esma evt cnm yanı aynı semtte iş ev ama uzaklık var genede 30 dk falan
buket bu hafta çalışmadığı için sabahın köründe bizim gibi damlamıyo dimi buraya :))) yoksa kesin burda olurdu, alışmışım onun demirbaş gibi buralarda olmasına :roflol:
kızlar klozet takımı olarak hangisi alıyım sizce bide rengi gri olacak benimkinin desen olarak hangisi ii
Kızlar bugün yatak örtüsü almak için çıktım ama gönlüme göre bişey bulamadım. Hep fırfırlı modeller var ben onları sevmiyorum, sade olanlar varı onlar da çok basitti. En sonunda şık bir pike takımı aldım yatak örtüsü yerine. İçinde nevresimi de var, yani hem nevresim takımı, hem pike takımı, bir de havluları var. Çok içime sindi o nedenle yatak örtüsünden vazgeçtim
Günaydın kızlarr....
bende şimdi koltuk yıkıycam ve evinde düğün hazırlığı bitmiş olacakkkk...
bir taraftanda şiir yazmaya çalışıyoruz. sonra aşkım onları kartonlara geçirecek.
sonra cuma gelin arabamızı ayarladık. üstüne koyacağımız peluşları sipariş ettik dün internetten:))) üstünde vilmayla fred çakmaktaş olacak arabanın:) vilmaya duvak takıcaz:))) sonra cuma aşkım br baloncuyla anlaşmış ben evden çıkarken gökyüzüne 150 balon uçurucaz. son havadisler bunlar kızlar...
nihal hoşgeldin kıs a.s.
kızlar günaydınnnn
bu akşam kararlıyım
eve gidip saklama kaplarımın
ondan sonracııma atıştırmalıklarımın fotolarını çekcem yaaaaaaaaaaaaa
bu daha güzel bence. ben banyoya hep mavi yakıştırırım
pike takımın çok şık. senin zevkin çok iyi zaten her şeyin ayrı güzel. güle güle kullan
cok guzeller ı gunlerde gıyŞeniz
Günaydin kizceler :lepi:
Özlediniz mi beni kafamçokkarıştı
özledık tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?