işte bu da benim gelinliğim opuyorumnanaktan maşallah maşallahh
ay dünden beri hayal kurmaktan öldüm gelinlik içime sindi ya:roflol:
altına ince bir astar koymuş bu defa. tarlatan falanda yok. istediğim zariflikte olmuş.
kabarık değil ifil ifil uçuş uçuş... çokk şeker olacak bitmişi bence... :1rolleyes: yani benim zevklerim doğrultusunda tabi:teytey: çok heycanlıyım çokk :sm_cool: sırtıda beline kadar açık nerdeyse.. yani tüm söylediklerimi dikkte almış kadın ayy içim rahatladı birde şu bitmişini alsam çok iyi olacak :sm_cool:
sinaycımm ne kadar melek yüzlüsün bitanemmm
çok çok çok cci olmuşsunn....
en çok pozlardan senin başını onun omzuna dayadığın pozu beğendim çokk şekerr...
allah her daim yüzünüzü güldürsün inşallah:)
sinayyy masallahh ne güzel olmuşsun :asigim:
sınaycımmm masallah yaa 41 bın kere hemde
bende cok beğendım o pozu
ayy hemssı ayrı guzel hepsı ayrı tatluu ne kadr guzelsınnn masallahhhhhzemuszemus
sinayyyyy maşallahhh valla bende çok begendim o duvak altından bakışmayı :jeyyar: Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşAllah..
Arsimacım çok güzel resimler yüzünüzdeki gülücükler hiç eksilmesin opuyorumnanaktan
buket kınaların çok şeker olmuş canım...
sinay çok güzel hepsi.bende o duvağın altından baktığınızı çok beğendim.stüdyo resmi sevmiyorum ama hepsi çok güzeller.
bişiy daha diyecektim unuttum vala...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
sinayyyy çok güzel olmuşsun maşşallah mutluluğunuz bir ömür sürsünopuyorumnanaktan
arsımaa
arsima sizinkilerde çok güzel çıkmış çok otantik
allah bizlerede nasip eder inşallahhhhh.........
hepinize çok teşekkür ederim kızlar genel albüme eklicem yakın zamanda büyük fotolarımı nikah fotolarımı o zaman daha ayrıntılı göreceksiniz şimdi fotoları kaldırıyorum göremeyenler üzülmesin yakın zamanda albümlerlerde olcak hepsi Şeniz
arsima şimdi senin fotolara da bi bakim bakalım güzelmi çıkmışın çirkinmi:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?