Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay utandım şimcikk :kedi:

bu ünvana layık olmaya çalışıcam :hooray:

çoookk güzeell, hem sade hem şık, hem kullanışlı, kusursuz ya , güle güle sağlıkla mutlulukla kullan kuşum yaaaa:1hug:

Cümleten Günaydınna.s.

burcu süper seyler düşünmüşün benımde dusunduklerım var ama zaman daha var

sanırım öyle olucak burcu.buarada fikirler süper

inşallah sizinde gönlünüze göre olur kızlar :1hug: aklımızdaki her şeyi yaptık çok şükür. bu arada girişte köpük sıkan silahlar var demiştiniz hani. gördüm çok seri sıkıyorlar gerçekten 2 tanr aldık onlardan girişte kolonların arkasına saklanan 2 kişi merdvenlere doğru sıkıcak iy oldu cici oldu oda:1rolleyes: aaa bu arada kızlar aşkımın teyzesi nikah şekerlerimizi yapıyor bize hediye. kendisi bu işle ilgileniyor. böyle çerçeve şeklinde ortsında bizm resmimiz oolacak :teytey:

........
bende burcuyu orijinal kadin ilan ediyorum huzurlarinizda
fikirlerine bayiliyorum, hayranim sana :asigim:
:lepi: katılıyorum aime, burcu da eşi de hakkaten ince ruhlu güzel insanlar, çok özel şeyler düşünüp hayata geçirebiliyorlar, çok özenliler. Benim aşkımın çoğu zaman odunumsu bir yapısı vardır, ben de onun az yontulmuşuyumdur, yani ikimizden de bir cacık olmaz :roflol: o yüzden burcu anlattıkça kendim içinmiş gibi seviniyorum, Rabbim hep mutlu etsin ikisini de

burcucuğum inşallah çk mutlu olurusnuz şekerim . . . bu balon fikri çok orjinal . . .kopye çeksemmi acep kaydirigubbakcemile3

günaydn herkeze
ayyy ruyamda hamıleydım cok korktum yaaaa

ay hayirdir insallah
dün benim rüyam bugün senin rüyan kafamçokkarıştı

bizde düsünüyoruzda bakalim hayata gecirebilecekmiyiz....:uhm::uhm:

esmaaa bende rüyamda kıvanç tatlıtuğ gördüm opuyorumnanaktan bende korktumm

sırnaşık şey:roflol: illahi gamze, güldürdün sabah sabah beni allahda seni güldürsün canim

burcu ben nedense resımlı davetıye yada nıkah sekerlerını pek sevmıyom
bıkere yemekteyızde kaıdnın bırı vermıştı dığer yarısmacılara hıc tanımadığı ınsana neden verırkı
tabı sızın durum farklı

burcum, ne güzel halletmişssiniz bişi kalmamış. Bide gelinliğini aldın mı tamamdır. :)
Artık temel şeyler hallolduktan sonra böyle detaylarla uğpraşmak en zevklisi. balonlar baloncuklar çok tatlı olacak. Birde dilek balonlarıda uçurcaktın dimi? hepsi gözümde canlandı şimdide çok sewimli olacak. Özellikle fredle vilma pek sewimli olur. zemuszemus
buarada bizim nikah şekerlerimizde çerçeveydi, kenarı çiçekle süslü magnetli ortasında da bizim fotomuz. Çook beğenmişti herkeş.

esmaaayı anladımda kızz gamze ne işi var kıvanç ın senin rüyanda aaaa kocişin duymasın kaydirigubbakcemile3

aimecim, iyim bende yok bir sorunumuz çok şükür.

burcuu, gelinliğin olmuş gözün aydın sorun yokmuş ne zaman alıcaksın.

sulfat, pikeni bende böcük sayesinde gördüm çok güzel. picnicin ürünü sanırsam bende lilası varopuyorumnanaktan

hadi gözün aydın gamze opuyorumnanaktan senden mutlusu yoktur artık..
şimdi duyunca aklıma geldi yine, bende dün gece annemi yolcu ettim artık koca şehirde kocişimden başka kimceciğim yok. mafoldumben mafoldumben mafoldumben

gazwoman apla:jeyyar: nassın bakemmm

sağol kuzum, iyi diyelim iyi olsun, çok yorgunum sadece, son birkaç gündür işler anamı ağlattı. Onun haricinde bir problem yok, okuyorum seni kasım nişan kına düğün olaylarını :))) benden önce gidiceksin gibi görünüyordelikafadulden hayırlısı olsun kuşum senin için :1hug: sen nasılsın? nabıyon? karar verdiniz mi?

buket bu hafta çalışmadığı için sabahın köründe bizim gibi damlamıyo dimi buraya :))) yoksa kesin burda olurdu, alışmışım onun demirbaş gibi buralarda olmasına :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…