oyyyy oyy böcüğüm beni iğnelermiş yerim seni ben Şeniz ben kendimi biliom ama böcüğüm sende bilion gerçekten yoğun ve sıkıntılı bir süreçten geçtim evimin fotolarını eklicem o zaman senin için banyo takımımı yakından çekicem bu arada banyo paspaslarım kirlendi bile ben daha foto eklicem :))))))ısmı lazım deıl amme bırı bana banyo setını cekıp koycaktıı
evlendı hala koycakk
:dilcikar:
o kendını bılıoo
sinay çok güzel olmuşun duak altındaki fotoda çok hoş çok beğendim.
arsima sizinkilerde çok güzel çıkmış çok otantik
allah bizlerede nasip eder inşallahhhhh.........
oyyyy oyy böcüğüm beni iğnelermiş yerim seni ben Şeniz ben kendimi biliom ama böcüğüm sende bilion gerçekten yoğun ve sıkıntılı bir süreçten geçtim evimin fotolarını eklicem o zaman senin için banyo takımımı yakından çekicem bu arada banyo paspaslarım kirlendi bile ben daha foto eklicem :))))))
:[/B]
bende rüyamda gördüm beni istemeye gelmişler ama ben bi türlü hazırlanamadım:)isteyemeden gittiler herhal
bende rüyamda gördüm beni istemeye gelmişler ama ben bi türlü hazırlanamadım:)isteyemeden gittiler herhal
arşı oda guzelll
bı yerın acıkta kalmış sesın üşüdun demek ondan ufo gordunnn yada yandınnn sıcaktan ondan ufo gordun:)
Arsima pozlar harika bayıldım heyecanlanmayaninsanı zorla heyecanlandırıosunuz yaaaaa
maşallahhh
Sinay, arsima; kırk bin kere
kızlar şu ..........
arsimam :lepi::lepi:
Balayına giden kızlarımız, arsima, mandilin yeni gelen başka kimler vardı. Yaaa ben hijyen takıntılıyım havlunuzu yanınızda götürdünüz mü, deyin bana hele fisfisfis
ıyı aksamlar kızlar dun babannemi kaybettim.. cok uzgunum agustosun bırındede dugunum var yasmı tutuyum dugunmu yapıyım sakınım cok uzuluyorum bu duruma.. sanırım kınamda olmucaksenağlama
çoook cici.kına paketlerimi hazırladık annemle şimdiii
]
esra gamze arsima baska kım var evlı sizde en sevdıgını pozlarınızı eklesenizeee
ben size bu sabah başka fotolar ekliycem gözünüz açılsın biraz
annemin çiçekleri:)
sinayyy
arsimaaümraniye inci dimi arsimacım burası??benimde hemen hemen aynı yerlerde pozlarım nişanda incide çektirdik bizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?