- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hıc gormedım ama ınşkabul ederheh işte kaydirigubbakcemile5
ama gelenlere hediye gibi vermekte hoş olur diye düşünüp kabul ettim :1rolleyes:
tek bir şey kaldı onuda aşkımın teyzsine söyliycez ist. de oturuyor. hani arabalara bağlamak için havlu değilde böyle dekoretif şallar... rengarenk. toptancıları eminönündemiymiş neymiş ordan alıversn diye baalım kabul edecek mi...
kızlar günaydın.
böcük kasım için düğün salonunu biz 2500tl ye tuttuk.
cnm 500 o olan bızım kıraya vermeye calsıtıgımız tabiki
anadolu yakası sarıgazı
bızım avrupada bızım oturdugumzu yerlerde 500e ykkiii
michael jacksonun ani törenini izliyordum
kizi konustu, tutamadim kendimi....
allah kimseye anne baba acisi, evlat acisi yasatmasin... sevdiklerimizden ayirmasin bizi....
iyi geceler kizlar ben cikiyorum....
Kızlar bugün yatak örtüsü almak için çıktım ama gönlüme göre bişey bulamadım. Hep fırfırlı modeller var ben onları sevmiyorum, sade olanlar varı onlar da çok basitti. En sonunda şık bir pike takımı aldım yatak örtüsü yerine. İçinde nevresimi de var, yani hem nevresim takımı, hem pike takımı, bir de havluları var. Çok içime sindi o nedenle yatak örtüsünden vazgeçtim
Yastığı
Pike ve nevresimin görünümü
Havlusu
Bu da yakından görünüş
günaydın kk güzelleri bir haftayı daha ortaladık haftasonuna ramak kaldı ..........
günayin.... cok uykum var mirmirmirmir
Kilo aldim :çok üzgünüm:
günaydııııııııııııııın
herkeşleree çook güzeeel bir gün diliyorumm
Günaydın kızlar,
aime, nasılsın?
artık sık sık giriyorsun topiğe.
günaydın kızlar...
günaydınn zemuszemus
gunaydın kızlarr
bende kılo aldım
söz olana kadr verdım ama sımdık gene aldımm cok mutluyum valla hee
günaydın zemuszemus
Günaydın kızlarr....
bende şimdi koltuk yıkıycam ve evinde düğün hazırlığı bitmiş olacakkkk...
bir taraftanda şiir yazmaya çalışıyoruz. sonra aşkım onları kartonlara geçirecek.
sonra cuma gelin arabamızı ayarladık. üstüne koyacağımız peluşları sipariş ettik dün internetten:))) üstünde vilmayla fred çakmaktaş olacak arabanın:) vilmaya duvak takıcaz:))) sonra cuma aşkım br baloncuyla anlaşmış ben evden çıkarken gökyüzüne 150 balon uçurucaz. son havadisler bunlar kızlar...
günaydın ccanım zemuszemus,
anam iyiki bende önce evleniosun burcuuu :kedi:
herkese günaydin....
sabahlariniz seker gibi tatli olsunnnn
günaydın aime zemuszemus zemuszemus
çoookk güzeell, hem sade hem şık, hem kullanışlı, kusursuz ya , güle güle sağlıkla mutlulukla kullan kuşum yaaaa:1hug:
Cümleten Günaydınna.s.
günaydın gas zemuszemus
günaydınnnnn taze gelinleropuyorumnanaktan
günaydınn zemuszemus
günaydn herkeze
günaydın esmyzemuszemus
günaydınlarrrrr opuyorumnanaktan
günaydınnnnnn
pinar günaydın zemuszemus
günaydın kızlar
günaydın pıtır zemuszemus
günaydınlar
günaydın arsimam zemuszemus
günaydın güzelleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın dkb
günaydın demediğim kimse kalmamıştır kızlar umarım herkese günaydınnn :lepi:
pashmına amma gunaydın dıyesınnvarmış bugn hee masallahhh sana
sormA canım ya kaçgündür gündüzleri yoktum içimden geldi bu sabah opuyorumnanaktan
günaydın demediğim kimse kalmamıştır kızlar umarım herkese günaydınnn :lepi:
bana demedin pashmina çok kırıldım
heh işte kaydirigubbakcemile5
ama gelenlere hediye gibi vermekte hoş olur diye düşünüp kabul ettim :1rolleyes:
tek bir şey kaldı onuda aşkımın teyzsine söyliycez ist. de oturuyor. hani arabalara bağlamak için havlu değilde böyle dekoretif şallar... rengarenk. toptancıları eminönündemiymiş neymiş ordan alıversn diye baalım kabul edecek mi...
pıtırım günaydınnnopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kizlar ben düsündüm de seneye evlenmek benim icin hayal oldu galiba
haziranda okulum biticek
agustosda nasil evlenicem
evlenmem icin ve sevgülümün buraya gelmesi icin calisiyor olmam gerek.... (hadi gelmesi babam üzerinede oluyormus fmk´nin dedigine göre) ama evlene bilmem icin evliligimi sürdürmem icin ise ihtiyacim var... hadi diyelim allahin sevdigi kuluyum haziranda okulum bitti temmuzda is buldum... 1 ay calisicam, yeni girdim ise kim bana izin vericek evlenmem icin? yeni girdigim is yerinden izin istesem bile bana vermezler ki....
böylelikle seneye evlenmek suya düstü gibi görünüyor...
takvimimde anlamsiz kaldi.....
mafoldumbenmafoldumben
kizlar ben düsündüm de seneye evlenmek benim icin hayal oldu galiba
haziranda okulum biticek
agustosda nasil evlenicem
evlenmem icin ve sevgülümün buraya gelmesi icin calisiyor olmam gerek.... (hadi gelmesi babam üzerinede oluyormus fmk´nin dedigine göre) ama evlene bilmem icin evliligimi sürdürmem icin ise ihtiyacim var... hadi diyelim allahin sevdigi kuluyum haziranda okulum bitti temmuzda is buldum... 1 ay calisicam, yeni girdim ise kim bana izin vericek evlenmem icin? yeni girdigim is yerinden izin istesem bile bana vermezler ki....
böylelikle seneye evlenmek suya düstü gibi görünüyor...
takvimimde anlamsiz kaldi.....
mafoldumbenmafoldumben
hemen bakalm cnm bnmkızlar ALBÜMLERE fotolarımı koydum KK albümüne profilime değil bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?