_minik_ nerelerde ? nezamandan beri yok ortalarda
günaydın kızlar
esmy dün ben öğleden sonra ofis dışında görevliydim. yine göremedim yani iyi mi kafamçokkarıştı
sağol yine de
attımcanım gelmiş olması lazım bir daha kontrol et
haklısın canım çalışan bayanın işi gerçekten zormuş bunu dün gece daha iyi anladım:1no2: dün akşam annemlerde yemekteydik saat 11de eve geldik sabah kahvaltısının bulaşıklarını topladım çamaşır vardı onları serdim serili olanları toplayıp dürdüm kocişin bugün giydiği gömlek ve pantolonunu ütüledim duş aldım yattım saat 2 -tatlicadiarzu-
ya kıslar yeni evlene arkadaşlar hep merak etmişimdir.
evlendikten sonra erkek tarafı olsun misafirleriniz olsun ne zamn gelmeye başladılar size
haklısın canım çalışan bayanın işi gerçekten zormuş bunu dün gece daha iyi anladım:1no2: dün akşam annemlerde yemekteydik saat 11de eve geldik sabah kahvaltısının bulaşıklarını topladım çamaşır vardı onları serdim serili olanları toplayıp dürdüm kocişin bugün giydiği gömlek ve pantolonunu ütüledim duş aldım yattım saat 2 -tatlicadiarzu-
böcük ya hiç istmeiyorum çalışmak yaaaabısmıllah :1shok:
eda kız yatk odasına ascak ki
kıss pıtırcık sen evlende bakiyim oje sürmeye vaktin olacak mı
ahahah ben evin kapısına ascak sandım pardon :roflol:eda kız yatk odasına ascak ki
kızım yatak odasına diildir o dış kapıya bee
yatak odasına asınca görseler ne farketçek içer giren girmiş
dimi arsimaa
kızlarrr istanbulda evlenecekler için söylüyorum dış çekim fiyatı 450-500 arası değişiyor.istediğiniz mekanda yada fotocuya bırakırsanız nezahat gökyigit botanik bahçede çekimleri yapılıyor.30 poz resim kitap albüm,ailelere 2 adet kitap albüm normal albümden birazdaha küçük ve 1m X 40 cm poster resim..eğer kitap albüm istemesseniz normal abüm isterseniz fiyat daha da uygun oluyor bilginize...
aaa bi karar verin ama aaaaaaaaaakızım yatak odasına diildir o dış kapıya bee
dimi arsimaa
heee oje abdest oje abdest oje abdest l-:roflol:haha sürerim kız ojesiz olmas
ya kıslar yeni evlene arkadaşlar hep merak etmişimdir.
evlendikten sonra erkek tarafı olsun misafirleriniz olsun ne zamn gelmeye başladılar size
12 gün oldu daha bir Allahın kulu kapımızı açmış değil :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kıss pıtırcık sen evlende bakiyim oje sürmeye vaktin olacak mı
kızım yatak odasına diildir o dış kapıya bee
dimi arsimaa
12 gün oldu daha bir Allahın kulu kapımızı açmış değil :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hemen anlatyım biz ailecek msıafırı cok severız yazın almayadan mısafır gelir her oda dolar 10-20 gün devam eder
ama bnm kayınvaldem tam tersi hep der annene acıyorum
acıkca söler msıafırı sevmezkafamçokkarıştı
biz yenı evlıyız ılk gunden verı kaynımla kocisin can arkdası hep gelırler caya felan
ılk zamanlar kendı arkdaslarımızı geldı
benm yemeğe cagrılmayı bekledım biliyorsunuız kımse cagırmadıııı
sonra ben 3-4 haftalıkken kayınvaldemelrı gorumcemlerı yemeğe aldm
sonra arada oyel aksamları gorumceme oturmaya gıttık oylesıne oda dedıkı biz yenı evlısınız dıye gelmyıoruz ama faruklar sizden cıkmıyor(kaynım nıhalınki)
yani alınmışlar ama onalr gelıyor kendı bizde gelın dıyoruz
gorumcemlere ben nasuıl cagrılamdan gıdıyorsam onlarda gelmelı dıye dusundm
işte bi yemeğe cagırdım
bigunde teyze kızlarıyla geldıler onun dısında calısıyorum diye gelip gitmıyolar sanırım
lahana bizde 20 günlük evliyiz, annemden başka kimsecik gelmedi bize, gelmeyeceklerde. çünküm biz ailelerden farklı şehirdeyiz, şans mı değil mi bilmiyorum kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?