Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ben çıkıyorum bugun birdaha giremem sanırım bana şans dileyin ve haklarınızı helal edin
seviyorum hepinizi...

burcucuğum babacığının omuzuna başını dayayıp dansını edersn.ama çok ağlarsn . . . sen ağlasrsan babanda çok üzülür mafoldumben

vallahi o sahneyi hayal bile edemiyorum....

babamı neşeledirmek için kulağına şöyle demeyi planlıyorum. baba ağlamamak için çabuk bir dedikodu meselesi bul. yasemin hanımlar altın takmadı görüyormusun sennn klava: falan şeklinde şamataya vururrum :çok üzgünüm:başarabilirsem :çok üzgünüm:

buketimmm gitdiyorsun demek...

nezaman gelirsin tekrar.. bende 18 den sonra buralarda yokkum. bu zamana kadar konusma firstimiz olurmu?
Hakkini helal et güzel gelin.. Allah cok cok mutlu etsin

kızlar ben çıkıyorum bugun birdaha giremem sanırım bana şans dileyin ve haklarınızı helal edin
seviyorum hepinizi...

ayy benım komşumm yaa ŞenizŞenizŞenizŞeniz senı cok ozluycezz yolun acık olsun
hıcbır sorun olmasın ınşş
senın ettığın dua kabul olurr benım ıcnde dua eder mısn hayrlı zamanda olsun herseyy:kedi:
ayakkabının altına bakmayı unutma emı
bol şans ŞenizŞenizŞeniz:jeyyar:

buketcım bugun butun gusellıkler senınle olsun herseyin kusursuz geçsın

senı çok sewıyorummm
opuyorumnanaktan

seviyorum hepinizi...

bir yandan oyanın buğulu sesi, bir yanda senin vedanmafoldumben işte ağlamaya başladım. açıldı çeşmemafoldumben
hakkımız sonuna kadar helal olsun. inş her şey güzel geçer canım arkadaşım... :gitme:

seviyorum hepinizi...

Canım benim, içimizde en rahat ve soğuk kanlı olan sendin hep. İnş. herşey çok güzel olur senin için ve beta için dua ediyor olacağım. Bize güzl haberlerle dönün ve çok ağlamayın. Ben de seni seviyorum arkdaşım :1hug:

Günaydin herkese....

Ay neden kise 8.8.09 da evlenmiyo benim gibi?
Cok güzel bir tarih bence ;=)
Bir sürü insan bu günü ister diye düsündüm :kedi:

bence bu sene 09.09.09 evlenen cok olur

ben cıkıyorum kızlar alısverise malum eksik cok opuyorum hepinizi

canim annene cok gecmis olsun, en kisa zamanda iyilesir insallah

sulfatcim aldiklarin cok güzel
catal kasik takimin cok zarif ben cok begendim güzel günlerde kullan

buketcim... kina gecenin coook güzel gecmesini diliyorum

kizlar size iki sorum var

1) renkli bardaklardan alan vardi burda, hatirlarsaniz bende almistim, dün alisverise gittigimde amcamin kizina gösterdim bunlardan aldim diye.... oda söyle dedi " benim bir arkadas aldi bunlardan 2 hafta sonra renkleri gitti" aranizda bardaklari kullanan oldu mu? bu teze yorum yapabilir misiniz?

2) hayalet tuzlukculara olucak sorum.... halam dün bana hayalet tuzluklarindan almis... hic haberim yoktu burda gördügümde bayilmistim onlara ama malum almanyada pahali geliyordu bana trye gelince alicaktim, dün alisveriste iken benden gizli almis... neyse... kullanan var mi? kullanisi nasil? bana delikleri bayagi büyük geldi... almanyanin tuzu türkiye tuzu gibi degil. türkiyenin tuzu bize göre cok tuzsuz... izine gelince tuzu ayarlamakta cok sorun cekiyoruz... burda bir ölcü attigimiz tuzdan türkiyeye geldigimizde üc ölcü atmamiz gerekki ayni tad olsun... simdi benim düsüncem bu tuzluklari kullaninca nasil olucak????

Son düzenleme:
kızlar günaydın herkeze hayırlı cumalar...........
buketçim mutluluklar inşallah herşey çok güzel olur....

bence bunu sölemeden önce sen ağlamaya başlarsın :çok üzgünüm:
ve bunu söliyecek zamanı çoktn geçirmiş olursun :sinifsinif:
ayy yok olmasn bu şarkı walla benm bile düşünürken gözlerim doldu:gitme:

canım renkli bardaklar için bi yorum edim,bende her çeşidinden aldım,iş yerimede kaselerinden almıştım bi tene kase yıkarken altından renk daire şeklinde çıkıverdi,sora sinir oldum benimkilerin markası art craft ama alırsan paşabahçe al,onunkiler çıkmaz gibime geldi, hatta fotosunu bilem eklim sana çıkan kasenin,çok sinir bi durum
makinasa yıkanmazda onlar kesin

hadi yaaa mafoldumben
benimkide o marka.... burda pasabahce yok ki
ya ne hevesle almistim...

kızlar bana yardım edermisiniz

emret canim kaydirigubbakcemile2

bzde var canım evde yani annemin evinde pek kullanışlı değil. delikler çok büyük çok tuz döküyor ben sevmedim. hatta marmariswten anneme hediy biz getirmiştk geçen yaz ama yok kullanışlı değil...

sulfatım aimenin alıntısında gördüm cicilerini. gündelik kaşıkların çok çok zarif canım... h.ç modası geşmemiş. güle güle kullan hepsni .:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…