hangi konuda kuşum eimden gelirse ederim tabi :1hug:
kızlar bana yardım edermisiniz
edelim arsima nedir poroblem
emret canim kaydirigubbakcemile2
noooldukiii :kedi:
HANİ OTELLerde kapıya asmak için yazı olurya
"lütfen rahatsız etmeyin" bu tarz resimli bi yazı hazırlayıp kapıma asıcam ama nası bişe yapsam bulamıyorum
sulfatcim aldiklarin cok güzel
catal kasik takimin cok zarif ben cok begendim güzel günlerde kullan
kizlar size iki sorum var
bzde var canım evde yani annemin evinde pek kullanışlı değil. delikler çok büyük çok tuz döküyor ben sevmedim. hatta marmariswten anneme hediy biz getirmiştk geçen yaz ama yok kullanışlı değil...
sulfatım aimenin alıntısında gördüm cicilerini. gündelik kaşıkların çok çok zarif canım... h.ç modası geşmemiş. güle güle kullan hepsni .:1hug:
dur koyayım resmini hemen kasenin
Teşekkür ederim fıstığım Şeniz
Bardaklara gelince makinede yıkanmamlıymış o bardaklar. Biz evde şuan kaselerini kullanıyoruz. Hiç bir sorun yok, hala rengarenkler yerimseniben
aıme bende renklı bardaklar yok ama tuzluktan var ılk alanlardanım
dun bende japon pazarından alan arkdasta gordum delıklerı benımkıne nazaran cok buyuktu sanırım çakması oluyo
benımkın delıklerı cok ufak ve normal
bgun kınam vat,r kızlar sizi bi göreyim dedim
herkes ne rahat askım dio ben utanıyom sevgılıme askım demeye..bende bı tuhaflık mı var... :kedi:
amin böcugum
weeeeeeeee günaydınnnnn ben bıle esmadan once yasdım :lepi:
arkadaslar dun esmy nın koydugu resım cok hostu bende bugun benımkınden bı tane koymak ıstedım umarım basarbılmışımdır... a.s.
bende izledım sonu kotu bıttibende yemekeyiz izliyorum.. bayan cok tatli ya cok kibarcik ve cocuksu iki si bi arada.. kocasini tarif ettiya hani kaderci kismeticidir önünde koyarsen yer filan sanki benim askimi tarif etti
neee ben bıgayımmmafedersınnz de boga seye cok duskunmus ben öle hatrlıom basakta cok tıtız ve kuralcı..
kızlar bana yardım edermisiniz
AMİİNNN!!!hayrılı cumalar kızlar
RABBIM hayrlı yuvalar kurmayı nasıp etsın
hayrlı evlat hayrlı devlet hayrlı ınsanlarla karsılastırsın
sağlıklı bebekler:ecrin_bebek:
mutlu huzurlu aşk dolu evımız olsun hepımızın
savaşsız bı dunyada yasayalım ınş
RABBIM düşmana fırsat vermesın
ayrıca lutfen çin mallarını almayalım baykot edelım
TÜRK kardeslerımıze yapılan zulmun cezasını tez zamanda verrsın ALLAHIM :Saruboceq:
mafoldumbeno şarkının en damar yerini söylüyorum
anlatırken tut elimi uykuya dalıp gitsem bile bırakıp gitme sakın beni...
helal olsun, sen de helal et..kızlar ben çıkıyorum bugun birdaha giremem sanırım bana şans dileyin ve haklarınızı helal edin
seviyorum hepinizi...
kız arsima çok mu rahatsız ediolar sizi bakim
arsi su resmi alabilirsin mesela
sulfatım aimenin alıntısında gördüm cicilerini. gündelik kaşıkların çok çok zarif canım... h.ç modası geşmemiş. güle güle kullan hepsni .:1hug:
HANİ OTELLerde kapıya asmak için yazı olurya
"lütfen rahatsız etmeyin" bu tarz resimli bi yazı hazırlayıp kapıma asıcam ama nası bişe yapsam bulamıyorum
sulfatt bende yenı gordum cnm gercekten yıllar olsada hala cok guzel kasıkların
hepsını ı gunlerde kullan cnm
misafirim eksik olmuyor
komiklik sanıp umursamazlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?