Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hosbulduk canim Şeniz
Kiz kardesimdede oldu, ama ertesi gün gecti. bence sadece temiz tut ki gözeneklere pislik girmesin, sonra intihap kapar.
Gecmis olsun tekrar cnm

kizlar ben böyle bir daldim kaydirigubbakcemile3
Aslinda nisanlimi msn'de bekliyordum ;=)
Ben kacar
Yarin grsz :sinifsinif:
Kocaman öptüüüüüüümmmmm sizi ;=)

Ay cikmadan sizi güldirim bari ;=)

Padisah birgun bir ferman yayinlayarak o haftaki cuma namazinda orada yasayan herkesin bulunmasini zorunlu kilmis. Dort bir yana haber salinmis ve cuma vakti gelmis. Bizim Temel disinda butun ahali cumaya katilmis. Ertesi gun padisah sadrazami yanina cagirip sormus:

-Dunku cumaya ahaliden katilmayan var mi ?

- Evet efendim, bir kisi katilmadi. Temel.

- Tez getirin o deyyusu karsima

Temel'i bulup yaka paca padisahin huzuruna cikarmislar.Padisah,Temel ve Sadrazam kaldiginda Padisah sormus,

- Soyle bakalim neden gelmedin dunku cuma namazina ?

- Cok onemli bir isim vardi padisahim

- Himmm demek onemli bir isin vardi. Oyleyse sana olmeden once uc dilek dileme hakki taniyorum. Soyle bakalim ilk dilegini.

- Yok padisahim ben en iyisi dilek dilemeyeyim siz beni oldurun.

- Dile lan deyyus cabuk adami cileden cikartma.

- Peki. Eeee sey padisahim. Ben sadrazamin karisina hastayim, madem oyle olmeden once bir yatsam onunla.

Tabi bunu duyan sadrazam olaya siddetle karsi cikmasina ragmen, padisahin "Bosver takma kafana nasil olsa olecek" gibi sozlerinden
sonra istemeye istemeye razi olmus. Ardindan sira ikinci dilege geldiginde Temel de yine ayni naz ve padisahin azarlamasi. Sonunda

Temel ikinci dilegini soylemiş.

- Eeee sey padisahim ben sizin kariniza da hastayim,olmeden once onla da...

- Ne diyorsun lan sen (falan padisah kopurmus)

Tabii bu kez de sadrazam telkinde bulunmus ve Temel Padisahin karisiyla da... Veee sira gelmis ucuncu dilege;

- Soyle bakalim su ucuncu dilegini de bitirelim artik su isi.

- Yok padisahim soylemeyeyim, ilk ikisini soyledim ama bunu nasil soylerim bilmiyorum.

Ilk ikisinden daha kotu ne olabilir ki diye dusunen padisah kizarak

- Oglum soyle bak iskence yaptiririm, soyletirim

- Peki efendim, demis Temel ve devam etmis,

- Ben sadrazamla size de hastayim.

Ardindan kisa bir sessizlik ve Sadrazam :

- Padisahim ben sanki Temel'i namazda gorur gibi oldum. Hatirliyor gibiyim.

Padisah :

- Nasil hatirlamazsin lan essoglu essek yanimda oturuyordu.!

ıyı aksamlar kızlar dun babannemi kaybettim.. cok uzgunum agustosun bırındede dugunum var yasmı tutuyum dugunmu yapıyım sakınım cok uzuluyorum bu duruma.. sanırım kınamda olmucaksenağlama

canım düğünüm askerlik dönüşü olcak...en az 1.5 sene var yani..

canım sen ucundan başla başla
al bişiler
alınanın kötüsü filan olmuyor
benim bornozlar var ya kaç yıllık
ben ilkokulu bitirdiğimde almıştı annem 6 milyona kaydirigubbakcemile3
şimdi üstüne bir sürü farklısı çıktı ama özdilek bornoz mu? bornoz. içinin büyük havlusu ve yüz havlusu da var eee daha ne işte :)

e canım bizde sözlenen geline harçlık verilir bunlarda harçlığı şerbetle veriyorlarmış işte azıcık şekil değiştirmiş

biliyorum densem bizde de tatlı yenir de
işte annesi şerbet yapılır soğuyunca yüzükler takılır ardına şerbet içir demiş
ha tatlı alırlarsa onuda veririz
[/QUOTE]
eet cnm gidip bişiler almak lazım ama dediğim gibi yok önce onu mu alim bunu mu alim diodum..hiç bişe alamadan duruodum..bugun gidip sıvı sabunluk,sabunluk,diş fırçalık ve macunluk aldık kaydirigubbakcemile3

slm kızlar. şu ayakkabı altı listesini bi versenize bende yazıyım yarın.hulka başınız sağolsun canım.mekanı cennet olsun inşallah

Son düzenleme:
başın sağolsun Hulka.. Ben de annanemi kaybedeli 1 ay olmadı.. seni çok iyi anlıyorum..

ıyı aksamlar kızlar dun babannemi kaybettim.. cok uzgunum agustosun bırındede dugunum var yasmı tutuyum dugunmu yapıyım sakınım cok uzuluyorum bu duruma.. sanırım kınamda olmucaksenağlama

Hulka canım başınız sağolsun :1no2: Allah kalanlara uzun ömürler versin.Babaneciğinin mekanı cennet olsun :Saruboceq: Çok zor bi durum ne desek boş..

slm kızlar. şu ayakkabı altı listesini bi versenize bende yazıyım yarın.hulka başınız sağolsun canım.mekanı cennet olsun inşallah

tubiş al canım yerimseniben

1.yeliz
2:Zarif
3.Reyhan
4.Deniz
5.nereus
6.Bahar
7.Gülcan
8.pınar
9.sinem
10.ayşegül
11.tuba(la....)
12.zeynep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…