devamıı...
sinay bende cok duygulandım yaaaaaamafoldumben
bizim evde öyle kıyametler kopmadı cok sukur cunku cenazemız ve kına gunu eve ambulans gelınce dedemı almaya zaten herkez uzgundu ben gozgoze gelmedım kımseyleee
sadece annemle babamı operken hakkını helal et dedım anneme bu laf söylerken bile cok duygulanıyor ınsannnmafoldumben
bizimde takı takıldıktan sonra oyle vedalsmayı felan unutmusum annemlerle
sadece amcam gelın olmuş gidiyorsun dedı orda agladm
arabaya bındıkevımıze geldık
halamlar felan geldı kuzenler dını nıkah kıyıldı sonra kız tarfı gıtmeye kalktı ben gıdıdıyormusunuz dedımmm gıtmeyın agladm orda mafoldumben
gıttıler sonra gorumcemler eltımler bilezıklerımı saymaya basladılar :sinifsinif: ben uzgun onlar sayıyıor neyse gıttıler kaynımla kocısın arkdası kaldı ben gelınlıkle onalra annemlerın kyodugu tavuk tatlı vardı gelınlkle onu servis yapıyorum tarlatanı cıkardım ama raht oluyum dıye
öyle yanı maç izlediler sonra gıttıler bizde pazar evlendık perseme temize cıktım bendeee
+ imam nikahı olunca erkek bitakım şeyleri isteyebilir
arsima yo k kız bız kalın dedıkcocukların sucu yok
lahana cıgım ama nıkahı erken yapmkta söle sakıncalı
kedının onune ciğeri asıyorsun ama yeme dıyorsun onun gıbı bişey
reyhan edanın dedıgını yanlıs anldan bende duydum öle bişey sonucta herkez sahıt gızlı degıl ama yıneden ınsan kendını rıske atmak ıstemıyor
buarada acami peri burdamısın cnm
kanuna göre, önce sonra olması birşeyi değiştirmez, yasalara göre tek geçerli nikah belediye nikahı ve imam nikahı kıydırmak tamamiyle yasak! Ama tabi genel kabul görmüş toplumsal durumlar var yani imam nikahı kıydırmak gibi, o sebeple kanunen yasak olma durumunu savcılar artık pek işletmiyorlar. Yani diyeceğim o ki, yasak olması resmi nikahtan önce olmasına değil, zaten tamamen yasak aslında.ama arsi kanunen yasak değil mi peki yaaa
ben resmi nikah olmadan imam nikahı kıyılması yasak diye biliyorum
hıımm öleyse özür dilerim.
esma ben duymamıştım hiç böle bişey yani çok şaşırdım
candan erçetin okadar güzel söylemişki yüksek yüksek tepeleri
beta gelince çağrı yap msnden sana atam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?