Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya ben çok sulu gozluyum herseye aglıyorummm ben ewlendıgımde makyaj falan kalmaz bende

hemşooooooo benimkide sevmezmiş bacaklarına dokunulmasını ama beğenmediğin ot burnunun dibinde bitermiş :lepi:

bende yanımda biri yatıryorsa bacağımı bacaklarının üstüne atarım yoksa rahat edemem :lepi: delikafadulden

benim dini nikahımda 8.ayımda kıyıldı canım . en iyisi nişandan biraz zaman geçtikten sonra kıyılması ve nikah kıydırırken ailem biraz istemedi gibi oldu ama ben rahatsız oluyordum yani her hafta görüşüyoruz ve öyle kendime uygun görmedim nikahtan sonrada erkek değişiyo biraz dikkat et canım:)

sınayy en kötu ann dedığın anmış hakketten bı erkek ıcın :roflol: ı gene 4 gun azmış bazen 10 gun suren oluyoo
evet:roflol::roflol: o yüzden düğününüzle regl gününüzü çatıştırmamaya çalışın kızlar o gece gerçekten çok özel gelinliklerinizle evinizde sevdiğiniz erkekle barabersiniz :asigim::asigim:
ya ben çok sulu gozluyum herseye aglıyorummm ben ewlendıgımde makyaj falan kalmaz bende

hiç sıkmayın kendinizi ben ağladım valla mezarda ağladımmafoldumben evde ağladımmafoldumben konvoyda ağladımmafoldumben nikah salonundamafoldumben kayınpederimin evinde mafoldumben kendi evime kadar zırladım valla makyajsa makyaj napıyım amaannn dedim iyi ki demişin rahatladım valla ağlayınca -tatlicadiarzu-

@sinay ay nasıl anlatmışsın, sanırım bende o kadar çok ağlarım felaket sulu gözlüyüm :a015:

sınayy en kötu ann dedığın anmış hakketten bı erkek ıcın :roflol: ı gene 4 gun azmış bazen 10 gun suren oluyoo

al işte ben :) 8 gün, kurur aşkım artık napıyım yani yaaaa :lepi: :roflol:

evet devam edim :)

