Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar yazlık pijamlarım geceliklerim yoktu benim hiç. Dün aldım bikaç tane ekleyim hemen. Elbiseleri ev elbisesi olarak kullanırım diye aldım

Sulfatcım bu penye geceliklere çok para dökme derim evlenince daha iyi anlayacaksın mümkün oldukça fantezi tüllü müllü al tabi senin eşinin düşüncesi nasıl olur bilmem ama ben 5 tane kaprili şortlu takım aldım eşim hiç istemiyor babaannem gibi girme yatağa diyor :roflol::roflol:sürekli saten ve tül giymek zorunda kaldım :asigim::kedi::kedi:

kızlar guzel dıleklerınız ıcın hepinize ayrı ayrı tesekkur ederım... allah razı olsun...gercekten cok zormus hem dugun telası evı yerlestırıyorum hem yasa gelenler arada karısıp kalıyorum...

Sulfat çok cicoş aldıkların tatlımmmm güle güle giy
o yeşil elbiseyi balayında da giyebilirsin kuzum

Teşekkür ederim canım, evet giyebilirim kaydirigubbakcemile5

sulfatcım yine cicişler almışsın pek sewimliler,. nerden aldın kuşum?

Sağol mandalinam Şeniz Toptancı çamaşır satan bi tanıdık var ordan aldım hepsini. 2. si şotlu olan yeniincinin takımı ama yerimseniben

sulfat çok ciciler cnm güle güle eskitopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim gamzecim kuzucuuuum Şeniz

Bunlarida ben dün aldim kizlar ;=)

Çok hoşlar:jeyyar: Güle güle giy Şeniz

sulfat canım bayıldım valla hepsi birbirinden güzel güle güle giyzemuszemus

Teşekkür ederim canımcım Şeniz

Bu çok hoşuma gitti.
İyi günlerde kullan

Teşekkür ederim a.s.

:roflol::roflol::roflol: Canım fantezi bisürü cicim var zaten :jeyyar::jeyyar: Ama bunlardan da istiyordum ben hep de fantezi giyilmezki canım, aaaakaydirigubbakcemile3

kızlar guzel dıleklerınız ıcın hepinize ayrı ayrı tesekkur ederım... allah razı olsun...gercekten cok zormus hem dugun telası evı yerlestırıyorum hem yasa gelenler arada karısıp kalıyorum...

Hulkacım hiç canını sıkma senin başına gelenin daha zoru geldi bana eşimin babasını kaybettik düğünüme 20 gün kala ama bir şekilde alışıp gidiyorsun hayata yarın bir bakacaksın niye bu kadar sıkıntı etmişim ki diyeceksin inan bana bu dünyada hiç birşey için ağlamaya üzülmeye deymez hayat öyle çabuk akıp geçiyor ki geçmişe döndüğünde iyi ki hayatı dilediğim gibi dolu dolu yaşamışım de hep sağlıklı huzurlu mutlu ol sevdiklerin yanında olsun başka ne istersin ki Allahtan bol bol şükür et bir bildiğin vardır Allahım de mutluluğu kendimiz ararız o bizi bulmaz yaşamın her anından zevk almaya bak ŞenizŞeniz:1hug:a.s.:asigim::lepi:

ı edersın bende erınmezsem ablama gtcem(alt sokak) hamam takımım ıle battanıyem onda annemden saklamak ıcn oraya gotrmustum sımdık evı dekor edıyler bana al artık sunları dedı
heee onlar da evde amma yer kaplıyr haa

peki bebişim bişi sorcam
hamam takımı ne allah aşkına yaaaaa

Ayyyy kuzucuğuuuummm :1hug: Utandırdın beni, sağol tatlım
ay sulfat herşeyin çok güzel
banyo tkaımlarında ise tepede falan çok güzeller var
bu ikisinde karar vermeden önce ib oralara da mı baksan acabaaaa

pike takımına bayıldım
ve penyelerin hayat kurtarırlar kesin
güle güle iyi günlerde kullan inşallah

Sagol kizlar :kedi: BIr kac tane daha almam lazim böyle. Annem diyo öyle ;=)
hahahha
jülide çok hoşlar kuzum :jeyyar:

hahahahhaha
tecrübe konuşuyor ahahahahahahahahaha:kedi::kedi::kedi::kedi:

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

tekrar başınız sağolsun şekercim

Sagolun kizlar :kedi: Bende cok cekiniyom böyle seyleri almaya.
Bir tanesini annemle beraber aldik, yerin dibine girdim o gün ;=)

ayyy ben de yaaa
annemsiz alıyorum ufak ufak
sonra da paket içinde anneme veriyorum ki saklasın ahahhaha

:roflol::roflol::roflol: Canım fantezi bisürü cicim var zaten :jeyyar::jeyyar: Ama bunlardan da istiyordum ben hep de fantezi giyilmezki canım, aaaakaydirigubbakcemile3
ooooooooooo
fantazik jülide diyebiler miyiz sana

kızım bak tecrübe konuşuyor işte
dinle ablalarını al fantazileri aaaaa

valla evlende sonra görüşelim senle :jeyyar::jeyyar:hep fantezi mi giyilir giyilmez mi??hatta giyinebilirsen dua ett:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sinayyy koptum heeekaydirigubbakcemile3

ayyy ben pc başında koptum millet cins cins bakmaya başladı :roflol::roflol::roflol::roflol:

hahahha
jülide çok hoşlar kuzum :jeyyar:

ayyy ben de yaaa
annemsiz alıyorum ufak ufak
sonra da paket içinde anneme veriyorum ki saklasın ahahhaha

ooooooooooo
fantazik jülide diyebiler miyiz sana
Ay annem aliyo böyle herkesin önünde üstüme tutuyor filan, sonra kiz kardesimde ayni sekilde lmaz: Bende artik internetten siparis verecem zemuszemus

sinay her gece her gece satenler tüller :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 :kedi:

Sende mi yoksa opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…