Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

baberkoo inşallah istediğin gibi olur..

üfs ya 6sında kuzenimin kına gecesi var, 8indede düğünü :) araya kendimi sıkıştırsam onlara ayıp olurmu sizce? 7sindede benim nişanım olsa :)

gerçi hayal tabi biraz ama çok güzel olurdu yaa :)))

burcu hakkaten çok bomba olmuş yaa :)))

hadi ben gittim
hepinizi öptüm baiii

saol cnm Şeniz 09.09.09 nasıl olmazmı ama haftaiçine denk geliyo

GELDM KIZLAR RESMİ EKLEYİP KAÇTI HEEMN FARKINDAYIM AMA İŞLERDEN FIRSAT BULAMADIM BU GELİNLİĞİ DİKTİRMİYORUM SADECE ARAYIŞ İÇERİSİNDEYİM FMK NIN ETEĞİNİ YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BU GELİNLİĞİNDE ÜSTÜ HOŞUMA GİTTİkaydirigubbakcemile3

AYRICA Bİ ARKADAŞ SEN NİKAHI ERKENMI YAPTIN DİYE SORMUŞ EVET ERKEN YAPTIM BENİM AİLEM EN BAŞTA İSTEMİYODU HERAN BİŞİ OLCAK DİYE KORKUYODUK İŞİMİ GARANTİYE ALIM DEDİMkaydirigubbakcemile3 AMA ŞİMDİ BENDEN DAHA ÇOK SEVİYOLAR NİŞANLIMIzemuszemus

hayrlı olsun dark angel arkadasım...

SAĞOL CANIM BENİM DARISI SİZLERİN BAŞINA GELİNLİK BAKIYORUM ÇÜNKÜ ÇOK PİPİRİKLİ Bİ YAPIM VAR AKLIMDA BİŞİLER OLSUN İSTİYORUM (ŞUAN EN ÇOK FMK NIN GELİNLİĞİ HOŞUMA GİDİYO)VE EN AZINDAN SAYFADADA BAKILACAK BİŞİLER OLSUN DEMİ kaydirigubbakcemile3PEKİ BU GELİNLİK NASIL?

BU KOYDGUN RESIMLER FMK NINMI WISS NE GUSEL GELIN OLMUŞŞ .... kaydirigubbakcemile5

Valla cok begendımde, gelınıde begendım ...baksana bıde albumlerden ısılufuk vardı onun gelınlıgınede baksana altları gusel turbanlı ama sen etek bakıyosun anladıgım kadarıyla onun eteklerı cok gusel...

eee hani ben yokum benımde 1 agustosopuyorumnanaktan

Yarin gelinligim teslim edilmesi gerek.. 1 temmuz diye kararlastirmistik yetistirememis gelinlikcinin demesine göre sadece fermuari dikilmesi gerekiyormus neyse ok acele etmeye gerek yeterki güzel temiz is olsun dedik ve 10 temmuz dedik.. bugün 9 temmuz öglenden sonra mail attim gelinligin bitmis halini görmek istiyorum diye cevap gelmedi.. acikcasi bu beni düsündürüyor bir hafta önce gelinlik tamam bitek fermuari kaldi söylenmisti. Bir aksilik mi oldu diye düsünüyorum ters giden bir sey niye geri dönmedi niye cevap yazmadi.. yarina kac saat kaldi sunun surasinda.

fmk içini rahat tut canım..sıkıntı yapma daha zamanın war nasılsa..nişanlının gidip bakma ihtimali yokmu?veya kim warsa yakının?

fmk içini rahat tut canım..sıkıntı yapma daha zamanın war nasılsa..nişanlının gidip bakma ihtimali yokmu?veya kim warsa yakının?

nisanlima söyledim yarin sabah aricak.. icim rahat degil ses soluk cikmadi gelinlikciden
bekleyip sabretmekten baska carem yok.. ben bide dügün temmuzun ortasinda demistin 18 demistim herhalde tam hatrilamiyorum iyiki öyle demisim yoksa son güne kalacakmis herhalde.

Kimsecikler yokmuş :sinifsinif: Size biraz çeyiz ekleyim. Eşyalar toprlanırken daha önce eklemediklerimin fotosunu çekmiştim

Günlük çatal kaşık takımım (Çoooook uzun yıllar önce babam almış aksu markası)

Çekmece içi kaşıklığım

Misafir için aldığım banyo ve baş havluları

Bu da üniversitede en yakın arkadaşımın aldığı kameran biblom ( görüntü yönetmenliği okuduğum için bunu almıştı) Çalışma odamın baş köşesinde yer alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…