Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tobi, ayakkabılar çoook şık güle güle eskit canım. fuşya iddialı bi renk yakışır elti olduğun belli olsun tabi :)

eccuş, kız ne kadar cici olmuş senin kuruyemişlerini yesinler emiiii. bunları kınanı falan görünce sankii çoook uzun zaman geçmiş gibi hisettim, duygulandım. gelinlikli fotoğrafların aklıma geldi. Allah mutluluğunuzu bozmasın arkidişim. Yuvanız rüyandaki tatlı bebişle dahada mutlansın.

pufi, çeyiz hee :):):) davşan pek tatlı ama bide bunlara bakıcı lazım şekerim.

darkangel, teşekkür ederim canımcım. mesaj attım sana özelden.

sulfat cici perdelerinin fotosu yokmu şeker? Anlat bakim nası şeyler aldın?

buketim, artık eşyanda kalmadı babaevinde.. önce hep buzamanı bekliyoruz şimdide geçmesin istiyorsun değil mi? son bir günün opuyorumnanaktan

burciş 6 gün hihoyyyt

aimecim, inşallh herşeyin hayırlısı, için ferah olsun.

böcüğüm, senin uşak ne iş yapiyirdı ya unuttum ben? karar verdinizmi düğüne?

ışılcım, inşallh kuzum sewdiceğin güzel haberlerle döner. küçük olsun sizin olsun yeter..

arsi, sen böyle anlattıkça bende tekrar yaşamak istedim o unutulmaz dakikaları. gözlerin görmüyor kulakların duymuyor bulutların üstünde öyle bi mutluluk ki somurtmak mümkün değil ... ahh ahh

Son düzenleme:

ne güzel anlatmışsın arsim yaaaopuyorumnanaktan

evet 6 gün balım :sinifsinif: ayy panik yapan smiley
siz böyle bir daha yaşasam falan diyince diyorum ki her anının tadını çıkartayım hiç bir şeye üzülmeyeyim dert etmeyeyim o günü doyasıya yaşıyayım :1hug:

burcucum senin düğünün hafta içinemi denk geliyor kuzum

evet şekerparem perşembeye geliyor :1hug:
hafta sonuna yer bulamamıştık. geçen pazara istedik başkası utmuş kısmet değilmiş. açık mekan ya bizimki bir yağmur yağdı dedimki allahın sevgili kuluymuşuz....a.s

ay benimki çok değildi ama özellikle düğünde zorlandım
arabaya binip inmekte zor
heleki ilk kuaförden fotocuya giderken biniyorsun yeni giydin ya aman bişe olmasın fln oturana kadar canım çıktı
popimi koltua doru ayarladım attım kendimi içeri bide benim kafada yüksekti malum oda zorladı :roflol:

arşı yaaa :asigim: ne guzel yaa bende o gunlerı gorurrum ınş

inşallah.
hafta sonu nikahları pahalı olur ama
boşuna onca para vermeyin
orayı bilmem ama bzim burda normali 400 mü 600 mü neyken hafta içi 50 lira :)

anlatıoz işte :)
aksilik yaşamadım çok şükür
sadece beni aldılar evden nikaha gidioz işte konvoy şeklinde
kuaförden çıkarken düğünde giycem spor ayakabı ile el çantamı almıştım damada verdim dedimki bu yanımızdan ayrılmıcak haberin olsun
biride ondan aldı arabaya koydu fotoya giderken
sonra işte yoldayız dedim çantam nerde kaynım dedi eve bıraktım
hangi eve sizin eve bida alma şansım yok herkes çıktı
anam babam gidemez düğün sahibi nikaha gidip ordan yemeğe vakitli gitmeleri lazım
birini yollasak kim ne bilecek benim eşyamı
ay nası uyuz oldum
gelin odasıa geldik hala çantam yok ortada
sonradan o bizden alan abiye sorduk ee arabada dedi
kaynımın eve bıraktığı çantada ablamınmışşşşş
çok pis dalasım gelmişti :) :kedi:

ben anlayamadım böcükcümm 10 nisan gelecek nisan değilmi neden kasımdaki nikahtan sonra salon tutmak istiyorsunuz teee nisanda :uhm: kafamçokkarıştı

önumuzde ıkı tarh var suan 22 kasım yada 10 nısan dıe
eğer salonu 10 nısana tutarsak kı ınş onun d gununde nıkah yapmak ısıtyoruz benımkınde düğün olca ııcn hem unutmuyca bı hedıye olcak hemde o teklıf ettı baska sebebı yok
salon ıse bu hafta tutulcak

günaydın kıslaaar zemuszemus

geçmişi okuyup gelim bari

COLOR="Red"]sulfat [/COLOR]cici perdelerinin fotosu yokmu şeker? Anlat bakim nası şeyler aldın?

