aime canım okul biter bitmez evlenmek bana zor gelirdi maddi bakımdan herkes ayaklarını yere bassın para kazansın ailelere yük olmayın canım
zaten seviosunuz birbirinizi siz o yola girmişsiniz bir senecik daha bekleyin herşey gönlünüze göre olsun alel acele olmasın kuşum ya,
bak bizim yüksekler bitti eksiklerimizi toparlıyoruz inş seneye okul bittikten tam 5 sne sonra olcak kısmetse
kuzum hic üzülme.. gönülller bir olsun bukadar beklediniz biraz daha beklersiniz rahat rahat yaparsiniz. Saglik olsun evlenmek bir yere kacmiyor sende bu zaman icinde bol bol organisaion yaparsin :1hug:
sulfat pek cicişmiş yaaaaa yatakörtün
güle güle kullan canım
resmen ıcın acıldı :1shok: ne kadr harıkaa cabukk de nerden ne kadara aldınn süper yaa
Günaydın kızlarr....
bende şimdi koltuk yıkıycam ve evinde düğün hazırlığı bitmiş olacakkkk...
bir taraftanda şiir yazmaya çalışıyoruz. sonra aşkım onları kartonlara geçirecek.
sonra cuma gelin arabamızı ayarladık. üstüne koyacağımız peluşları sipariş ettik dün internetten:))) üstünde vilmayla fred çakmaktaş olacak arabanın:) vilmaya duvak takıcaz:))) sonra cuma aşkım br baloncuyla anlaşmış ben evden çıkarken gökyüzüne 150 balon uçurucaz. son havadisler bunlar kızlar...
Sulfat sahiden piken harika imiş :)
güle güle kullan a.s.
sülfat piken çok güzelmiş.çok amaçlı olmus nevresdim pike yatak örtüsü ne güüzell...
Sulfat böcükün alıntısından gördüm çokk zarif bir pike takımı kuzummm
güle güle kullannn
fevkalade
cok güzel canim güle güle kullan
çoookk güzeell, hem sade hem şık, hem kullanışlı, kusursuz ya , güle güle sağlıkla mutlulukla kullan kuşum yaaaa:1hug:
inşallah sizinde gönlünüze göre olur kızlar :1hug: aklımızdaki her şeyi yaptık çok şükür. bu arada girişte köpük sıkan silahlar var demiştiniz hani. gördüm çok seri sıkıyorlar gerçekten 2 tanr aldık onlardan girişte kolonların arkasına saklanan 2 kişi merdvenlere doğru sıkıcak iy oldu cici oldu oda:1rolleyes: aaa bu arada kızlar aşkımın teyzesi nikah şekerlerimizi yapıyor bize hediye. kendisi bu işle ilgileniyor. böyle çerçeve şeklinde ortsında bizm resmimiz oolacak :teytey:
günaydn herkeze
ayyy ruyamda hamıleydım cok korktum yaaaa
burcum, bizim nikah şekerlerimizde çerçeveydi, kenarı çiçekle süslü magnetli ortasında da bizim fotomuz. Çook beğenmişti herkeş.
sulfat, pikeni bende böcük sayesinde gördüm çok güzel. picnicin ürünü sanırsam bende lilası varopuyorumnanaktan
gelın home den almış cnm benımde enlıgh homeden aldığıma benzıo bı resmını bulsam-tatlicadiarzu-
sulfat pike takımın cok hoşşş
benm aldıgım bı yerde böyle taşlı taşlı vardı daha ırı taşlı cok begendm ama aldıklarım zaten cok tuttu oyuzden alamamıstım ona benzettım
way nihal welcome
kızlar albümlere fotolarımı koydum kk albümüne profilime değil bilginize...
[ı]esmacım oralarda öle ama burada kıralarda böle cnm
nıkahtan sonra eğlence olmaz
hem nıkahı benım aılem kabul etmez hem onun aılesı
tek oğul yanı bıde lazlar oynamayı cok sever bzde bakalım hayrlısı olsun[/ı]
sen msnde neden yoksun maden evdesıngünaydın herkese...
Pashmina tatlım, senden yaptığım alıntı çıkmammış. Çok teşekkür ederim bitanem Şeniz
sulfatım nikah şekerini hemen akşam çekip eklerim kuzucum aşkolsun Şeniz
pashmina , sanada günaydın canım herkes duyduuu
sulfatım nikah şekerini hemen akşam çekip eklerim kuzucum aşkolsun Şeniz
sulfat güle güle kullan bu aldığın takım picnic cloctionmı bende de varda bi dğişiği çok benzettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?