nikah bitti geçtik takı törenine
allahım normalde bi sıradan devam eden sıra bizde sağdan soldan karşıdan heryandan geliyi
bi an kokrtum biri tepeden gelecek diye
neyse bitirdik şükür
sonra resim faslı herkes resim istiyi artık gülmeye dermanım kalmadı :)
neyse bitirdik onuda çok şükür gelin odasına gittik
biz kurdeleleri çıkartıp bi çantaya koyuyoruz aynı anda başk bi çiftte bu işi yapıyordu ama onlar sanırsın çete
hepsini tek tek saydılar biz :1shok:
sonra arabalara bindik dat dat yemek yerine gidiyoruz
vardık oraya bizi aldılar bi odaya
sonra müzikleri ayarladık dj ile fotocu geldi güneş birazdaha batsın çekime başlayalım dedi
neyse başladık herkes bize bakıyor güldürüyo fln
neyse onuda bitirdik sıra geldi misafirlerin karşısına çıkmaya
şarkımı başladı
dan dan die davulla ardından diren enstrümanlar fln böle yürümüyorumda ucuyorum sanki :)
tam çimlere geldik şarkı bitti ve başladı dans şarkımız o şarkı hiç bana o kadar uzun gelmemişti
aman ayağına basmım aaa kim gelmiş diye zamanı öldürmeye çalıştık ve şarkı bitti sonunda tam döndük yerimize oturcaz durun dediler
durduk pasta geliyi
niye ok adar erken geldi çözemedim ama pasta geldi işte
şarkımız çalmaya başladı millet alkışa başladı yine
sonra baktım benimki aldı bıcağı eline tek başına kesecek hoşşik
tuttum elinden bende kesim die :)
kestik tabağa koydular birbirimize yedircez
benimki diyo hiii bunu hiç düşünmedik provasını etmedik :)
bende diyorumki küçük parça ver küçük
tabi o kendine göre ben kendime göre lokma verdik o kolay yedi ama ben zorlandım :)
sonra yerimize oturduk
servis başladı derken biz kalktık oynamaya ve hep oynadık
damada bişi oldu zati bişe içirdiler sandım hep oynadı hiç oturmadı
ben gelinlik mağduru olarak oturdum zaman zaman
çünkü tarlatan bol geldiğinden düşüyordu belimden ee belimden düştüğü için gelinliğide aşağı çekiyordu bende üstüne basıp düşecek gibi oluyordum
normalinde tarlatan yukarda kalınca gelinliğide yukarı çekiyor ve ayak uclarım görünmesi gerekiyordu
gerçi bi yönden ii oldu sporlar görünecekti :)
duvağım uzundu herkes basıyordu ve ben takılıyordum
kimse dikkat etmiyor anaacım bu gelindir gelinin yanında oynuom kuyruğu var duvağı var diye
langur lungur oynuyorlar
daha sonra havai fişekler patladı hoşik adamlar tam ortada kurdukları için fişekler hep tepemizde patladı bi ara kuzenimi gördüm kafasına bişe gelmesin die tabağı koymuştu :roflol:
bizde masamısın önünden izledik
sonra oyunlar devam etti
çiftetelli, kolbastı, tulumlu horon, damat halayı vs.
bizim saat sınırımız yoktu istersek sabaha kadar sürebilirdi ama işte ertesi gün işe gidecekti insalar
neyse biz dedi herkes gider sonra biz gideriz
artık çoğu kişi dağıldı en yakınlar kaldı
sonra kaynım bi aceleyle bizide yolladı biz kaldıkça insallarda gitmiyor diye
herkesi öptüm amcalarım yengemler dayım halamlar vs.
annemlerin masasına yöneldim babama sarıldımmm bi süre o şekilde ağladık
ve canım hiç bu kadar yanmamıştı ağlamaktan atan kalbini kendi bedenimde hissettim :1no2:
ondan ayrıldım anneme gittim onda da aynı şekilde
ve ablama sarıldım
sonra herkese el salladım ve arabaya doğru gittik
onlarda arkamızdan geliyordu
arabaya binecekken annem çağırdı dua etmemi söyledi bu gece edilecek duaların kabul olacağını anneme bidaha sarıldım
sonra ablama mafoldumben
ve arabaya bindim
rüya bitti ve herkes orada kaldı
arabada uzn bi süre konuşamadım eşim sürekli teselli ediyor
ben seni onlardan ayırmadım istediğimizde gidip görcez nolur üzülme vs.
ve kalacağımız yere vardık sonunda
namazdı duaydı
snra sacı acmaya epey uğraştık :)
gelinliği damatlığı hurca yerleştirdik
ve uyuduk

bende ayaklarıma dokunulmasını hiç sevmem
heleki ayağıma ayak değsin çıldırrım
ama bacağımı biyere atıp uyumayıu bende severim :)

normalde sol ele yakılmaz ki canım sağ ele yakılır, iyi demezler sol ele yakılmasına hani wc meseleleri :sinifsinif:

hım anladım
benim sağa yakıldı ve sonra yıkandı :)

@sinay ay nasıl anlatmışsın, sanırım bende o kadar çok ağlarım felaket sulu gözlüyüm :a015:

ben kınada azcık düğün sonunda çok ağladım o kadar başkada ağlamadım
ve makyajım hiç akmadı :roflol:

değişsede yapacak bişey yok zaten cumartesi dini nikah pazar düğün var

evet devam edim :)
sonra sacı acmaya epey uğraştık :)
gelinliği damatlığı hurca yerleştirdik
ve uyuduk

Allahım sona bakkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay arsima pasta kesmenize çok güldüm,adam tek başına kesmek istiodu belki nie müdahale ettin:))
bide duvağına basıolarmış ya onada çok güldüm,eçkilion uleynnn deseydin benim düğünüm:)
ama senin hikayenide beğendim canım

oyyyy yeter da çatladım aglamaktannnn mafoldumben hele arsımanın en son anlatıgı benı bıtırdııı mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…