herkese günaydin....
sabahlariniz seker gibi tatli olsunnnn
fevkalade
cok güzel canim güle güle kullan
günaydin canimevet canim is yerinde iken firsat yaratip giriyorum....
evdeki pc hala cok yavas, ama dayanamiyorum okumaya calisiyorum 10 saatte 2 sayfa okuyorum sinirleniyorum sonra kendi kendime heheh, fazla birseyler almasamda (erken oldugu icin) sizi cok özlüyorum hasretinize dayanamiyorum geliyorum... opuyorumnanaktan
bu arada ben iyiyim, sagol sen nasilsin?
kavak yellerinde orijinal adam efe vardi bilir misiniz
bende burcuyu orijinal kadin ilan ediyorum huzurlarinizda
fikirlerine bayiliyorum, hayranim sana :asigim:
çoookk güzeell, hem sade hem şık, hem kullanışlı, kusursuz ya , güle güle sağlıkla mutlulukla kullan kuşum yaaaa:1hug:Kızlar bugün yatak örtüsü almak için çıktım ama gönlüme göre bişey bulamadım. Hep fırfırlı modeller var ben onları sevmiyorum, sade olanlar varı onlar da çok basitti. En sonunda şık bir pike takımı aldım yatak örtüsü yerine. İçinde nevresimi de var, yani hem nevresim takımı, hem pike takımı, bir de havluları var. Çok içime sindi o nedenle yatak örtüsünden vazgeçtim
burcu süper seyler düşünmüşün benımde dusunduklerım var ama zaman daha var
sanırım öyle olucak burcu.buarada fikirler süper
:lepi: katılıyorum aime, burcu da eşi de hakkaten ince ruhlu güzel insanlar, çok özel şeyler düşünüp hayata geçirebiliyorlar, çok özenliler. Benim aşkımın çoğu zaman odunumsu bir yapısı vardır, ben de onun az yontulmuşuyumdur, yani ikimizden de bir cacık olmaz :roflol: o yüzden burcu anlattıkça kendim içinmiş gibi seviniyorum, Rabbim hep mutlu etsin ikisini de........
bende burcuyu orijinal kadin ilan ediyorum huzurlarinizda
fikirlerine bayiliyorum, hayranim sana :asigim:
Günaydın kızlarr....
bende şimdi koltuk yıkıycam ve evinde düğün hazırlığı bitmiş olacakkkk...
bir taraftanda şiir yazmaya çalışıyoruz. sonra aşkım onları kartonlara geçirecek.
sonra cuma gelin arabamızı ayarladık. üstüne koyacağımız peluşları sipariş ettik dün internetten:))) üstünde vilmayla fred çakmaktaş olacak arabanın:) vilmaya duvak takıcaz:))) sonra cuma aşkım br baloncuyla anlaşmış ben evden çıkarken gökyüzüne 150 balon uçurucaz. son havadisler bunlar kızlar...
ay utandım şimcikk :kedi:
bu ünvana layık olmaya çalışıcam :hooray:
günaydn herkeze
ayyy ruyamda hamıleydım cok korktum yaaaa
günaydn herkeze
ayyy ruyamda hamıleydım cok korktum yaaaa
:lepi: katılıyorum aime, burcu da eşi de hakkaten ince ruhlu güzel insanlar, çok özel şeyler düşünüp hayata geçirebiliyorlar, çok özenliler. Benim aşkımın çoğu zaman odunumsu bir yapısı vardır, ben de onun az yontulmuşuyumdur, yani ikimizden de bir cacık olmaz :roflol: o yüzden burcu anlattıkça kendim içinmiş gibi seviniyorum, Rabbim hep mutlu etsin ikisini de
esmaaa bende rüyamda kıvanç tatlıtuğ gördüm opuyorumnanaktan bende korktumm
gazwoman apla:jeyyar: nassın bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?