem söylemişte

Gecmis olsun cnm, gecer merak etme. Yarine birsey kalmaz zemuszemus

:sm_cool::sm_cool::sm_cool: cok cool

Ayyy evde var hemen süreyim bari beta, bidaha kullanmam mahvetti yaa

babam bile geldi baktı, kovanın içindeydi bacaklarım

bişeymi yaptın diye soruyo, annem söylemişte

Ben pudra sürmüştüm iyi geldi sir yapanlarda hemen pudra sürüyorlar yumuşatıyor iyi geliyor yerimseniben Umarum sanada iyi gelir canımm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…