Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Dış mekan fotoğraf çekimi için, dokuz eylül üni. fotoğraf bölümünde düğün belgeseli çeken asistan biri ile görüştüm. Fiyat teklifi göndermiş. 1,5 saat dış çekimiçin 750 lira istiyor yaaa :1shok::1shok::1shok: Gün boyu olanlar ise 1.000-2000 arasında fotoğraf sayısı vs. ye göre değişiyor

eline saglik güzel olmus

ama gelenler esinin arkadaslari ise gercekten bunu ciddiye almazlar herhalde...

peki genel anlamda diger rahatsiz etmeyin kapi askilarini ciddiye alicaklarini düsünüyor musun?

belki almıcaklar ama onlardan rahatsız olduğumu anlarlar belki

arsimacığım yatak odanamı cnm evın kapısınamı ascan

ev canım

güzel bişe du bulamda edem :)

bizide yalnız bırakmak istemiyorlarmış :)
inan çalışırken çok zor
hafta sonu olsa nyese

yawruşum biz bir tanıdık vasıtasıyla şu adamı ayarladık Dinçer Photography Website

fyatı ne sen sor ne ben söyliyim. :roflol: 250 tl. cik delikafadulden düğünede gelecek sabahtan akşama kadar bizimle olacak a.s ama dediğim gibi tanıdık vesilesiyle oldu yerimseniben

sinay bizde öyle ülk günelr skldk mılelt dıyor yenıe vlı cıft sıkılırmı
kaynımı caırdık sureklı kayınpederıdme akynıma kızıyor ne gıdıyon ama yalnızda sıkılıyor ınsan yaaa

ya kıslar yeni evlene arkadaşlar hep merak etmişimdir.

evlendikten sonra erkek tarafı olsun misafirleriniz olsun ne zamn gelmeye başladılar size

Ben de fiyatın bütçemizi aştığını yazdım, bana mail göndermiş sağolsun. Fotoğraf bölümünde öğrenci olan ama düğün çekimleri yapan 2 kişinin mail adreslerini verdi. Öğrencileri sanırım, onlardan teklif bekliyorum şimdi :bbo:

anaaa fotoğrafçı olmak varmış, yazın kır parayı kışın yat:)
olmaz meslek değiştircem
kız türkçe yaz ingilizce kim anlıcak arsima
dalarlar valla okumadan

kızlar evlenecek çeyizci arakadaşlarım..
ailenizden annenizden sewdiklerinizden ayrılacağım diye üzülüyorsunuz tabikide kolay değil, üstelik birde araya uzaklık olacaksa dahada zor tabi. Düşünmeyin önemsemeyin demiyorum ki bu imkansız. Ama lütfen düğün gününüzü bunları düşünerek yüzünüzün solmasına izin vermeyin tamam mı ? En mutlu gününüzde sadece o anın tadını çıkarmaya çalışın. Sevdiceğinizden başka kimseyi düşünmeyin, kendinizi prenses gibi hissedin. Gün bitiminde düğünden sonra ah annem diye diye hüngür hüngür ağlayın üzülün bunalıma girin. Yeterki boğazınız düğüm düğüm aklınızda aileniz, içinizde ayrığın acısı olmasın o gün.
buket, burcu, beta, ışıl, sulfat Şeniz

bizide yalnız bırakmak istemiyorlarmış :)
inan çalışırken çok zor
hafta sonu olsa nyese

haklısın canım çalışan bayanın işi gerçekten zormuş bunu dün gece daha iyi anladım:1no2: dün akşam annemlerde yemekteydik saat 11de eve geldik sabah kahvaltısının bulaşıklarını topladım çamaşır vardı onları serdim serili olanları toplayıp dürdüm kocişin bugün giydiği gömlek ve pantolonunu ütüledim duş aldım yattım saat 2 -tatlicadiarzu-

HAY ALLAH BUKETİ KAÇIRMIŞIM YA

kuzular günaydınnnn
bugün bitsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar ben çıkıyorum bugun birdaha giremem sanırım bana şans dileyin ve haklarınızı helal edin
seviyorum hepinizi...

hakkım yok ama helal olsun herşey gönlünce olsun
Allah utandırmasın
seni seviyoruz

anammm almanya nın tuzu farklı mı ben netçem peki nası ayarlıycam kafamçokkarıştı

Arsimacımm canım bence bu tür şeyler onları uzak tutmaz ki sizin bir şekilde belli etmeniz lazım ya da direk söylemeniz lazım

hayret bişi yaa ne düşüncesiz insanlar

oy oy oy seni yerim ben küçük mandalinammm Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan

evett esmacım yeni bardaklarını çatalını kaşığını pasta takımlarını görücüye çıkarmak için sabırsızlanıyor insan yaaaaopuyorumnanaktan
ya kıslar yeni evlene arkadaşlar hep merak etmişimdir.

evlendikten sonra erkek tarafı olsun misafirleriniz olsun ne zamn gelmeye başladılar size

12 gün oldu daha bir Allahın kulu kapımızı açmış değil :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

arsimaaaa bişey dicem
oyazılar olmaz yaaaa
sonuçta telefon olsa telefona çıkma dicem
ama kapıya kadar gelmiş misafire ne bileyim ben hoş da olmaz gibi geldi bana açıkçası

düşün sen yeni evli arkadaşına gitmişsin
tam zili çalcan kapıda do not disturb yazıyo

mesela ben olsam sanırım gördüğümde yalandna bi şok ifadesi takınırım yüzüme
aaa keşke arasaydınız falan
hani pijamayla falan karşılardım
en azından utansınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…