Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arşı kapıyı acman ayakkabılarınız ıcerı alın

gazwoman abla h geldın

aıme valla markasını bılmıyom aksam bakarım dıycem ama kutularda ve kalkdırdık cnm yaa çakmadan bı farkıda cakma olanların alt kısmındakı tepsı gıbı sey yok
benımkınde var ıkı tarafı bılrıkte tutcan bı tepsı tarzı bıseyı var

GÜNAYDIN KIZLAR
Buketi kaçırdım ya mafoldumben
Buketim işallah cok güzel olur şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım benim :asigim:

anladim böcük
tmm benimkinde o da yok...
bosver o zaman hic ugrasma markasi icin...
nasil olsa artik alindi... ve hediye geldi...
kullanirim baktim olmuyor baska alirim kendime

arsimacığım yatak odanamı cnm evın kapısınamı ascan
acemiperi msnını yaz msj atayım olurmu?

kuşum trafik işaretlerinde üçgen içinde çalışma yapan adam işareti var ya. adam kazma kürek sallıyor hani bilmem anlatabildim mi? ondan yap yanınada işte ne yazmak istiyorsan onu yaz. lütfen rahatsız etmeyin yaz. içerde çalıştığın anlaşılır nasıl fikir? :1rolleyes:

buketçim yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın dualarımız sizinle betacımda inşlh mutlulukla geçirir sizleri seviyoruzzzz

orjınal kadın burcuuuuuu :lepi::lepi:

Günaydın kızlar bende geldimm zemuszemuszemuszemus

ahh canım bende biri gelsin diye bekler oldum valla sıkıntı basıyor akşamları yemek ye bulaşıkları makineye at çamaşır varsa topla dür yerleştir yoksa makineyi çalıştır kocişe meyve tabağı hazırla gel otur tv izle yat uyu sıkılıyoruz valla bazen yeni evliyiz diye kız kardeşim bile gelmiyor :kedi:

içerde çalışma var derken espirili oldu azcık:))) bilmem anlatabildim mi?? ama bunuda ciddiye alırlar mı bilmem. misafirede daha ciddi bir şey yazılmaz bence. en azından gören bir düşünür çalsam mı kapıyı çalmasam mı

anladim böcük
tmm benimkinde o da yok...
bosver o zaman hic ugrasma markasi icin...
nasil olsa artik alindi... ve hediye geldi...
kullanirim baktim olmuyor baska alirim kendime

demek cakmaymış kaydirigubbakcemile3ama olsun sonucta hedıye
bende dun bı caydanlık beğendım ustu porselen altı celık seklı falan cok guzeldı markası ne dedım karaca dedıler vazgectım cokta beğendım ama garantısı falan yok

günaydın kızlar..

buketcim, koccaman öpüyorum seni canımcım inşallh gönlünce olur herşey.. çook sewiyorum bende seni topiğimizin gülüüü

arsi,

bunun renkli çıktısı alınır, özenle kesilir renkli kartonun üstüne yapıştırılır. kullanıma hazır.

birde ipli ya da kurdelalı versiyonunu da yapabilirsin.

bunun gibi daha cicisi örülebilir ama bence bu çok saçma olmuş :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…