:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:valla evlende sonra görüşelim senle :jeyyar::jeyyar:hep fantezi mi giyilir giyilmez mi??hatta giyinebilirsen dua ett:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hee ben de hamam tası peştamal falan var içinde sandımsırnaşık şeyeda hamam takımı ıkı buyuk ıkı kucuk havludan olusuo
puauhahuahahua sesli güldüm puuhauhahuahuauhauauhuauhauhavalla evlende sonra görüşelim senle :jeyyar::jeyyar:hep fantezi mi giyilir giyilmez mi??hatta giyinebilirsen dua ett:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy ben pc başında koptum millet cins cins bakmaya başladı :roflol::roflol::roflol::roflol:
valla evlende sonra görüşelim senle :jeyyar::jeyyar:hep fantezi mi giyilir giyilmez mi??hatta giyinebilirsen dua ett:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy ben pc başında koptum millet cins cins bakmaya başladı :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sinay ee almasınlar o zaman ne gecelik ne pijama
sinay her gece her gece satenler tüller :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 :kedi:
hahahahahahhahaahahhasıkıysa giyme valla:jeyyar::jeyyar: evlilik fedakarlıkmış hakkaten özellikle uykudan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sıkıysa giyme valla:jeyyar::jeyyar: evlilik fedakarlıkmış hakkaten özellikle uykudan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla bencede para tuzağı bunlarr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sinay ee almasınlar o zaman ne gecelik ne pijama
yapın masraf yapın da tüllere müllere yapın :roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey ha ha ha
Ay bosuna mi masraf yapiyoz kizlar? Insan önceden söyler yani :umursamaz:
ben okadar para vercemde üstümde tutmayacak yoların nan onu en az bi saat üstümde kalcakk dermişimmm
ben okadar para vercemde üstümde tutmayacak yoların nan onu en az bi saat üstümde kalcakk dermişimmm
ben diyim 3 dk sen de 5 dk :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: Ay dügünden sonra saat tut cnm. Cok merak ettim simdi :roflol::roflol:
öyle tabi tüllere dantellere yapmak gerek :jeyyar: fantazik düşünün kızlar :jeyyar:
Sinay burda iddaya girelim.ben diyim 3 dk sen de 5 dk :roflol::roflol::roflol::roflol:
düşünmeyen kızlar bile evlenince düşünür baberkom :roflol::roflol::jeyyar::jeyyar:
ayıp ayıp aaa kaydirigubbakcemile3 :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?