Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selenay benıde de hele ben balık nısanlım balık...beklıyom ha..

burclara hic inanmam.... ama siz cok duygusal bir ciftsiniz...

bizde balik - balik :lepi:

balık balık çifti :) ne güzel hani yükseleniniz çok çok farklı değil ise

genel olarak uyumlu çifttir, 2 balıkta duygusaldır, hayalperesttir o yüzden birbirlerinin gözüne bakarken anlarlar ne istediklerini, iki kişinin de hissiyatı oldukça gelişmiştir ve ikisi de çok alıngandır :) o yüzden kızlar tartışmamanız daha iyidir çünkü balıklar kırılınca kenara çekilmeyi sever, karşılıklı balık olunca ve erkekler bu konuda daha üstün olunca alttan alan siz olmak durumunda kalırsınız

bu arada benden dip not :lepi: balıklarla konuşurken acayip diken üstümde gibi hissederim kendimi (alınmayın heee kötülüğüne demiyorum) çünkü çok kırılgandır balıklar ve ben insan kalbi kırmayı sevmem :1hug:

cok cok gecmis olsun annene.. el birliyle hepsi cabucak hal edilir insallah

şekerım duygusal olan sefgılım genelde bende mantıklı ve gercekcıyım hayalperest deılsız sanıldgınn aksıne şakkıdı

bu yükseleninizden kaynaklanır :) yoksa evet duygusalsınızdır
ve yükselenlerde uyumlu :) ikizler ve aslanları da uyumlu çift gösterirler

cok cok gecmis olsun annene.. el birliyle hepsi cabucak hal edilir insallah

sagol canım ya cok tesekkur ederim. ilk once benimde cok moralım bozulmustu ama artık cok takmıyorum bende eksikleri Allah saglık versin oncelikle. Cok sukur buyuk bı kırık degildi ve neyseki dugune cok yakın olmadıda alcısı yeni cıktı ve dugunde alcılı falan olmayacak; gerisi nasıl olsa halledilir.

selen_ay ben aslan sewgılım kowa banada bı yorum

off aslan kadınları :)
aslan kadınları çok gururludur ve birazda bilmiş ( :kedi: bana bişey deme ben demiyom valla astrologlar diyo )

genel olarak uyumludur, çünkü aslanın ateşini kova havası ile artırır, yalnız senin çok gurur yapmaman, onunda çok bilmişlik yapmaması ilişkiniz açısından iyidir zemuszemus aslanlar bir de ek kavgacı değildir, ama gururları yüzünden küs kalırlar ya da tavır yaparlar

okey teslim oluyorum ben tam okumamisim :)

sen benim gelinligi gördün mü peki sen benimkinin etegini de begenmesin simdi :tomato:
ben seninkini çoook beğendim b ikere
hatta o manken ablanın üzeirnd eöyle duruyorsa
kimbilir snein üzerinde nasıl durur
tahmin edemiyorum bile şekerim :))

hahah yaşşa be selany
ama genelde iki uyumlu burç diyolar
hoşuma gidiyo benim de
oh mis

merci cicim

ayrıca ailemizin rezzan kiraz ol nolcak

ay ewet gururluyum we çok bılmıslık yapıyommm gercektende kus kalıyos ama 15 dk sonra barısıyorus
agzına saglık canım opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum astrolog Selen_ay gidiyor
son olarak sizin uyumunuz hakkında bildiklerime gelince canım :)

selenayy aslan oğlak (ben aslan)

aslanlar ve oğlaklar eğer diğer yıldızları da uyuşuyor ise güzel çift olabilirler çünkü aslanlar sabitliği güvenceyi sever, oğlaklar ise tamamen sabit burçtur, iki burcun insanı da ağırdır
ve cinsel uyumları da güzeldir :) ateş toprağı ısıtır :) sen aslansın gösterişi seversin nişanının biraz elini açman gerekir :) o parasına her zaman sahiptir

inş bir ömür mesut bahtiyar olursunuz :asigim:

baberko kendı evıne gıdecek olamn ne gusel benm gıbı kırada surunmuycen... mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…