Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kuzum hic üzülme.. gönülller bir olsun bukadar beklediniz biraz daha beklersiniz rahat rahat yaparsiniz. Saglik olsun evlenmek bir yere kacmiyor sende bu zaman icinde bol bol organisaion yaparsin :1hug:

cok haklisiniz... ama ne bileyim dayanamiyorum artik bu uzakliga...
yani basimda olsa belki bu kadar cok istemezdim...
acele olsun istemiyorum zaten.... önce kendimi garantiye almak istiyorum...
ama bir yandanda dayanamiyorum bu ayriliga

Herkese günaydın opuyorumnanaktan

sulfat pek cicişmiş yaaaaa yatakörtün
güle güle kullan canım

Teşekkür ederim canım

resmen ıcın acıldı :1shok: ne kadr harıkaa cabukk de nerden ne kadara aldınn süper yaa

Burda yeni konak mağazası var ordan aldım canım. İndirimli hali 415 liraydı Teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun Şeniz

Vilma ve fred olayı süpermiş yaaaa, herşey çok güzel olcak canım arkadaşım Şeniz

Sulfat sahiden piken harika imiş :)
güle güle kullan a.s.

Sağol elisaacım Şeniz

sülfat piken çok güzelmiş.çok amaçlı olmus nevresdim pike yatak örtüsü ne güüzell...

Teşekkürler canım, evet çok fonksiyonle oldu kaydirigubbakcemile3

Sulfat böcükün alıntısından gördüm çokk zarif bir pike takımı kuzummm
güle güle kullannn

Sağol kuzuuum, yatak örtüsü yerine bunu aldım işte. İçime sinen bi yatak örtüsü bulamadım ki :çok üzgünüm:

fevkalade
cok güzel canim güle güle kullan

Sağol canımcım
Şeniz

çoookk güzeell, hem sade hem şık, hem kullanışlı, kusursuz ya , güle güle sağlıkla mutlulukla kullan kuşum yaaaa:1hug:

Teşekkür ederim balım, daha güzelleri senin olsun Şeniz

Yaaa burcu biliyosun bizim de nikah oldu yaaa mecburen, ama aileler dışında kimse bilmiyor. Düğün esnasında tekrarlanacak nikah. Benim de içimde kaldı nikah şekeri. Düğünde de verilir dimi yaaa, ben de yaptırmak istiyorum, araştırıyorum bu ara

günaydn herkeze
ayyy ruyamda hamıleydım cok korktum yaaaa

:roflol::roflol::roflol:

burcum, bizim nikah şekerlerimizde çerçeveydi, kenarı çiçekle süslü magnetli ortasında da bizim fotomuz. Çook beğenmişti herkeş.

Nerde senin nikah şekeri foton kaydirigubbakcemile Bize göstermedin galiba :mymeka:

sulfat, pikeni bende böcük sayesinde gördüm çok güzel. picnicin ürünü sanırsam bende lilası varopuyorumnanaktan

Sağol tubişim benim Şeniz Markası gelin home canım

gelın home den almış cnm benımde enlıgh homeden aldığıma benzıo bı resmını bulsam-tatlicadiarzu-

Evet böcükcüm de benim yerime yazmış bile kaydirigubbakcemile5

sulfat pike takımın cok hoşşş
benm aldıgım bı yerde böyle taşlı taşlı vardı daha ırı taşlı cok begendm ama aldıklarım zaten cok tuttu oyuzden alamamıstım ona benzettım

Sağol esmacım Şeniz Ben yatak örtüsü hakkımı bunda kullandım işte yerimseniben

esmacım oralarda öle ama burada kıralarda böle cnm
nıkahtan sonra eğlence olmaz
hem nıkahı benım aılem kabul etmez hem onun aılesı
tek oğul yanı bıde lazlar oynamayı cok sever bzde bakalım hayrlısı olsun

Pashmina tatlım, senden yaptığım alıntı çıkmammış. Çok teşekkür ederim bitanem Şeniz

ayy geçmişinizi okumaktan bi günaydın diyemedim güzeller günaydınnnn opuyorumnanaktan
sinay albüm yapmış ama ben bulamadım biri link atsa olmamı??

sinay çok güzel olmuşsunuz cnm tekrar mutlu huzurlu sağlık dolu bir ömür diliyorum

sulfatım nikah şekerini hemen akşam çekip eklerim kuzucum aşkolsun Şeniz

pashmina , sanada günaydın canım herkes duyduuu

sulfat güle güle kullan bu aldığın takım picnic cloctionmı bende de varda bi dğişiği çok benzettim.

kızlar albümlere fotolarımı koydum kk albümüne profilime değil bilginize...

cnm ordada yazdım buyuk hallaerı dahada guzel masallahh

anladm cnm sanda care bulamıyoz be
sen ısyerının oralardamı oturuyorsun

günaydın herkese...
sen msnde neden yoksun maden evdesın

kızlarrrr sinayın resimlerini göremedim diorum yaaaa mafoldumben nerdeler bi söleseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…