ozaman her iki tesis içinde diyorum plaj havlusu götürmene gerek yok boşuna taşıma voyagelerde yeşil plaj havlusu veriyolarhihoyyyt ama martı yı bilmiyorum ama martıda veriyolar havlu hatta baş havlusuna bile gerek yok bende bodruma gitmek istiyorummm delikafadulden
sulfat voyage favorim
antalya belekteydim 2 yaz önce
Bodrumdaki küçük bi otel, ama merkeze çok yakın diye ve çocuk alınmadığı için tercih ettik yerimseniben
baberkocummm ekimde antalyada hangi semti ve oteli önerirsin kuzum sen turizmciydin dimi yanlış hatırlamıyorum umarım :)))
ozaman her iki tesis içinde diyorum plaj havlusu götürmene gerek yok boşuna taşıma voyagelerde yeşil plaj havlusu veriyolarhihoyyyt ama martı yı bilmiyorum ama martıda veriyolar havlu hatta baş havlusuna bile gerek yok bende bodruma gitmek istiyorummm delikafadulden
Ben kaçtım kızlar, sırtım ağrıyor yaaa. Halammı gelcek acaba -tatlicadiarzu- Gelmesini hiçbu kadar istediğimi hatırlamıyorum.Allahım ne olur yaaaa
Aboww bunu duyduğum iyi oldu baberkom Şeniz Ben baş havlusuda koyucaktım saçlarım boyalı yaa akar mafederim havluları bana küfretmesinler sonra kaydirigubbakcemile3
aman boşver hergün değişiyo zaten herkes senin gibi düşünceli olsa :):asigim:
ayy kızlar başıma ne geldi bu akşam anlatayım, 15 gün önce sir ağda ila bacaklarımı aldırdım gerçi yıllardır kullanırım ağdayı, şimdi yaz şort yada etek giyiyorum ya yarında havuza gidicez dedimki epilatörle çıkanları toplayayım.
toplamaz olaydım bi alerji yaptı sinek ısırığı gibi kabardı bacaklarım şu an. buz falan koyduk ateşini aldı
dalga dalga ve kırmızı kırmızı kaldı şimdilik umarım geçer yaa
Gecmis olsun cnm, gecer merak etme. Yarine birsey kalmaz zemuszemusayy kızlar başıma ne geldi bu akşam anlatayım, 15 gün önce sir ağda ila bacaklarımı aldırdım gerçi yıllardır kullanırım ağdayı, şimdi yaz şort yada etek giyiyorum ya yarında havuza gidicez dedimki epilatörle çıkanları toplayayım.
toplamaz olaydım bi alerji yaptı sinek ısırığı gibi kabardı bacaklarım şu an. buz falan koyduk ateşini aldı
dalga dalga ve kırmızı kırmızı kaldı şimdilik umarım geçer yaa
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: cok coolO kadar para verdik pisletelim azcuk dimi kaydirigubbakcemile3 Hatta hiç unutmuyorum ben 10 yaşlarındayken bedava otelde kaldık ailecek o zamanın 3 mü 4 yıldızlılarımı ne.Annem bütün havluları almıştı oteldeki kaydirigubbakcemile3 bize veriyolar sanmış kadıncağız sonradan aklına gelmişti evde baya kullandık şimdide yer bezi oldu kaydirigubbakcemile3
Ayyy evde var hemen süreyim bari beta, bidaha kullanmam mahvetti yaa
babam bile geldi baktı, kovanın içindeydi bacaklarım
bişeymi yaptın diye soruyo, annem söylemişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?