- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kızlar benim düğünüm 7 kasımya gün almadık daha nezamn aldınız yani nekadr süre öncesinden
ayy yaa ne guzell seyler bunlarr
arşı yaa cek cek cekk olayı varya cok guldum oraya yaa:roflol:
esmacım ne cabuk 3 ay oldu yaa ınanılır gıbı deıl
ayy gelınlık ıle çiş etmek ne zordur bee
arsima , esma böyle okuyorum yazdıklarınızı çok duygulanıyorum :sinifsinif:
eccu kına resimlerini eklemişsin sanırım ben kaçırdımmı acaba?
sulfat cıgım hep böyle oluyor bıızımde ılerı atmsıtı sen bıran once gormek ıstıyorsun tabıYaaaaa sinir oldum kızlar yaaaa mafoldumben Yarın mobilyalarım gelecekti salonun tamamı ve yatak odası. Dün aramıştık yarın belli olcak dediler, aradık şimdi de sizin yatak odanız özel ölçüydü gardrop küçültüldü ancak haftaya perşembe ciladan çıkar. Koltuk ve sandalyeleriniz salon grubunuz ise hazır dediler. Kadına bi kızdım, dedim sözleşmede 10 temmuz dediniz ki ben ona bile geç demiştim mağaza sahibi 2-3 temmuz gibi gelir ama biz yine de 10 temmuz yazlaım dediler. Şimdi ona da yetişmedi dediler yaaa mafoldumben 1.5 ay oldu, nişanlım zaten herşey hemen olsun bitsin istiyor bişey gecikti mi vay halimize yandım şimdi, arayıp söylemem lazım
guanydun buket kacırdın bız arsiyle nıkah gunune gıttık geldiklGünaydın Canlar opuyorumnanaktan
VAZGECILMEZIM ımkanlar zorlar bızı kasımda olursa nısanda bırazdaha rahatlarız
ışılcım tskler cnm
arsi ben gelınlıgı cıkRMDN halletm o işi
arsima , esma böyle okuyorum yazdıklarınızı çok duygulanıyorum :sinifsinif:
Yaaaaa sinir oldum kızlar yaaaa mafoldumben
o günü hatirlarken yasadigin heyecani insallah 25 sene sonrada yasarsin canim benim
ayy yaa ne guzell seyler bunlarr
arşı yaa cek cek cekk olayı varya cok guldum oraya yaa:roflol:
esmacım ne cabuk 3 ay oldu yaa ınanılır gıbı deıl
ayy gelınlık ıle çiş etmek ne zordur bee
kızlar benim düğünüm 7 kasımya gün almadık daha nezamn aldınız yani nekadr süre öncesinden
Günaydın Canlar opuyorumnanaktan
kızlar bizim komşu beni kahvaltıya çağırmış ben gidip bişiler yiyim:)
Anladım canım .zor tabi evlenmk heleki buzamanda .herşey ateş pahası.ufacık şey bile bir sürü para tutuo.nisanda hava ne souk olur ne sıcak tam iyi . bende bazen diorum kendime bu havada evlenilirmi die.insan sıcakta sarılamaz kocişine .hemen terlionisan ayı güseldir. . . tabi önce hakkınzda ne zamn hayırlı ise ozamn olsn :lepi:
slm kızlar günaydın :)
arsima ay nasılda anlatmışsın detaylı, heyecandan benim kalbim yerinde duramadı burda
kına resmini ekleyen kimdi kızlar, yanlış mı gördüm acaba kına sol eline mi yakılmış :S
bize 15 gün kaldı heyecandan gidicem hele düğün zamanını düşünemiyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?