günaydn herkeze
ayyy ruyamda hamıleydım cok korktum yaaaa
sağol kuzum, iyi diyelim iyi olsun, çok yorgunum sadece, son birkaç gündür işler anamı ağlattı. Onun haricinde bir problem yok, okuyorum seni kasım nişan kına düğün olaylarını :))) benden önce gidiceksin gibi görünüyordelikafadulden hayırlısı olsun kuşum senin için :1hug: sen nasılsın? nabıyon? karar verdiniz mi?
..........sonra cuma gelin arabamızı ayarladık. üstüne koyacağımız peluşları sipariş ettik dün internetten:))) üstünde vilmayla fred çakmaktaş olacak arabanın:) vilmaya duvak takıcaz:))) sonra cuma aşkım br baloncuyla anlaşmış ben evden çıkarken gökyüzüne 150 balon uçurucaz. son havadisler bunlar kızlar...
esmaaa bende rüyamda kıvanç tatlıtuğ gördüm opuyorumnanaktan bende korktumm
aimecim, iyim bende yok bir sorunumuz çok şükür.
burcuu, gelinliğin olmuş gözün aydın sorun yokmuş ne zaman alıcaksın.
sulfat, pikeni bende böcük sayesinde gördüm çok güzel. picnicin ürünü sanırsam bende lilası varopuyorumnanaktan
ay ya cok zor bız ALLAH tan ıkı kişi çalışıyoruzbenim kiramda 1 000 oldu
nasıl ödüyücez hiç bilmiyorum
biran önce işe girmem gerek
800 mu abooww
esma bee o kadr kıraya yerıne kredı cekıp ev alsaydınz yaa cok pahalı yaa valla off yaa bu nee bee
aimecim, iyim bende yok bir sorunumuz çok şükür.
böcükkkk nezaman nişan kızzzzzz ????kaydirigubbakcemile2
:lepi: katılıyorum aime, burcu da eşi de hakkaten ince ruhlu güzel insanlar, çok özel şeyler düşünüp hayata geçirebiliyorlar, çok özenliler. Benim aşkımın çoğu zaman odunumsu bir yapısı vardır, ben de onun az yontulmuşuyumdur, yani ikimizden de bir cacık olmaz :roflol: o yüzden burcu anlattıkça kendim içinmiş gibi seviniyorum, Rabbim hep mutlu etsin ikisini de
yy bir tanem inşallah hepimiz mutlu oluruzŞenizburcucuğum inşallah çk mutlu olurusnuz şekerim . . . bu balon fikri çok orjinal . . .kopye çeksemmi acep kaydirigubbakcemile3
layik olmaya calismana gerek yok
ispatladin bana zaten öyle oldugunu, simdiye kadar yarattigin orijinal fikirlerinle
burcu ben nedense resımlı davetıye yada nıkah sekerlerını pek sevmıyom
bıkere yemekteyızde kaıdnın bırı vermıştı dığer yarısmacılara hıc tanımadığı ınsana neden verırkı
tabı sızın durum farklı
burcum, ne güzel halletmişssiniz bişi kalmamış. Bide gelinliğini aldın mı tamamdır. :)
Artık temel şeyler hallolduktan sonra böyle detaylarla uğpraşmak en zevklisi. balonlar baloncuklar çok tatlı olacak. Birde dilek balonlarıda uçurcaktın dimi? hepsi gözümde canlandı şimdide çok sewimli olacak. Özellikle fredle vilma pek sewimli olur. zemuszemus
buarada bizim nikah şekerlerimizde çerçeveydi, kenarı çiçekle süslü magnetli ortasında da bizim fotomuz. Çook beğenmişti herkeş.
kuşum bana sorarsan eğer ben ne nişanı ne kınayı dışarda yaparım, ayrıca düğün de istemediğim ve sadece nikah yapacağım için benim ki çok masrafsız olacak inş. Ama sen illaki birşeyler olsun eğlenelim diyorsan da, nişan yapma hiç veya evde çok sadece bir tören yap bohçayı da sadece 2 nize yaparsınız, kınada güzel bir eğlence yapar, kurtlarınızı döker hevesinizi alırsınız, nikah salonundaki nikahla da evlenebilirsiniz. En güzeli kendine güzel bir kına gecesi yap(hatta nişan ve kınayı birarada yapanlar da var), diğerlerini boşver, sade birer törenle geçiştirin bence. Hem vakit , hem nakit, hem dünya kadar emek ve stres, şu durumunda bence hiç gerek yok. Stresli olacağınıza, mutlu olun :)) ama şimdiden birşeylerin taksidine mutlaka girin, kasım gibi birşeyler düşünüyorsanız.bende cok ıyyım cnm nasılolsun ama evlenmek gercekten stresmışş
ve nışan yapmak ıstemıyom vazgectım gıbı bıseyy onun yerıne kışın evlenmek ıstıyozz kışında düğün olur mu bılmem ama bakalım belkı ılkbahara sarkar:kedi:
sımdık eskıden ben derdımkı ya ınsanlar nışanı aıle arasında yapardı sımdık salnlarda yapıyo mılletın okadr durumu var mı derdım hem düğünde hem nışanda takcak o yuzden bırazda bu etkılı oldu
askımla bana bohca yaparsak onuda düğüne yakın yapcaz
sımdıden dıycem ona altınları alsın esyayı bısekılde hallederız takstle falan beraber oderız ama altınları odeyemeyız sen ne dersın
burcumm anladım cnmm nıkah sekerınıde bılıyom senın
gamze kışın dedımse zaten ıst kara kış olmuyoo düğün salonlarıda nerdeyse yarı fıyatına
aime bebişim sen bu gün beni utandırmaya niyetlisin anladım ben kaydirigubbakcemile3
evet demek kimi insanın içinden geliyor. bana özel bir yönmüş gibi gelmiyor. hep böyleydim ya :roflol::roflol::roflol::roflol: herkes bulabilir gibi sanki :uhm:
esma karsı dedığın neresı bacımm
avrupa ıse ben tutam ayıp ettın
kuşum bana sorarsan eğer ben ne nişanı ne kınayı dışarda yaparım, ayrıca düğün de istemediğim ve sadece nikah yapacağım için benim ki çok masrafsız olacak inş. Ama sen illaki birşeyler olsun eğlenelim diyorsan da, nişan yapma hiç veya evde çok sadece bir tören yap bohçayı da sadece 2 nize yaparsınız, kınada güzel bir eğlence yapar, kurtlarınızı döker hevesinizi alırsınız, nikah salonundaki nikahla da evlenebilirsiniz. En güzeli kendine güzel bir kına gecesi yap(hatta nişan ve kınayı birarada yapanlar da var), diğerlerini boşver, sade birer törenle geçiştirin bence. Hem vakit , hem nakit, hem dünya kadar emek ve stres, şu durumunda bence hiç gerek yok. Stresli olacağınıza, mutlu olun :)) ama şimdiden birşeylerin taksidine mutlaka girin, kasım gibi birşeyler düşünüyorsanız.
arsima beni neden eklmedin çok üzüldüm ama
kızlar bugün annem geliooooo çok mutluyummmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?