- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kızlar ben çıkıyorum astrolog Selen_ay gidiyor
son olarak sizin uyumunuz hakkında bildiklerime gelince canım :)
aslanlar ve oğlaklar eğer diğer yıldızları da uyuşuyor ise güzel çift olabilirler çünkü aslanlar sabitliği güvenceyi sever, oğlaklar ise tamamen sabit burçtur, iki burcun insanı da ağırdır
ve cinsel uyumları da güzeldir :) ateş toprağı ısıtır :) sen aslansın gösterişi seversin nişanının biraz elini açman gerekir :) o parasına her zaman sahiptir
inş bir ömür mesut bahtiyar olursunuz :asigim:
baberko kendı evıne gıdecek olamn ne gusel benm gıbı kırada surunmuycen... mafoldumben
selenay baya baya bılıon sen bu iişi beyaa..
ikisi de toprak grubu olduğu için birbirlerini daha iyi anlıyorlar :) ve daha iyi anlaşıyorlar (yine de insanın yetiştiriliş tarzı önemli)
yengeç ikizler uyumunu sorma bana hiç iyi şeyler anlatamam canım :) ben ikizlerim ve geçen sene nişanlanıp ayrıldığım zat yengeçti :)
inş nişanlının yükseleni yengeç ya da grubundandır ya da senin yükselenin ikizler ya da grubundandır
yine de bu konularda çok bilgi sahibi değilsen pek girme :) yarı bilmek insanı pek karmaşaya sürüklüyor
siz mutlu huzurlu olursunuz inş :Saruboceq:
ben seninkini çoook beğendim b ikere
hatta o manken ablanın üzeirnd eöyle duruyorsa
kimbilir snein üzerinde nasıl durur
tahmin edemiyorum bile şekerim :))
Bergüzar Korel-Halit Ergenç
bu arada onlarda başak-boğa çifti
burcuözge de başak-boğa çiftlerinden :)
burcuuu 6 gününmü kaldııı
şimdiden söyleyeyim inşallah herşey gönlünce geçer çookk mutlu olursunuz, hayallerinden daha güzel bi düğünün olur inşallahh :)
hala onlıne ama..
sonunda bende eklendım sırnaşık şey
bu arada tarihlerden konu açılmışta, keşke bende 07.08.09 da nişanlanabilseydim yaa ne güzel olurdu :sm_confused: ben böle tarihleri çok seviyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?