Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buket bu hafta çalışmadığı için sabahın köründe bizim gibi damlamıyo dimi buraya :))) yoksa kesin burda olurdu, alışmışım onun demirbaş gibi buralarda olmasına :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy koptum

Gamze gözün aydın kuşummm

kızlar günaydınnnn

bu akşam kararlıyım
eve gidip saklama kaplarımın
ondan sonracııma atıştırmalıklarımın fotolarını çekcem yaaaaaaaaaaaaa

Kızlar yazlık pijamlarım geceliklerim yoktu benim hiç. Dün aldım bikaç tane ekleyim hemen. Elbiseleri ev elbisesi olarak kullanırım diye aldım

kızlar klozet takımı olarak hangisi alıyım sizce bide rengi gri olacak benimkinin desen olarak hangisi ii

bu daha güzel bence. ben banyoya hep mavi yakıştırırım

pike takımın çok şık. senin zevkin çok iyi zaten her şeyin ayrı güzel. güle güle kullan

çok orjinal ve romantiksin burcu. 40 yıl düşünsem gelmez aklıma bunlar. fred vilma olayı süpermiş delikafadulden

kızlar günaydınnnn

bu akşam kararlıyım
eve gidip saklama kaplarımın
ondan sonracııma atıştırmalıklarımın fotolarını çekcem yaaaaaaaaaaaaa

ı edersın bende erınmezsem ablama gtcem(alt sokak) hamam takımım ıle battanıyem onda annemden saklamak ıcn oraya gotrmustum sımdık evı dekor edıyler bana al artık sunları dedı

Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…