amma yazarmışım heee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
parpalm sanada sıra gelecek
yarın kına var
bugun kına elbisesini alıcam inşallahh bitmiştir
ya ben çok sulu gozluyum herseye aglıyorummm ben ewlendıgımde makyaj falan kalmaz bende
bende nısan ayını ayrı bı sevıyorum nedense kendım doğduğum ıcın deıl bu sadece ne bılem ya burcumuda cok sevyom:kedi:
ayy evt ya sarılamazsınkı ben evde koca yatağa bıle sığamıyom bıde benım bı huyum var nefret ederım bırısının ayağıyla ayağıma dokunmasına cok huylanıyom annem bıle dokunamz sevmım :sinifsinif:ne pıs bı huy
hayrlısı olsun cnnm ohh ozmana bende eksıklerımı hallederım
:) o anı yaşarken napcan
eccu ekledi
sola yakılsa nolurki
benim nere yakıldı acep :) sağdı galiba
evet:roflol::roflol: o yüzden düğününüzle regl gününüzü çatıştırmamaya çalışın kızlar o gece gerçekten çok özel gelinliklerinizle evinizde sevdiğiniz erkekle barabersiniz :asigim::asigim:sınayy en kötu ann dedığın anmış hakketten bı erkek ıcın :roflol: ı gene 4 gun azmış bazen 10 gun suren oluyoo
ya ben çok sulu gozluyum herseye aglıyorummm ben ewlendıgımde makyaj falan kalmaz bende
Sİnay duygulandım heeee.
sınayy en kötu ann dedığın anmış hakketten bı erkek ıcın :roflol: ı gene 4 gun azmış bazen 10 gun suren oluyoo
hemşooooooo benimkide sevmezmiş bacaklarına dokunulmasını ama beğenmediğin ot burnunun dibinde bitermiş :lepi:
bende yanımda biri yatıryorsa bacağımı bacaklarının üstüne atarım yoksa rahat edemem :lepi: delikafadulden
normalde sol ele yakılmaz ki canım sağ ele yakılır, iyi demezler sol ele yakılmasına hani wc meseleleri :sinifsinif:
@sinay ay nasıl anlatmışsın, sanırım bende o kadar çok ağlarım felaket sulu gözlüyüm :a015:
benim dini nikahımda 8.ayımda kıyıldı canım . en iyisi nişandan biraz zaman geçtikten sonra kıyılması ve nikah kıydırırken ailem biraz istemedi gibi oldu ama ben rahatsız oluyordum yani her hafta görüşüyoruz ve öyle kendime uygun görmedim nikahtan sonrada erkek değişiyo biraz dikkat et canım:)
evet devam edim :)
sonra sacı acmaya epey uğraştık :)
gelinliği damatlığı hurca yerleştirdik
ve uyuduk
gelinliği damatlığı hurca yerleştirdik
ve uyuduk
Allahım sona bakkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?