selenay benıde de hele ben balık nısanlım balık...beklıyom ha..
burclara hic inanmam.... ama siz cok duygusal bir ciftsiniz...
bizde balik - balik :lepi:
canım ya biraz sıkıntılı ve yogun bi zaman gecirdim. is yeri cok yogun birde annemin ayagı kırıldı yattı; hersey ortada kaldı ceyiz falan bisey yapamadık annemin morali cok bozuldu ayagı kırılınca. haliyle bende 7/24 calıstım hem iste hem evde senin anlayacagın. dugune 3 hafta var ama ortada ne gelinlik ne esya nede ceyiz yok bi beyaz esyalar eve gitti kafamçokkarıştı
şekerım duygusal olan sefgılım genelde bende mantıklı ve gercekcıyım hayalperest deılsız sanıldgınn aksıne şakkıdı
cok cok gecmis olsun annene.. el birliyle hepsi cabucak hal edilir insallah
selen_ay ben aslan sewgılım kowa banada bı yorum
öff bu michael jackson beni korkutuo,şimdide bi sitede öldüğünde bölemiydi die foto eklemişler ya çok korktum
ben seninkini çoook beğendim b ikereokey teslim oluyorum ben tam okumamisim :)
sen benim gelinligi gördün mü peki sen benimkinin etegini de begenmesin simdi :tomato:
hahah yaşşa be selany
astroloji uzmanı kesilecem bacım yakında merak etme :)
siz de iyi anlaşırsınız :) ikinizde su grubusunuz ikinizinde hissiyatı kuvvetlidir yengeçler aile kurmayı bir aile olmayı ister akrepler ise doğurganlığı temsil eder :) (astrologlar gibi olacak ama) eğer başka zıt açılarınız yoksa yıldız haritanızda (aha tam astrolog oldum kaydirigubbakcemile3 ) normalde anlaşan çifttir :smiley-cool:
off aslan kadınları :)
aslan kadınları çok gururludur ve birazda bilmiş ( :kedi: bana bişey deme ben demiyom valla astrologlar diyo )
genel olarak uyumludur, çünkü aslanın ateşini kova havası ile artırır, yalnız senin çok gurur yapmaman, onunda çok bilmişlik yapmaması ilişkiniz açısından iyidir zemuszemus aslanlar bir de ek kavgacı değildir, ama gururları yüzünden küs kalırlar ya da tavır yaparlar
off aslan kadınları :)
aslan kadınları çok gururludur ve birazda bilmiş ( :kedi: bana bişey deme ben demiyom valla astrologlar diyo )
selenayy aslan oğlak (ben aslan)
evet ya ayne katılıyorum...:)
selanay
aslanla akrep ben aslan deyiver kız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?