Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy yaa ne guzell seyler bunlarr
arşı yaa cek cek cekk olayı varya cok guldum oraya yaa:roflol:
esmacım ne cabuk 3 ay oldu yaa ınanılır gıbı deıl
ayy gelınlık ıle çiş etmek ne zordur bee

VAZGECILMEZIM ımkanlar zorlar bızı kasımda olursa nısanda bırazdaha rahatlarız
ışılcım tskler cnm

valla hemen gecıyor aylar

arsima , esma böyle okuyorum yazdıklarınızı çok duygulanıyorum :sinifsinif:
eccu kına resimlerini eklemişsin sanırım ben kaçırdımmı acaba?

cnm kına aksesuarlrını eklemıs duuruyor
sulfat cıgım hep böyle oluyor bıızımde ılerı atmsıtı sen bıran once gormek ıstıyorsun tabı

Günaydın Canlar opuyorumnanaktan
guanydun buket kacırdın bız arsiyle nıkah gunune gıttık geldikl

buket hoşgeldin cnm bende şimdi evde geç kalkıp aheste aheste kahvaltımı yapıp yapılcakları yapmak isterdim...

VAZGECILMEZIM ımkanlar zorlar bızı kasımda olursa nısanda bırazdaha rahatlarız
ışılcım tskler cnm

Anladım canım .zor tabi evlenmk heleki buzamanda .herşey ateş pahası.ufacık şey bile bir sürü para tutuo.nisanda hava ne souk olur ne sıcak tam iyi . bende bazen diorum kendime bu havada evlenilirmi die.insan sıcakta sarılamaz kocişine .hemen terlio nisan ayı güseldir. . . tabi önce hakkınzda ne zamn hayırlı ise ozamn olsn :lepi:

slm kızlar günaydın :)

arsima ay nasılda anlatmışsın detaylı, heyecandan benim kalbim yerinde duramadı burda

kına resmini ekleyen kimdi kızlar, yanlış mı gördüm acaba kına sol eline mi yakılmış :S

bize 15 gün kaldı heyecandan gidicem hele düğün zamanını düşünemiyorum :S

arsi ben gelınlıgı cıkRMDN halletm o işi

bende komple çıkarmadım sadece tarlatanı çıkardım
çünkü benimki tülldü kasnak olsa rahat oalcaktı ama olsun bununda duruşu güzel :)

arsima , esma böyle okuyorum yazdıklarınızı çok duygulanıyorum :sinifsinif:

:teselli:

Yaaaaa sinir oldum kızlar yaaaa mafoldumben

:teselli:ay neden bu aksilikler hep olurki üzülme
hoşşik adamlar

o günü hatirlarken yasadigin heyecani insallah 25 sene sonrada yasarsin canim benim

inşallah Şeniz

glme kız
o kadar zayıflamışım düşün perşembe teslim aldım 4 cm öne diktiler düğmeyi
perşembeden pazara kadar yine zayıfladım bak kalçamdan indi aşa :)

kızlar benim düğünüm 7 kasımya gün almadık daha nezamn aldınız yani nekadr süre öncesinden

6 ay öncesinde gün veriyorlar
şimdi alabilirsin

Günaydın Canlar opuyorumnanaktan

tazecikkkk Şeniz

kızlar bizim komşu beni kahvaltıya çağırmış ben gidip bişiler yiyim:)

afiyet ola

bende nısan ayını ayrı bı sevıyorum nedense kendım doğduğum ıcın deıl bu sadece ne bılem ya burcumuda cok sevyom:kedi:
ayy evt ya sarılamazsınkı ben evde koca yatağa bıle sığamıyom bıde benım bı huyum var nefret ederım bırısının ayağıyla ayağıma dokunmasına cok huylanıyom annem bıle dokunamz sevmım :sinifsinif:ne pıs bı huy
hayrlısı olsun cnnm ohh ozmana bende eksıklerımı hallederım

:) o anı yaşarken napcan

eccu ekledi
sola yakılsa nolurki
benim nere yakıldı acep :) sağdı galiba

Ayy herkes anlatmış nikahını bende anlatıyım bari daha 11 gün oldu çok taze opuyorumnanaktan

