Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende cok ıyyım cnm nasılolsun ama evlenmek gercekten stresmışş
ve nışan yapmak ıstemıyom vazgectım gıbı bıseyy onun yerıne kışın evlenmek ıstıyozz kışında düğün olur mu bılmem ama bakalım belkı ılkbahara sarkar:kedi:
sımdık eskıden ben derdımkı ya ınsanlar nışanı aıle arasında yapardı sımdık salnlarda yapıyo mılletın okadr durumu var mı derdım hem düğünde hem nışanda takcak o yuzden bırazda bu etkılı oldu
askımla bana bohca yaparsak onuda düğüne yakın yapcaz
sımdıden dıycem ona altınları alsın esyayı bısekılde hallederız takstle falan beraber oderız ama altınları odeyemeyız sen ne dersın

Günaydın herkese

süper yaa bayıldım

esmaaa bende rüyamda kıvanç tatlıtuğ gördüm opuyorumnanaktan bende korktumm

ay inanmıcan ama dün gece bende görmüştüm :1shok:

gelın home den almış cnm benımde enlıgh homeden aldığıma benzıo bı resmını bulsam-tatlicadiarzu-

benim kiramda 1 000 oldu
nasıl ödüyücez hiç bilmiyorum
biran önce işe girmem gerek
ay ya cok zor bız ALLAH tan ıkı kişi çalışıyoruz
cok şukur

800 mu abooww
esma bee o kadr kıraya yerıne kredı cekıp ev alsaydınz yaa cok pahalı yaa valla off yaa bu nee bee

cnm ev var aslında ama karsıda uzak dıyekıraya bu tarafa geldik biz
karsıdaki daire boş tutulmadu şuan o tutulsa 450-500 gelcek rahatlıycaz

sulfat pike takımın cok hoşşş
benm aldıgım bı yerde böyle taşlı taşlı vardı daha ırı taşlı cok begendm ama aldıklarım zaten cok tuttu oyuzden alamamıstım ona benzettım

burcu fıkıfrlerın hakkaten şahaneeee

:1hug: şu noktada demek ikimizde şükretmeliyiz ki birbirlerimize uygun kişiler bulmuşuz. şimdi sen yazınca düşündüm şöyle bir canım. dedimki ya üff ne gerek var lüzümsuz detaylar falan diye düşünen biri olsaydı ne kadar üzülürdüm. ne kadar körelirdim. ama allahtan benden daha hevesli. ayrıca diyelim ben hiç sevmiyorum böyle şeyleri o seviyor gene zor olurdu. yani tencere kapak gibi kendimize göre insanlar bulmuşuz ne mutlu :1hug:

burcucuğum inşallah çk mutlu olurusnuz şekerim . . . bu balon fikri çok orjinal . . .kopye çeksemmi acep kaydirigubbakcemile3
yy bir tanem inşallah hepimiz mutlu oluruzŞeniz
kopya çek annem ne olcak benim fikrim bizim fikrimiz demektir kuzum :1hug:

layik olmaya calismana gerek yok

ispatladin bana zaten öyle oldugunu, simdiye kadar yarattigin orijinal fikirlerinle

aime bebişim sen bu gün beni utandırmaya niyetlisin anladım ben kaydirigubbakcemile3
evet demek kimi insanın içinden geliyor. bana özel bir yönmüş gibi gelmiyor. hep böyleydim ya :roflol::roflol::roflol::roflol: herkes bulabilir gibi sanki :uhm:

böcüküm bizim nikah olalı çok olduğu için ben zaten düşünmüyordum nikah şekeri falan. kadın kendi arzu etmiş. yoksa malum ben ondada daha başka bir şey düşünürdüm. ama hiç yoktan hiç uğraşmadan hediye gelmeside hoşuma gitti. herkese dağıtırım düğünde armağan. ayrıca bizim düğün öyle çok kalabalık değil. hep birinci derecelerin olduğu samimi bir düğün. topu topu 250 kişi. o yüzden resmimi vermem bir durum teşkil etmez :1hug:

evet tatlım dilek balonlarımızda geldia.s inş hava kötü olmazda tüm planlarımız boşa gitmez :1hug: fredle vilma bencede çok cici olacak arabamızın üstünde :sm_cool: dün bütün gün nette mikey mouse mi olsun şumu olsun bumu olsun derken buna karar verdik :teytey:

