arsi, sen böyle anlattıkça bende tekrar yaşamak istedim o unutulmaz dakikaları. gözlerin görmüyor kulakların duymuyor bulutların üstünde öyle bi mutluluk ki somurtmak mümkün değil ... ahh ahh
ne güzel anlatmışsın arsim yaaaopuyorumnanaktan
Bir de bişey sorcam kızlar tüm ev perdelerine ne kadar ödediniz fisfisfis
arşı yaaa :asigim: ne guzel yaa bende o gunlerı gorurrum ınş
vazgecılmezım altı cok kabarık ama bende kabarık severım
ya bsey sorcam sıze 22 kasım pazar gunune denk gelıyo eğer bız salonu 10 nısana tutarsak nıkahı 22 kasımda yapmak ıstıyoruz
sızce pazar gunu olur mu yanı bız normal kıyafetlerle gıdıp nıkah yaptrcaz onun doğum gunune ozel hıc anlamıomda :kedi:
tamam canım Şeniz
Arsima çok detaylı anlatmışsın ne güzel yaa işte ben bunu soruyorum sevgili yeni gelinlerimize kimse anlatmıyor yaa acık detay verinn yawww
çorbaınız kaçtımı , ayakkabının topuğu kırıldı mı , kuförde bir aksilik oldu mu yanımızıa ne alalım ne almayalım , damat görünce naptı sizi şok oldumu felan filan kafamçokkarıştı
Vazgeçilmezim çokk güzel gelinliğinin altı yaaa kabarık kabarık
ay benimki çok değildi ama özellikle düğünde zorlandım
arabaya binip inmekte zor
heleki ilk kuaförden fotocuya giderken biniyorsun yeni giydin ya aman bişe olmasın fln oturana kadar canım çıktı
popimi koltua doru ayarladım attım kendimi içeri bide benim kafada yüksekti malum oda zorladı :roflol:
:
cnm nışandan vazggectık ona masraf etmektense düğün ederık dedık
ıkı tarh var 22 kasım 10 nısan bakalım hangısı olcak ben nısan ayını ıstıyorum 1500 tl kasımdakı kırası salonun 1800 tl nısandakı fazla fark yok ve tanıdık
bugun gelırse bakcez salona o gelmezsse benn bakcem sonra aıleler arancak soylencek fıkırlerı alıncak falan falan
sulfatcım perde muhabbeti bidaa dönmüştü aramızda en uygun alan arkidişlerimiz buket ve esmaydı. zemuszemus
eccu beyaz kina sepetin cok güzel.
darkangel demek sen benim memlekete hayran kaldin demekallah izin verirse bu ayin 18 bende orduda olacagim. Orduda mi yasicaksin. Ordumuz cok moderin ve sirin dir ufak tefek ama güzeldir yalniz pahalidir kücük paris :))
eccuş, kız ne kadar cici olmuş senin kuruyemişlerini yesinler emiiii. bunları kınanı falan görünce sankii çoook uzun zaman geçmiş gibi hisettim, duygulandım. gelinlikli fotoğrafların aklıma geldi. Allah mutluluğunuzu bozmasın arkidişim. Yuvanız rüyandaki tatlı bebişle dahada mutlansın.
Günaydın esma ben bile senden önce geldim kaydirigubbakcemile3
sulfatcım perde muhabbeti bidaa dönmüştü aramızda en uygun alan arkidişlerimiz buket ve esmaydı. zemuszemus
ay ewet kaç kere inip bincz arabaya. . bide ben düğünde dayanamam çok oynarım zemuszemus inşallah bi sorun olmaz
Teşekkür ederim şeker Şeniz Benim de 2000 tuttu ama göbeğimiz çatladı pazarlıkla :bbo:
arsima iyiki böle bi analtımyaptın valla gunluk tutACGIM KARAR verdım
3 ay gectı ama olsn 3ayoncesınfen baslrmmmmopuyorumnanaktan
sagol canim insallahaime inşallah vize alırlar gelirler yanınıza...
