- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ay arsima pasta kesmenize çok güldüm,adam tek başına kesmek istiodu belki nie müdahale ettin:))
bide duvağına basıolarmış ya onada çok güldüm,eçkilion uleynnn deseydin benim düğünüm:)
ama senin hikayenide beğendim canım
hadi hepsi tamam da sadece uyudunuz öle mi :jeyyar:
bende o uyuduk kısmına takıldım
oyyyy yeter da çatladım aglamaktannnn mafoldumben hele arsımanın en son anlatıgı benı bıtırdııı mafoldumben
arşı sonra uyuduk demışsın bızde yedıkk:jeyyar:
nan sınayı anladımda sen neden uydunn
bende ayaklarıma dokunulmasını hiç sevmem
heleki ayağıma ayak değsin çıldırrım
ama bacağımı biyere atıp uyumayıu bende severim :)
hım anladım
benim sağa yakıldı ve sonra yıkandı :)
ben kınada azcık düğün sonunda çok ağladım o kadar başkada ağlamadım
ve makyajım hiç akmadı :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hıııı anlaşıldı şimdii
20 si olan adet günü düğün gününe kayınca napacan uyucan
kardesim müzikleri doldurdu kınada çalacak olanları
ben daha yüksek yüksek tepeleri dinlerken başladım ağlamaya
ya ben milletin içinde ağlamak istemiyorum
ben boool booool ağlıcam :gitme:
kardesim müzikleri doldurdu kınada çalacak olanları
ben daha yüksek yüksek tepeleri dinlerken başladım ağlamaya
ya ben milletin içinde ağlamak istemiyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hıııı anlaşıldı şimdii
yazık bu adamlara yaaa o kadar zaman bekle tam murada ericem deyince yine bekle -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Ayy herkes anlatmış nikahını bende anlatıyım bari daha 11 gün oldu çok taze opuyorumnanaktan
şimcik sabah aşkım beni ve kız kardeşimi alıp kuaföre bıraktı sonra işte şöyleydi böyleydi uzun bir süreç saç baş makyaj yapıldı bu arada benim saçım yapılırken kalbime bir ağrı girdi allahım dedim sanırım düğünümü göremeden yolcu olcam[ tövbe tövbe]neyse sonra aşkım geldi beni görünce eli ayağına dolandı :asigim:heyecandan elemanlara 100 lira bahşiş vermiş sonradan içimiz yandı ama neyse -tatlicadiarzu- derken kuaförden çıktım herkes bana bakıyor bende eteğimi tutuyom duvağımı çekiyom çiçeğimi düzeltiom falan utandım hemde çok feci:kedi:doğruu stüdyoya 2 saat stüdyoda sıra bekle poz ver albüm seç yok şu yok bu derken bindik tekrar arabaya bu arada karnımda feci bir ağrı heyecandan olsa gerek derin derin nefes alıyorum sırtım terlemeye başladı aşkımla mezarlığa gittik kayınpederim ve kayınvalidemin ayak uçlarına durdum bembeyaz gelinliğimle aşkım başladı ağlamaya ben zaten koptum:gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mezardaki herkes beni görünce gelinlikle onlarda başladı ağlamaya :gitme::gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumbensonra su döktük dua ettik çıktık bu arada benim makyaj ilk dk dan bozulmaya başladı neyse eve gittik daha kapıdan girerken teyzelerim koptu onların sesine annem geldi annem başladı arkasından halalarım babamı görünce ben başladım ev yas yeri herkes bir köşede salya sümük ağlıyor mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben beni aldılar salona oturttular gelen gidenle vedalaşıyorum babam geldi bu arada elinde kuşağı görünce huu huuu başladım ben yine babama sarıldım sarıldım hakkını helal et dedim çook mutlu ol kızım bu güne kadar getirdim seni artık eşinle devam edeceksin yola dedi ben zaten tutamıyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben kız kardeşim bayıldı onu ayıltmaya çalışıyoruz derken daat daatt korna sesleri gelmeye başladı bu sefer evdeki herkes koptu yüzüme örtümü örtüm odaya aldılar beni aşkımın amcası çıkardı beni evden babam verdi kızıma iyi bakın dedimafoldumbenmafoldumben arkama bile bakmadan merdivenlerden bir bir inmeye başladım gelin arabasına oturdum dua edildi sonra konvoyla nikah salonuna yolda önümüzü kesenlere para saça saça bi baktım nikah salonundayız derken gelin odasında aşkım yüzümü açtı öptü beni sarıldık sonra nikah masasına geçtik SONSUZA DEK EVET dedik nikah memuruda uydu bize bende sizi SONSUZA DEK KARI KOCA İLAN EDİYORUM dedineysem ayaklarımıza basmayı unutmuşuz evde ikimizinde sözü geçiyor artık-tatlicadiarzu-nikahtan sonra ailemle bir posta daha ağlaştık mafoldumbenmafoldumben yeter gari dedim bindim arabaya kayınpederimin evine orda kucağıma bebek oturttular böyle bebeğin olsun dediler yanımda teyzem vardı bu ne teyze mavi gözlü sarışın bir bebek yok mu dedim orda bi çimdik yedim :roflol::roflol:yemeğimizi yedik dini nikahımız kıyıldı sonra gerdek duası ile bizi evimize götürdüler kocişimi yumrukladılar apartman alkışlar arasında bizi gerdeğe soktu aşkımın bittiği an ben regl oldum dediğim andı ne yani ben bu yumrukları boşuna mı yedim dedi ahh canım 4 gün bekledi beni:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ertesi sabah el öpmeye gittik görümcelerim eltim halalar teyzeler bişi yapmışım gibi yüzüme baktılar utana sıkıla ellerini öptüm nasıl geçti dediler güzeldi uyuduk uyuduk geldik dedim hepsi bööle baktı:1shok::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:salı sabahıda balayına gittik :asigim::asigim::asigim:
:dilcikar: arşı
kızlar harikasınız yaa sanki o günü yaşıomuşum gibi oldum..
yannız çokta güldüm alemsiniz yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah bir yastıkta kocatsın hepinizi :Saruboceq:
darısı başımıza :lepi::Saruboceq:
kızlar jartiyerle rahat edebiliyomusunuz peki birde daha rahat şeyler var gelinliğin içine jartiyer vazgeçilmez tabiki ama rahatlık açısından nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?