Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ısmı lazım deıl amme bırı bana banyo setını cekıp koycaktıı
evlendı hala koycakk
:dilcikar:

o kendını bılıoo
oyyyy oyy böcüğüm beni iğnelermiş yerim seni ben Şeniz ben kendimi biliom ama böcüğüm sende bilion gerçekten yoğun ve sıkıntılı bir süreçten geçtim evimin fotolarını eklicem o zaman senin için banyo takımımı yakından çekicem bu arada banyo paspaslarım kirlendi bile ben daha foto eklicem :))))))
sinay çok güzel olmuşun duak altındaki fotoda çok hoş çok beğendim.
arsima sizinkilerde çok güzel çıkmış çok otantik
allah bizlerede nasip eder inşallahhhhh.........

sağol tatlım Allahım herkese nasip etsin inş.a.s.:asigim:

arşı oda guzelll
bı yerın acıkta kalmış sesın üşüdun demek ondan ufo gordunnn yada yandınnn sıcaktan ondan ufo gordun:)

az daha gormesen kendımden alıntı etcektımkaydirigubbakcemile3
hatrlatım arada dedıydım
alcam ama alamıyomm
paspası kırlettın mı yuhh pasaklı gelın nolcakk:dilcikar:
yaa pekı de bakım böle nettekı gıbım parlak mı yoksam alçı gıbım mı
bı baktığım yerde alçı gıbıydı böle nettekıyle alakası yoktu
koçtaşa gtcemde bı gıdemedım ordakılerede bakcem cunku fark var mı merak edıom

bende rüyamda gördüm beni istemeye gelmişler ama ben bi türlü hazırlanamadım:)isteyemeden gittiler herhal

ay delıı kotum ya
buarada hulkac cıgım basın sagolsn nıye bızım gelınlerımız böle oluyor yaaa
sinayy melek gıbısın cnm arkadasm
bende o pozu cok begendım gercekten kendı resımlerımde bir poz var onu cok begenmıstım

burcu hafi gozun aydn ancak aldıgın gun tam anlamıyla ıcıne sıner zaten
sevındım cnm benmmmm
esra gamze arsima baska kım var evlı sizde en sevdıgını pozlarınızı eklesenizeee

sinayyy
arsimaa ümraniye inci dimi arsimacım burası??benimde hemen hemen aynı yerlerde pozlarım nişanda incide çektirdik bizde..

bende rüyamda gördüm beni istemeye gelmişler ama ben bi türlü hazırlanamadım:)isteyemeden gittiler herhal

delikafadulden

arşı oda guzelll
bı yerın acıkta kalmış sesın üşüdun demek ondan ufo gordunnn yada yandınnn sıcaktan ondan ufo gordun:)

kız evimiz hamam gibi ne üşümesi
cam acık ama dal sallanmıyor
sabah salondan başlayan güneş öğle saatlerinde mutfak oturma odası boş oda akşamda yatak odasında sona eriyor
banyolar güneş almıyor diye çok dertliyim :roflol:

Arsima pozlar harika bayıldım heyecanlanmayaninsanı zorla heyecanlandırıosunuz yaaaaa
maşallahhh

heyecan asıl gelinliği giydiğin an başlayacak

Sinay, arsima; kırk bin kere

Şeniz

kızlar şu ..........

herşeyde bihayır vardır üzülme kısçem Şeniz

arsimam :lepi::lepi:

Şeniz

Son düzenleme:
Gamzecim hayırlısı olsun, üzülme sakın Allah'ım yine nasip eder sağlıklı sıhhatli inşallah. :Saruboceq:

Son düzenleme:
Balayına giden kızlarımız, arsima, mandilin yeni gelen başka kimler vardı. Yaaa ben hijyen takıntılıyım havlunuzu yanınızda götürdünüz mü, deyin bana hele fisfisfis

canımcım otelin hijyeni ne kadarda temiz olsa o havlular tek kullanımlık değil malisif..
İçine sinmeyecekse götür yanında derim.

ıyı aksamlar kızlar dun babannemi kaybettim.. cok uzgunum agustosun bırındede dugunum var yasmı tutuyum dugunmu yapıyım sakınım cok uzuluyorum bu duruma.. sanırım kınamda olmucaksenağlama

başınız sağolsun. Allah kalanlara ömür versin . çok üzücü. :çok üzgünüm:

kına paketlerimi hazırladık annemle şimdiii
]
çoook cici.
seninde kına paketlerini gördük artık yaaa zaman gerçekten çook çabuk geçiyor... zemuszemus

buarada burcu sendende alıntı etmiştim çıkmamış. .
ne güzel gelinliğinin içine sinmesine çok sewindim. sende ordan oraya koşturuyorsun yawrum yoruldun. :1hug:

esra gamze arsima baska kım var evlı sizde en sevdıgını pozlarınızı eklesenizeee

ben size bu sabah başka fotolar ekliycem gözünüz açılsın biraz
annemin çiçekleri:)

maşallah

sinayyy
arsimaa ümraniye inci dimi arsimacım burası??benimde hemen hemen aynı yerlerde pozlarım nişanda incide çektirdik bizde..

evet densem ümraniye inci
fotoları çeken kişi aynımıydı acep
o amca sağolsun bizi çok rahatlattı ve çok keyifliydi

Son düzenleme:
pufilota alıntıyı sil istersen gamze kimse yokken yazdı silcek sonradan sanırım

çok yaşlı diildi ama saçları kırlaşmıştı çeken adamın.muhtemelen o çekmiştir.beni güldürmek için çok uğraşmıştı adamcağız ama ben dedim bende laz damarı war inat etmeyin benle zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…