şimcik sabah aşkım beni ve kız kardeşimi alıp kuaföre bıraktı sonra işte şöyleydi böyleydi uzun bir süreç saç baş makyaj yapıldı bu arada benim saçım yapılırken kalbime bir ağrı girdi allahım dedim sanırım düğünümü göremeden yolcu olcam[ tövbe tövbe]neyse sonra aşkım geldi beni görünce eli ayağına dolandı :asigim:heyecandan elemanlara 100 lira bahşiş vermiş sonradan içimiz yandı ama neyse -tatlicadiarzu- derken kuaförden çıktım herkes bana bakıyor bende eteğimi tutuyom duvağımı çekiyom çiçeğimi düzeltiom falan utandım hemde çok feci:kedi:doğruu stüdyoya 2 saat stüdyoda sıra bekle poz ver albüm seç yok şu yok bu derken bindik tekrar arabaya bu arada karnımda feci bir ağrı heyecandan olsa gerek derin derin nefes alıyorum sırtım terlemeye başladı aşkımla mezarlığa gittik kayınpederim ve kayınvalidemin ayak uçlarına durdum bembeyaz gelinliğimle aşkım başladı ağlamaya ben zaten koptum:gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mezardaki herkes beni görünce gelinlikle onlarda başladı ağlamaya :gitme::gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumbensonra su döktük dua ettik çıktık bu arada benim makyaj ilk dk dan bozulmaya başladı neyse eve gittik daha kapıdan girerken teyzelerim koptu onların sesine annem geldi annem başladı arkasından halalarım babamı görünce ben başladım ev yas yeri herkes bir köşede salya sümük ağlıyor mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben beni aldılar salona oturttular gelen gidenle vedalaşıyorum babam geldi bu arada elinde kuşağı görünce huu huuu başladım ben yine babama sarıldım sarıldım hakkını helal et dedim çook mutlu ol kızım bu güne kadar getirdim seni artık eşinle devam edeceksin yola dedi ben zaten tutamıyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben kız kardeşim bayıldı onu ayıltmaya çalışıyoruz derken daat daatt korna sesleri gelmeye başladı bu sefer evdeki herkes koptu yüzüme örtümü örtüm odaya aldılar beni aşkımın amcası çıkardı beni evden babam verdi kızıma iyi bakın dedimafoldumbenmafoldumben arkama bile bakmadan merdivenlerden bir bir inmeye başladım gelin arabasına oturdum dua edildi sonra konvoyla nikah salonuna yolda önümüzü kesenlere para saça saça bi baktım nikah salonundayız derken gelin odasında aşkım yüzümü açtı öptü beni sarıldık sonra nikah masasına geçtik SONSUZA DEK EVET dedik nikah memuruda uydu bize bende sizi SONSUZA DEK KARI KOCA İLAN EDİYORUM dedineysem ayaklarımıza basmayı unutmuşuz evde ikimizinde sözü geçiyor artık-tatlicadiarzu-nikahtan sonra ailemle bir posta daha ağlaştık mafoldumbenmafoldumben yeter gari dedim bindim arabaya kayınpederimin evine orda kucağıma bebek oturttular böyle bebeğin olsun dediler yanımda teyzem vardı bu ne teyze mavi gözlü sarışın bir bebek yok mu dedim orda bi çimdik yedim :roflol::roflol:yemeğimizi yedik dini nikahımız kıyıldı sonra gerdek duası ile bizi evimize götürdüler kocişimi yumrukladılar apartman alkışlar arasında bizi gerdeğe soktu aşkımın bittiği an ben regl oldum dediğim andı ne yani ben bu yumrukları boşuna mı yedim dedi ahh canım 4 gün bekledi beni:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ertesi sabah el öpmeye gittik görümcelerim eltim halalar teyzeler bişi yapmışım gibi yüzüme baktılar utana sıkıla ellerini öptüm nasıl geçti dediler güzeldi uyuduk uyuduk geldik dedim hepsi bööle baktı:1shok::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:salı sabahıda balayına gittik :asigim::asigim::asigim:

sınayy en kötu ann dedığın anmış hakketten bı erkek ıcın :roflol: ı gene 4 gun azmış bazen 10 gun suren oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…