Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hıc gormedım ama ınşkabul eder
kızlar günaydın.
böcük kasım için düğün salonunu biz 2500tl ye tuttuk.

bızım burda salonda ekstra ıs yapan abıye sordum 1500 tl dedı kışın sanada uygun bısıler ederız dedı bende ohh ıyı dedım salon 500 kışılık gıdıp bızde bakcez
cnm 500 o olan bızım kıraya vermeye calsıtıgımız tabiki
anadolu yakası sarıgazı
bızım avrupada bızım oturdugumzu yerlerde 500e ykkiii

ınş bulursunuz cnm
500 e yok mu var valla düğün salonu tutak hemen dayıma dıycem 400 e versın bıze:lepi:

michael jacksonun ani törenini izliyordum

kizi konustu, tutamadim kendimi....

allah kimseye anne baba acisi, evlat acisi yasatmasin... sevdiklerimizden ayirmasin bizi....

iyi geceler kizlar ben cikiyorum....

amin canım gene gel

Sulfat verdiğin paraya değmiş canım çok ama çok güzell

günaydın kk güzelleri bir haftayı daha ortaladık haftasonuna ramak kaldı ..........

günaydın zemuszemus

günayin.... cok uykum var mirmirmirmir

Kilo aldim :çok üzgünüm:

günaydınzemuszemus

günaydııııııııııııııın
herkeşleree çook güzeeel bir gün diliyorumm

günaydın zemuszemus

Günaydın kızlar,

aime, nasılsın?
artık sık sık giriyorsun topiğe.

günaydın tubiş zemuszemus

pashmına amma gunaydın dıyesınnvarmış bugn hee masallahhh sana

reyhan esenlerde cnm bız abıme 2 yıl once tuttuk sırf caddede dıe 2500 tl ıdı bu tam nerde bılmıyom ama 1500 dedı adam sana 1300 falan olur tek deert tarh belırlenmedı

kizlar ben düsündüm de seneye evlenmek benim icin hayal oldu galiba
haziranda okulum biticek
agustosda nasil evlenicem
evlenmem icin ve sevgülümün buraya gelmesi icin calisiyor olmam gerek.... (hadi gelmesi babam üzerinede oluyormus fmk´nin dedigine göre) ama evlene bilmem icin evliligimi sürdürmem icin ise ihtiyacim var... hadi diyelim allahin sevdigi kuluyum haziranda okulum bitti temmuzda is buldum... 1 ay calisicam, yeni girdim ise kim bana izin vericek evlenmem icin? yeni girdigim is yerinden izin istesem bile bana vermezler ki....

böylelikle seneye evlenmek suya düstü gibi görünüyor...
takvimimde anlamsiz kaldi.....

mafoldumbenmafoldumben

Son düzenleme:
günaydin pashminacim...

günaydin herkese...

benim icin bu gün aydin degil

hem hava yagmurlu karanlik

hem icim karardi mafoldumben

bence de çok güzel canım şallar annem de bana diyor geçen gün bir yakınımızın nikahında arabalara bağlamıslar çok hoş annm fiskos niyetine kullanıyor gerçi şimdi :)

kızlar ALBÜMLERE fotolarımı koydum KK albümüne profilime değil bilginize...

aime canım okul biter bitmez evlenmek bana zor gelirdi maddi bakımdan herkes ayaklarını yere bassın para kazansın ailelere yük olmayın canım

zaten seviosunuz birbirinizi siz o yola girmişsiniz bir senecik daha bekleyin herşey gönlünüze göre olsun alel acele olmasın kuşum ya,

bak bizim yüksekler bitti eksiklerimizi toparlıyoruz inş seneye okul bittikten tam 5 sne sonra olcak kısmetse

kuzum hic üzülme.. gönülller bir olsun bukadar beklediniz biraz daha beklersiniz rahat rahat yaparsiniz. Saglik olsun evlenmek bir yere kacmiyor sende bu zaman icinde bol bol organisaion yaparsin :1hug:

kızlar ALBÜMLERE fotolarımı koydum KK albümüne profilime değil bilginize...
hemen bakalm cnm bnm

böcük kzı bızım oralar levent m.köy buralarda yok valla sobalı fela<n belkı vardır 500e
buarada sen nıkah yapıp sonradan eglencel yapsan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…