julıde cok hoşlar leopar
julıde :lepi: gule gule gıy
jülide çoooook şık canım güle güle giyopuyorumnanaktan
jülide güle güle giy canim
Sagolun kizlar :kedi: Bende cok cekiniyom böyle seyleri almaya.jülide :jeyyar: güzel gecelerde kullan canım.
Sulfat çok cicoş aldıkların tatlımmmm güle güle giy
o yeşil elbiseyi balayında da giyebilirsin kuzum
sulfatcım yine cicişler almışsın pek sewimliler,. nerden aldın kuşum?
sulfat çok ciciler cnm güle güle eskitopuyorumnanaktan
Bunlarida ben dün aldim kizlar ;=)
sulfat canım bayıldım valla hepsi birbirinden güzel güle güle giyzemuszemus
Bu çok hoşuma gitti.
İyi günlerde kullan
Sulfatcım bu penye geceliklere çok para dökme derim evlenince daha iyi anlayacaksın mümkün oldukça fantezi tüllü müllü al tabi senin eşinin düşüncesi nasıl olur bilmem ama ben 5 tane kaprili şortlu takım aldım eşim hiç istemiyor babaannem gibi girme yatağa diyor :roflol::roflol:sürekli saten ve tül giymek zorunda kaldım :asigim::kedi::kedi:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol: Canım fantezi bisürü cicim var zaten :jeyyar::jeyyar: Ama bunlardan da istiyordum ben hep de fantezi giyilmezki canım, aaaakaydirigubbakcemile3
kızlar guzel dıleklerınız ıcın hepinize ayrı ayrı tesekkur ederım... allah razı olsun...gercekten cok zormus hem dugun telası evı yerlestırıyorum hem yasa gelenler arada karısıp kalıyorum...
heee onlar da evde amma yer kaplıyr haaı edersın bende erınmezsem ablama gtcem(alt sokak) hamam takımım ıle battanıyem onda annemden saklamak ıcn oraya gotrmustum sımdık evı dekor edıyler bana al artık sunları dedı
ay sulfat herşeyin çok güzelAyyyy kuzucuğuuuummm :1hug: Utandırdın beni, sağol tatlım
hahahha
Sagol kizlar :kedi: BIr kac tane daha almam lazim böyle. Annem diyo öyle ;=)
hahahahhahaSulfatcım bu penye geceliklere çok para dökme derim evlenince daha iyi anlayacaksın mümkün oldukça fantezi tüllü müllü al tabi senin eşinin düşüncesi nasıl olur bilmem ama ben 5 tane kaprili şortlu takım aldım eşim hiç istemiyor babaannem gibi girme yatağa diyor :roflol::roflol:sürekli saten ve tül giymek zorunda kaldım :asigim::kedi::kedi:
tekrar başınız sağolsun şekercimkızlar guzel dıleklerınız ıcın hepinize ayrı ayrı tesekkur ederım... allah razı olsun...gercekten cok zormus hem dugun telası evı yerlestırıyorum hem yasa gelenler arada karısıp kalıyorum...
ayyy ben de yaaa
Sagolun kizlar :kedi: Bende cok cekiniyom böyle seyleri almaya.
Bir tanesini annemle beraber aldik, yerin dibine girdim o gün ;=)
ooooooooooo:roflol::roflol::roflol: Canım fantezi bisürü cicim var zaten :jeyyar::jeyyar: Ama bunlardan da istiyordum ben hep de fantezi giyilmezki canım, aaaakaydirigubbakcemile3
valla evlende sonra görüşelim senle :jeyyar::jeyyar:hep fantezi mi giyilir giyilmez mi??hatta giyinebilirsen dua ett:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Canım fantezi bisürü cicim var zaten :jeyyar::jeyyar: Ama bunlardan da istiyordum ben hep de fantezi giyilmezki canım, aaaakaydirigubbakcemile3
sinayyy koptum heeekaydirigubbakcemile3
Ay annem aliyo böyle herkesin önünde üstüme tutuyor filan, sonra kiz kardesimde ayni sekildehahahha
jülide çok hoşlar kuzum :jeyyar:
ayyy ben de yaaa
annemsiz alıyorum ufak ufak
sonra da paket içinde anneme veriyorum ki saklasın ahahhaha
ooooooooooo
fantazik jülide diyebiler miyiz sana
sinay her gece her gece satenler tüller :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?