eline saglik güzel olmus
ama gelenler esinin arkadaslari ise gercekten bunu ciddiye almazlar herhalde...
peki genel anlamda diger rahatsiz etmeyin kapi askilarini ciddiye alicaklarini düsünüyor musun?
arsimacığım yatak odanamı cnm evın kapısınamı ascan
kuşum trafik işaretlerinde üçgen içinde çalışma yapan adam işareti var ya. adam kazma kürek sallıyor hani bilmem anlatabildim mi? ondan yap yanınada işte ne yazmak istiyorsan onu yaz. lütfen rahatsız etmeyin yaz. içerde çalıştığın anlaşılır nasıl fikir? :1rolleyes:
ahh canım bende biri gelsin diye bekler oldum valla sıkıntı basıyor akşamları yemek ye bulaşıkları makineye at çamaşır varsa topla dür yerleştir yoksa makineyi çalıştır kocişe meyve tabağı hazırla gel otur tv izle yat uyu sıkılıyoruz valla bazenyeni evliyiz diye kız kardeşim bile gelmiyor :kedi:
Dış mekan fotoğraf çekimi için, dokuz eylül üni. fotoğraf bölümünde düğün belgeseli çeken asistan biri ile görüştüm. Fiyat teklifi göndermiş. 1,5 saat dış çekimiçin 750 lira istiyor yaaa :1shok::1shok::1shok: Gün boyu olanlar ise 1.000-2000 arasında fotoğraf sayısı vs. ye göre değişiyor
yawruşum biz bir tanıdık vasıtasıyla şu adamı ayarladık Dinçer Photography Website
fyatı ne sen sor ne ben söyliyim. :roflol: 250 tl. cik delikafadulden düğünede gelecek sabahtan akşama kadar bizimle olacak a.s ama dediğim gibi tanıdık vesilesiyle oldu yerimseniben
acemiperi gelemdi msj özele
bizide yalnız bırakmak istemiyorlarmış :)
inan çalışırken çok zor
hafta sonu olsa nyese
kızlar ben çıkıyorum bugun birdaha giremem sanırım bana şans dileyin ve haklarınızı helal edin
seviyorum hepinizi...
Günaydin herkese....
kizlar size iki sorum var
2) hayalet tuzlukculara olucak sorum.... halam dün bana hayalet tuzluklarindan almis... hic haberim yoktu burda gördügümde bayilmistim onlara ama malum almanyada pahali geliyordu bana trye gelince alicaktim, dün alisveriste iken benden gizli almis... neyse... kullanan var mi? kullanisi nasil? bana delikleri bayagi büyük geldi... almanyanin tuzu türkiye tuzu gibi degil. türkiyenin tuzu bize göre cok tuzsuz... izine gelince tuzu ayarlamakta cok sorun cekiyoruz... burda bir ölcü attigimiz tuzdan türkiyeye geldigimizde üc ölcü atmamiz gerekki ayni tad olsun... simdi benim düsüncem bu tuzluklari kullaninca nasil olucak????
kızlar evlenecek çeyizci arakadaşlarım..
ailenizden annenizden sewdiklerinizden ayrılacağım diye üzülüyorsunuz tabikide kolay değil, üstelik birde araya uzaklık olacaksa dahada zor tabi. Düşünmeyin önemsemeyin demiyorum ki bu imkansız. Ama lütfen düğün gününüzü bunları düşünerek yüzünüzün solmasına izin vermeyin tamam mı ? En mutlu gününüzde sadece o anın tadını çıkarmaya çalışın. Sevdiceğinizden başka kimseyi düşünmeyin, kendinizi prenses gibi hissedin. Gün bitiminde düğünden sonra ah annem diye diye hüngür hüngür ağlayın üzülün bunalıma girin. Yeterki boğazınız düğüm düğüm aklınızda aileniz, içinizde ayrığın acısı olmasın o gün.
buket, burcu, beta, ışıl, sulfat Şeniz
evett esmacım yeni bardaklarını çatalını kaşığını pasta takımlarını görücüye çıkarmak için sabırsızlanıyor insan yaaaaopuyorumnanaktansinay bizde öyle ülk günelr skldk mılelt dıyor yenıe vlı cıft sıkılırmı
kaynımı caırdık sureklı kayınpederıdme akynıma kızıyor ne gıdıyon ama yalnızda sıkılıyor ınsan yaaa
ya kıslar yeni evlene arkadaşlar hep merak etmişimdir.
evlendikten sonra erkek tarafı olsun misafirleriniz olsun ne zamn gelmeye başladılar size
HAY ALLAH BUKETİ KAÇIRMIŞIM YA
kuzular günaydınnnn
bugün bitsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?