Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsi, sen böyle anlattıkça bende tekrar yaşamak istedim o unutulmaz dakikaları. gözlerin görmüyor kulakların duymuyor bulutların üstünde öyle bi mutluluk ki somurtmak mümkün değil ... ahh ahh

opuyorumnanaktan

ne güzel anlatmışsın arsim yaaaopuyorumnanaktan

Şeniz
Sizde anlatacaksınız az kaldı

Bir de bişey sorcam kızlar tüm ev perdelerine ne kadar ödediniz fisfisfis

3000

canım çok saol bende kabarıkları pek severimmm. . .

kaydirigubbakcemile2 ewet cnm çok hoş gerçktn . sonunda istediğimi bulabildm

ay ewet kaç kere inip bincz arabaya. . bide ben düğünde dayanamam çok oynarım zemuszemus inşallah bi sorun olmaz

kasımda olsn be cnm çok uzatmayın imkanlar müsaitse hihoyyyt

sulfatcım perde muhabbeti bidaa dönmüştü aramızda en uygun alan arkidişlerimiz buket ve esmaydı. zemuszemus

Evet konuşulmuştu ama çok dikkat etmedim o zaman başıma gelinceye dek kaydirigubbakcemile3 Yaaa perde çok değişken bir yelpaze zaten. O kadar çok tül çeşidi varki? Çok komik paralara da var, uçuk fiyatlara da

yok canım bizimki yazlıkçılık gibi yılda bi kere fındık toplamaya gitcez beni o yeşilliğin içine kımse atamaz ama bakalım kısmetkaydirigubbakcemile3

ouww saol kırmızılım benim ya güzel dileklerin çok teşekkür ederim... Tüm güzellikler hepimizin olsun inşAllah :kedi:

Günaydın esma ben bile senden önce geldim kaydirigubbakcemile3

ay cnm ben degıl buranın en erkenı buket sen onu geç

arsima iyiki böle bi analtımyaptın valla gunluk tutACGIM KARAR verdım
3 ay gectı ama olsn 3ayoncesınfen baslrmmmmopuyorumnanaktan

sulfatcım perde muhabbeti bidaa dönmüştü aramızda en uygun alan arkidişlerimiz buket ve esmaydı. zemuszemus

bende uyguna aldım :kedi: tüm ev stor mutfak salon ip perde yatak odası ve küçük oda işlemeli tül 1050 TL yer:eminönü

buarada kendiminkini söylemeyi unutmuşum bizde uzuun pazarlıkla 1650ye hallettik..
cidden uçuk fiyatlar tüllerde var çok uygun olanlarda...

ay esmy çişi hiç sorma :)
kuaförde önce saçım fönlendi sarıldı
makyaja oturdum epey uğraştı kınada da aynı yere gittim ama o kadar uzun sürmemişti makyaj
neyse gelinliği giy gel dedi
lavaboya girdim gelinliğimi giymeye başladık ablamla o sırada annem geldi provada da hep görüyordu beni ama bu sefer hissettiğim duygu bambaşkaydı
işte gelinliği giydim duvağımı aldım gittim kuaförün yanına eteğğimi kaldırdı beni oturttu koltuğa saça başladı epey zorlandık tabi
öyle benim iş bitti oturuyorum koltukta eşim geldi
Allahım nasıl titriyor
onu görür görmez
zıpladım koltuktan :)
takılarımı taktım ve biz çıktık
kardeşi ve arkadaşı aşağıda bu kim diyorlar :) arkadaşı bırakmıştı sabah kuaföre ya ben yukarı bi kız bırakmıştım nerede fln diyor :)
çok heyecan yaptım ya geldi çişimmm
gittik fotocuya rahatlattı adam bizi sağolsun unuttum çişimi :)
orada epey kaldık gırgır şamata
bazen onlar stüdyoyu ayarlarken biz makinada resimlere baktık ki bunu kimseye yapmazlarmış :)
eve geldik ay nası sıkıştım artık
ablamla girdik lavaboya işimi halettim gelinliği tekrar giydim fln
abla dedim şurda bişi var onu aşa çek
çek çek çek derken tarlatan yerlerde belimden kaydı
bidaha gelinliğin düğmelerini ac tarlatını yukarı çek tekrar düğmele
uzun bi süre lavaboda kaldım eşimde beni arıyor dua edilecek diye :roflol:

ben salona girdim duvağım kapalı halası dua etti o kapının dışındaydı amcası dua etti
sonra beni çıkardı çıkmadan evvel ben kayınvalideme gül verdim
oda anneme verecekti arabada unutmuş
ben evden çıktım biri gülü ona getirdi o geri döndü kaldım orada
arkama dönüp bakmak istiom
ama buradan biri demişti evden çıkınca geri bakma diye bakamıom :roflol:
resimlerde de vardır ben önde o arkada :roflol:
öyle çıkmıştık yola

ay ewet kaç kere inip bincz arabaya. . bide ben düğünde dayanamam çok oynarım zemuszemus inşallah bi sorun olmaz

kuaförden çıkınca biniyorsun
fotocuya gidince iniyorsun
eve gitmek için tekrar biniyorsun
eve gelince iniyorsun
evden çıkıp düğün yada nikah yerine gitmek için tekrar biniyorsun
mekana gelince iniyorsun :)

benim ilave olarak nikahtan sonra ymeğe gitmek için tekrar binip iniyorsun bide akşam evine giderken binip iniyon
uyyyy terledim haaa

Teşekkür ederim şeker Şeniz Benim de 2000 tuttu ama göbeğimiz çatladı pazarlıkla :bbo:

kumaşa göre değişkenlik gösteriyor

arsima iyiki böle bi analtımyaptın valla gunluk tutACGIM KARAR verdım
3 ay gectı ama olsn 3ayoncesınfen baslrmmmmopuyorumnanaktan

:asigim:

arsima , esma böyle okuyorum yazdıklarınızı çok duygulanıyorum :sinifsinif:
eccu kına resimlerini eklemişsin sanırım ben kaçırdımmı acaba?

Yaaaaa sinir oldum kızlar yaaaa mafoldumben Yarın mobilyalarım gelecekti salonun tamamı ve yatak odası. Dün aramıştık yarın belli olcak dediler, aradık şimdi de sizin yatak odanız özel ölçüydü gardrop küçültüldü ancak haftaya perşembe ciladan çıkar. Koltuk ve sandalyeleriniz salon grubunuz ise hazır dediler. Kadına bi kızdım, dedim sözleşmede 10 temmuz dediniz ki ben ona bile geç demiştim mağaza sahibi 2-3 temmuz gibi gelir ama biz yine de 10 temmuz yazlaım dediler. Şimdi ona da yetişmedi dediler yaaa mafoldumben 1.5 ay oldu, nişanlım zaten herşey hemen olsun bitsin istiyor bişey gecikti mi vay halimize yandım şimdi, arayıp söylemem lazım

aime inşallah vize alırlar gelirler yanınıza...
sagol canim insallah

aimecim Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin... hayırlısıyla olucak bu iş merak etme sen dualarımız seninle:1hug:

cok sagol eccucum, dualariniza ihtiyacim var zaten

insallah istediginiz gibi olur hersey ablacim

o günü hatirlarken yasadigin heyecani insallah 25 sene sonrada yasarsin canim benim

aimecim, inşallh herşeyin hayırlısı, için ferah olsun.

sagol tatlim... insallah hersey güzel olucak

duygulandirdin kiz sabah sabah beni...
zaten icim karma karisik bugün

eccu cnm seninde iyi tutumuş ama hatırladığım kadarıyla sende fon yoktu o fonlar varya o fonlar baya para tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…