Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlar biraz sonra cep albümümden bir kaç foto eklicem biraz küçük ama merakınızı azda olsa alır diye düşündüm büyük foto eklemem 1 haftayı bulacak şimdilik bunlarla yetinin opuyorumnanaktan

O kadar para verdik pisletelim azcuk dimi kaydirigubbakcemile3.........evde baya kullandık şimdide yer bezi oldu kaydirigubbakcemile3

tabi cnm toplayın :)) ben cok seviyorum öyle almayı eşantiyonlar filan oluyoya kaydirigubbakcemile3

ıyı aksamlar kızlar dun babannemi kaybettim.. cok uzgunum

başınız sağolsn cnm

gelinler günaydın
böcük geçmiş olsun bu böbrek taşı sancısıda olabilir belden doğru bacağa vuruyorda..

ohh ne guzel cnm o gunlerı bende gorcek mıyım acep:sinifsinif:
bu arada cok az kalmış:gitme: gnler su gıbı gecıyo

burcum tskler
reyhan tskler cnm sol kasık bolgemde ağrıdı sankı regl olcak gıbı oldum ama deıldı off benımkıyle uğrastım bıde o saate ılla gelcem dr goturum dıo tee karsıdan taksı tutup gelcekmış delı mısn dedım kendım gıttım usutmuşum ılac verdı gectıı

işte bu da benim gelinliğim opuyorumnanaktan maşallah maşallahh

çok yakında Albümlerde bekleyin :)))))))))

Son düzenleme:
ay dünden beri hayal kurmaktan öldüm gelinlik içime sindi ya:roflol:

altına ince bir astar koymuş bu defa. tarlatan falanda yok. istediğim zariflikte olmuş.
kabarık değil ifil ifil uçuş uçuş... çokk şeker olacak bitmişi bence... :1rolleyes: yani benim zevklerim doğrultusunda tabi:teytey: çok heycanlıyım çokk :sm_cool: sırtıda beline kadar açık nerdeyse.. yani tüm söylediklerimi dikkte almış kadın ayy içim rahatladı birde şu bitmişini alsam çok iyi olacak :sm_cool:

sinaycımm ne kadar melek yüzlüsün bitanemmm
çok çok çok cci olmuşsunn....
en çok pozlardan senin başını onun omzuna dayadığın pozu beğendim çokk şekerr...
allah her daim yüzünüzü güldürsün inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…