Yok tatlişim foto. Her zaman makinem yanımda olurdu ama bu defa unuttum:sinifsinif:
Oturma odası, salon ve mutfak katlamalı perde oldu. Baştan beri öle istiyordum zaten. Özellikle salon ve oturma odası perdesi çok içime sindi:kedi: Yatak odası ve çalışma odası ise normal tül perde oldu.

Bir de bişey sorcam kızlar tüm ev perdelerine ne kadar ödediniz fisfisfis

böcüğüm, senin uşak ne iş yapiyirdı ya unuttum ben? karar verdinizmi düğüne?

cnm nışandan vazggectık ona masraf etmektense düğün ederık dedık
ıkı tarh var 22 kasım 10 nısan bakalım hangısı olcak ben nısan ayını ıstıyorum 1500 tl kasımdakı kırası salonun 1800 tl nısandakı fazla fark yok ve tanıdık
bugun gelırse bakcez salona o gelmezsse benn bakcem sonra aıleler arancak soylencek fıkırlerı alıncak falan falan

canım ozamn kurban bayramına denk gelmiyormu?

:roflol: :roflol: bak yaa süperr

anladım canımcım şimdik
o halde hayırlısı olsun nasıl istiyorsanız öyle yapın konuşun karar verin balım

sulfatcım perde muhabbeti bidaa dönmüştü aramızda en uygun alan arkidişlerimiz buket ve esmaydı. zemuszemus

ay cnm ne guzel hakkaten ah ah
sabah zincirli mincirli bi geyik dönmüş esma ne ekledin nan. fantezide sınır tanımıyonuz walla tebrik ederim. inşallah evlendikten 2 ay sonra bendede aynı performans olur kaydirigubbakcemile3

Zinciri ben de kaçırdım buket. Esmanın sanırım hayalleri zorlayacak bi takımı var, daha önce de eklemişti yine kaçırdım :çok üzgünüm:

aksam bende kulaklarım nıye cınaldı dıyorumzemuszemus
gunaydın herkeseeee

günadyın

benm heycan lı dakıkalarım sunlar olmustu
kuaforden askm aldı bındık arabaya ben askım kızkardesım dogru fotocuya
orda yolda kendımı gordukce nedense yolda basladım aglamaya tutamıyorum senağlama
neyse resım ısı bıttı benı bıraktı benımkı asansorden tek cıkım yıne bı garip oldu ev dolu zaten
eve gırdım karsımda amcam (nıhalın babası) yıne basladm aglamaya salonda kurbanlık koyun gıbı oturdum annemle babamla fazla karsılasmamaya ozen gosterdım
sonra odama gıttım anam cısım geldı kım gıdıcek gelınlıkle altta jartıyer halam gelmıstı ama yınede jartıyer gıydık kuzenler benı wcye goturdu cok komıktı
sonra neyse evden cıktık felan nıkah daıiresınde odaya gırdık bizde arsimanınkı gıbı mullet gozukmuyordu hatta ben kımın gelıp gelmedıgını kasetlerı ızleyınce anladım
sonra muzıkle ıcerı gırdk zaten duygusal muzuık once bi yuruymedım etegımı tutamadım neyse ayarladm sonra
masaya oturduk beklıyoz sahıtlerı ben aglıyom kızlar bana bakıyor karsımda onlar aglıyor
hep gozlerımı kırpıstırmısımki aglamıyayım o yaş dusmesın aşağı
artık nıkah kıyıldı kocıs anlımdan öperken dayanamadım
bu böyle devam eder gercekten evlenenler daha ıyı anlar cok farklı guzel bişey bellki nikah 10 dakka ama olsun super bişey buyulu ve sureklı gelınlık gıydıgımı goruyorum bu gece yıne gordum hep ogunu goruyorum ruyamdaaa
ALLAH herkeze nasip etsinnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…