aimecim Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin... hayırlısıyla olucak bu iş merak etme sen dualarımız seninle:1hug:
ay düğündaşım beni de heyecanlandırma ama yaa
bende deliricem her gün düşünmekten
hani aşkım ev bakıyodu demiştim ya hatta bir ev bulmuştu ama akrabalarına yakın diye istemedi
sonra şimdi yarın başka bir evle görüşecek ay ok adar güzel ki küçücük ama çoookkk güzelll
inşallah olur istediğimiz gibi kabul eder evsahiibi
ayy yine hatırladım o anı
gelin odasındaydık ismimiz anons edildi bi amca geldi aldı bizi
kameraya çeken arkadaşımız son duygularımızı sordu ve amca bizi götürdü
bi kapının önünde bekletti 2 dk bekleyin dedi ve bizi bıraktı
bu sırada şarkımız çalınıyor millet tempolu bi şekilde alkışlıyor
bizde sağındamı dursam solundamı onu konuşuyoruz :roflol:
ve kapı acıldı :1shok:
bizi oturttular gelinlikten dolayı rahat oturamadım baston yutmuşcasına dik oturdum sandalyenin ucuna
bisürü insan hepsine tektek bakmaya çalışıyorum kim gelmiş diye
bi yandan ecrin bana gelmek istiyor ablam zor zaptediyor
o sırada müzik durdu sadece insanların konuşma sesleri ( gelin çirkin gelin güzel ay duvağı şöle makyajı böle lülülülülülü damat hoş olmuş vs. tarzında konuşmalardır kesin)
ve teee en arkada duran abimizden bi ses bravo diye ve başladı alkışlamaya
o başlayınca tm salon tektek başladı ve salon inledi alkıştan
o an heyecandan ölücem sandım
memur geldi beni görünce şişman değilmişsin dedi :roflol: (soyadım şişmanda)
sonra konuşmaya başladı ilk önce bana ismimi anne baba adını ve doğum yerini soracaktı tırstım yanlış bişe derim diye
ilk fiyasko ismimi söyleyeceğim tam mikrofon çalışmıyor :roflol:
sonra kendi mikrofonunu uzattı
benim doğum yerim kadıköy ofisten bi arkadaş ben kadıköy dedikçe o kadiköy der ve kendisi şahidim
doğum yerimi sölicem o geldi aklıma bi gülme krizim geldi ama zor tutuyorum
ve sonunda sorunsuzca kıyıldı nikah :asigim:
aynı günü bidaha yaşasam yine doymam :asigim:
aimecim, inşallh herşeyin hayırlısı, için ferah olsun.
benm heycan lı dakıkalarım sunlar olmustu
kuaforden askm aldı bındık arabaya ben askım kızkardesım dogru fotocuya
orda yolda kendımı gordukce nedense yolda basladım aglamaya tutamıyorum senağlama
neyse resım ısı bıttı benı bıraktı benımkı asansorden tek cıkım yıne bı garip oldu ev dolu zaten
eve gırdım karsımda amcam (nıhalın babası) yıne basladm aglamaya salonda kurbanlık koyun gıbı oturdum annemle babamla fazla karsılasmamaya ozen gosterdım
sonra odama gıttım anam cısım geldı kım gıdıcek gelınlıkle altta jartıyer halam gelmıstı ama yınede jartıyer gıydık kuzenler benı wcye goturdu cok komıktı
sonra neyse evden cıktık felan nıkah daıiresınde odaya gırdık bizde arsimanınkı gıbı mullet gozukmuyordu hatta ben kımın gelıp gelmedıgını kasetlerı ızleyınce anladım
sonra muzıkle ıcerı gırdk zaten duygusal muzuık once bi yuruymedım etegımı tutamadım neyse ayarladm sonra
masaya oturduk beklıyoz sahıtlerı ben aglıyom kızlar bana bakıyor karsımda onlar aglıyor
hep gozlerımı kırpıstırmısımki aglamıyayım o yaş dusmesın aşağı
artık nıkah kıyıldı kocıs anlımdan öperken dayanamadım
bu böyle devam eder gercekten evlenenler daha ıyı anlar cok farklı guzel bişey bellki nikah 10 dakka ama olsun super bişey buyulu ve sureklı gelınlık gıydıgımı goruyorum bu gece yıne gordum hep ogunu goruyorum ruyamdaaa
ALLAH herkeze nasip etsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?