tubişim gelinlik gerçekten bu deda içime sindi. kadın içine ince bir astar koymuş bu defa ifil ifil olmuş. çok içime sindi. hiç kabarık değil. sadece parça parça kumaşların kendi kabarıklığı var. uçuş uçuş. zarif... bitmişide öyle olur inşallah. hoş %70 i bitmişti ama tabi genede bitmişi gibi olmaz. herhalde cumartesi yada pazartesi teslim alırım diye düşünüyorum... taç takmayı hiç ama hiçç düşünmüyordum ama orda bir taç beğendim. kadın bana ayırmış daha doğrusu. bakır renkli. gerçek anlamda son yunan tanrıçası ben olucam onu takarsam:))))))))))))) şimdi olabilir gözüyle bakıyorum. artık son halini görünce karar vericem. işte böyle kuzum

burcumm anladım cnmm nıkah sekerınıde bılıyom senın

gamze kışın dedımse zaten ıst kara kış olmuyoo düğün salonlarıda nerdeyse yarı fıyatına

kuşum bana sorarsan eğer ben ne nişanı ne kınayı dışarda yaparım, ayrıca düğün de istemediğim ve sadece nikah yapacağım için benim ki çok masrafsız olacak inş. Ama sen illaki birşeyler olsun eğlenelim diyorsan da, nişan yapma hiç veya evde çok sadece bir tören yap bohçayı da sadece 2 nize yaparsınız, kınada güzel bir eğlence yapar, kurtlarınızı döker hevesinizi alırsınız, nikah salonundaki nikahla da evlenebilirsiniz. En güzeli kendine güzel bir kına gecesi yap(hatta nişan ve kınayı birarada yapanlar da var), diğerlerini boşver, sade birer törenle geçiştirin bence. Hem vakit , hem nakit, hem dünya kadar emek ve stres, şu durumunda bence hiç gerek yok. Stresli olacağınıza, mutlu olun :)) ama şimdiden birşeylerin taksidine mutlaka girin, kasım gibi birşeyler düşünüyorsanız.

burcumm anladım cnmm nıkah sekerınıde bılıyom senın

gamze kışın dedımse zaten ıst kara kış olmuyoo düğün salonlarıda nerdeyse yarı fıyatına

heh işte kaydirigubbakcemile5
ama gelenlere hediye gibi vermekte hoş olur diye düşünüp kabul ettim :1rolleyes:
tek bir şey kaldı onuda aşkımın teyzsine söyliycez ist. de oturuyor. hani arabalara bağlamak için havlu değilde böyle dekoretif şallar... rengarenk. toptancıları eminönündemiymiş neymiş ordan alıversn diye baalım kabul edecek mi...

hayir canim öyle bir niyetim yok, ben sadece düsüncelerimi söyledim :1hug:

günaydın kızlar
ya bende akşam yine saçma bi rüya gördüm
önceki gece istemeye gelmişler görmüştüm
dün akşamda düğün vardı ama damat yoktu:))
hey allam korkmaya başladım yaaa nie böle rüyalar görüom ben:S

cnm benım o evın tek oğlu nıkah olmaz sanırım kı benım aılemde ıstemez daha once dedım yanlış anlaslmasın ama bızde nıkah olmaz sulalemde dahı gormedım zaten gıdende olmaz:gitme: oyuzden nıkah yapamayız
kına gecesı kesın olcak ınş cok sevıyorum artık kabarık abıyemıde ozmn gıyerım dedım
nışanda etcemı masrafla altınlarımı alırız dedım aılemdende bana altın alcak kardeslerım olcaktı onlarada dedım eksık olan seylerımı alcaklar
babam yatak odamı alcak
bölece cok eksık kalmıycak benım tarafımdan sonra tarh bellı olunca yer tutulunca altınları alsın en onemlı onlar cunku
esyaları zaten bırlıkte calısıp öderız
dıyorum tabı bunları sadece telde konustuk yarın yanıma gelcek ınş once kendımız sonra aılelerımıze danıscaz onlar ne dıo
nışanı ıse yapmıycaz ama yuzuklerı alcaz düğün olursa yuzuklerıde nıkahımızda takarız eve gelınce dıom olma mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…